Wka

Hur du glömma ditt ex pojkvän

Är du läser detta eftersom du hängs upp på din gamla beau? Gissa vad: du behöver för att glömma honom. Han är en del av ditt förflutna nu och det är dags att gå vidare till större och bättre saker. För att påbörja processen med att glömma ditt ex pojkvän, läs vidare!

Steg

Hur du glömma ditt ex pojkvän. Bli av med alla sina tillhörigheter.
Hur du glömma ditt ex pojkvän. Bli av med alla sina tillhörigheter.
 1. 1
  Bli av med alla sina tillhörigheter. Fotboll tröjor, presenter, skivor, bilder, något som påminner dig om honom. Ta allt och kasta bort det (eller ge dem tillbaka till honom, om du känner dig generös). Det kan göra ont att veta att de var de enda saker som du hade kvar av honom, men du bör också veta att det är rätt sak att göra. Du kommer att känna en känsla av prestation när du gör detta och det kommer att vara du första steget mot läkning.
 2. 2
  Tänk på alla dina goda egenskaper. Gör en lista över vad du älskar dig själv. När du är klar med listan, gör en annan av alla de dåliga egenskaper hos ditt ex. Titta på dem båda och låt dig dra slutsatsen att han inte förtjänar dig, och att din separation var nödvändig. Du kommer att ha mer självförtroende att veta att ditt ex är verkligen en idiot eller en gris. Du kommer att vara tacksam för att du gjorde slut med någon som har de egenskaper som gör honom olämplig som pojkvän.
 3. 3
  Bor inte på de goda tiderna. Du kan minnas dessa när du har flyttat bort från allt annat som påminner dig om honom, så småningom kommer de att vara fina minnen, men just nu är de bara kommer att påminna dig om honom. Så istället, tänker tillbaka på dina slagsmål och alla gånger du har velat bryta upp med honom. Kom ihåg att ingen har rätt att ta över ditt liv och inte låta honom göra det för dig, speciellt nu!
 4. 4
  Söka stöd från dina vänner och familj. Detta gör att du kan må bättre och påskynda läkningsprocessen. Oavsett hur dystert du känner efter din förhållande tar slut, ibland lite kul är det perfekta botemedlet för en bruten hjärta. Så gå och handla, gå på bio, ha en slumber party, etc. Ta dig bort saker är garanterat att lyfta din sprit, även om det bara är för en timme eller två.
 5. 5
  Känn dig trygg. Du är förbi denna romantiska katastrof och du kanske vill tänka på att börja datum igen! Dessutom, nu när du har rengjorts själv av all kvarvarande attraktion till ditt ex, bör du prata med honom lite, ber om att vara vänner igen. Gör inte det, men om det finns ens den minsta bit av kvardröjande passion. Haka upp med honom igen kommer ångra alla framsteg du har gjort, även om du säger själv att det är sista gången. Kom ihåg, större och bättre saker! Han är uppenbarligen inte bra för dig, så om du börjar känna dig glida in i gamla vanor, undviker honom som pesten.

Tips

 • Om han ringer eller texter du efter att berätta dig att det är över, inte plocka upp hans samtal eller text back.That kommer att visa att du varit billigt för honom.
 • Om han fuskade eller behandlat dig illa under din relation och du vill berätta för honom, planera framåt. En effektiv föreläsning är kort och koncist, men med tillräckligt med syra i det att låta honom veta att han skadar dig, och att han skulle må dåligt för vad han gjort.
 • Kanske ta bort hans / hennes nummer om det hjälper och efter detta försök att ringa några vänner att gå och umgås med.
 • När du ger tillbaka hans saker, bör du be om din. Detta kommer att göra det klart för honom att du gör en ren paus och du vill inte ha några lösa trådar fortfarande kvar formen din relation, vilket tyder på att du är redo att gå vidare.
 • Om du bröt upp i godo och du känner att du är redo att bli vänner igen, inte vara aggressiv när du konfrontera honom efter uppbrottet, annars avsevärt kan skada dina chanser till vänskap.

Varningar

 • Bli inte ihop med någon som du känner dåligt om dig själv! Oavsett hur många gånger han ber om ursäkt eller ber om er förlåtelse, kom ihåg hur du kände förra gången han flirtade med en annan tjej eller ringde dig fett, och förbli starkt.
 • Om du inte känner dig redo att konfrontera honom, gör det inte. Du riskerar att frysa upp och fräsande och känslan sämre, även om du vet att du inte är.