Wka

Hur får man ett datum (för flickor)

Det är fredag ​​kväll... inga barn att vara barnvakt... läxor görs. Alla dina ansvarsområden tas om hand... när får man ha lite kul. Om du har problem med att få ett datum, försök att läsa denna wiki och se om du kan lära dig vad du behöver göra!

Steg

Hur får man ett datum (för flickor). Bestäm vem du är intresserad av.
Hur får man ett datum (för flickor). Bestäm vem du är intresserad av.
 1. 1
  Bestäm vem du är intresserad av. Se vem det är du vill rikta din charm mot. Du vill inte slösa din tid att göra detta om det inte finns någon som du vill lasso. Leta efter någon med ett gott sinne för humor som inte bor för långt bort.
 2. 2
  Prova lite. Om det inte fungerar, fortsätt att följa stegen.
 3. 3
  Läs tidningar, romaner och finansiella böcker. Du vill förmodligen att sluta med någon smart i livet, och det bästa sättet att göra detta är att du ska lära dig något själv så att det blir tydligt att du har något på gång på övervåningen. Dessutom måste du ha något intressant att prata om den dagen. De finansiella böckerna kommer komma till hands om saker och ting inte fungerar. Du måste kunna ta hand om dig själv i livet, flickvän.
 4. 4
  Bär läppglans. Detta kommer inte att hjälpa dig att få ett datum, men det kommer att hålla dina läppar från att bli nariga, vilket kan vara obehagligt, och om du är obekväm, kommer du inte må bra om dig själv, som kommer att få dig att verka mindre, vilket indirekt kan hämma din dag-få förmåga.
 5. 5
  Tvätta håret. Ren, är friskt hår inte bara attraktiva, men det gör ett gott intryck. Eller snarare, ger smutsig, oljig, eller ovårdade hår genast folk intrycket att du är oren, lat, slarvig och oorganiserad.
 6. 6
  Bära smink om du inte är bekväm om hur du ser ut naturligt. Det är inte så mycket om din ansiktsform och din hudton, men mer om hur du mår inuti. Om du mår bra, kommer du att se bra ut.
 7. 7
  Använd en del om du inte är bekväm om hur du luktar, men använd det med måtta. Detta kommer att hjälpa om du vill göra ett gott intryck.
 8. 8
  Försök flirta igen. Se vad som händer. Om han inte visar tecken på att gilla dig, prova någon annan.
 9. 9
  Alltid komma ihåg att vara dig själv!
 10. 10
  Om killen gillar dig, skulle han gillar dig för vem du är!

Tips

 • Tänk på att om du över-göra flirta det kommer att göra människor mindre intresserade och har dåliga utsikt över dig.
 • Vill fortsätta arbeta på ditt sinne. Återigen kommer detta få dig en bättre "fångst", men det kommer också att ge dig något att bygga ett liv på så att du inte kommer att behöva vara beroende av någon.