Wka

Hur förstå flickor

Så du kan inte förstå tjejer? Inga bekymmer. Denna sida berättar du allt från hur man får en tjej att gilla dig hur man kan räkna ut vad din flickvän vill.

Steg

Hur förstå flickor. Om en tjej gillar dig, kommer hon troligen agerar antingen riktigt flirtiga, leka med hennes hår eller stirrar på dig när du är runt henne eller prata med henne.
Hur förstå flickor. Om en tjej gillar dig, kommer hon troligen agerar antingen riktigt flirtiga, leka med hennes hår eller stirrar på dig när du är runt henne eller prata med henne.
 1. 1
  Om en tjej gillar dig, kommer hon troligen agerar antingen riktigt flirtiga, leka med hennes hår eller stirrar på dig när du är runt henne eller prata med henne. Vissa är till och med klumpiga runt killar som de gillar.
 2. 2
  Om du vill ha en tjej att gilla dig, så ta reda på vad hon gillar. Detta kommer särskilt att fungera om hon gillar saker som de flesta människor inte gillar. Till exempel, om en tjej gillar punkrock och din stad mestadels gillar hip hop, visa intresse för det.
 3. 3
  Om du verkligen inte gillar, till exempel punkrock, sedan bara lära sig några band. Du behöver inte lyssna på det, men hon kommer att uppskatta din visar intresse för hennes intressen.
 4. 4
  Om du vill ha en tjej som vet att du gillar henne, bara prata med henne varje chans du får (men överdriv inte eller hon kan creeped ut). Stirra på henne och vara blyga. Flickor brukar tycka att söta.
 5. 5
  Om du har en flickvän, det finns en hel del viktiga tecken att säga vad hon vill.
 6. 6
  Kysser inte en flicka om du inte har varit tillsammans i minst en vecka, eller hon kan känna sig pressad att relationen. Om hon tittar på dig och ler när det är tyst, och leker med hennes hår och biter sig i läppen hon kan antyda att du ska kyssa henne.
 7. 7
  Om hon vill att du ska lämna henne ensam, kommer hon stanna längre bort från dig än normalt och inte prata så mycket.
 8. 8
  Om hon är ledsen, kommer hon agera som saker är bra, vilket gör det lite svårare att lista ut. Ibland så är inte fallet, och hon kommer att visa sina känslor. Hon kommer att agera annorlunda än normalt, och förmodligen bryta ner om du är långlivade om det. Tjejer gillar inte att visa sina svagheter.
 9. 9
  Om hon är arg på dig, kommer hon agera som om du inte bryr dig om henne. Om hon agerar så här, vänta en dag och sedan be henne ut på en dag eller göra något romantiskt. Hon kommer att förlåta dig om det är romantiskt nog, även om du inte vet vad du gjorde. Försök att inte säga ledsen om du inte vet vad du gjorde, eftersom hon inte kan vara arg på dig.
 10. 10
  Om hon skulle vara otrogen mot dig, skulle hon agera defensivt och kommer att vara borta mer än vanligt, eller bara inte umgås med dig en hel del. När hon är med dig, kommer hon agera trevligare och mer distraherad än normalt.

Tips

 • Ibland om hon är arg på dig, kommer hon inte låta den... leta efter förändringar som kroppsspråk och om kanske hon agerar lite kallare mot dig. Även hon kommer sannolikt att berätta sina vänner om hon är arg, så håll utkik för det också.
 • Gör inte upp ursäkter att göra saker med henne, även om du inte är dating, du bara gillar henne.
 • Glöm inte hennes födelsedag! Om du gör, gör det med något extremt generös. Inte dyrt om du inte är rik, men något hon kommer helt avgudar.
 • Förstå där hon kommer ifrån. Om hon verkar arg eller upprörd, inte alltid gå till slutsatsen dess på grund av dig.
 • Ibland är det en bra idé att göra något med en grupp vänner, som går till en film som alla i gruppen kommer att vilja se, om du tar en tjej med dig, se till att flickan lämnar innan du gör och om du kan, träffa hennes föräldrar, vårdnadshavare, etc. Under filmen, om din tur, kan hon sitta bredvid dig, bara inte vara en Långben, gör flickan tror att din en idiot och kommer förmodligen att göra henne inte vara intresserad av dig alls! Om du tar med din flickvän, inte agerar alla älskvärda doveyen framför alla, kommer detta sannolikt att göra alla andra obekväma och det kan få vissa känslor sårad.

Varningar

 • Spela inte omkring med sina känslor. Var uppriktig med henne.
 • Kontrollera innan du börjar slå på henne, du vet om hon har en pojkvän som kan slå dig. Det skulle inte vara ett lyckligt slut.
 • Detta kanske inte fungerar för alla tjejer.
 • Hennes föräldrar kanske inte vara okej för dig att gå ut med henne så bli inte nedslagen om hon inte har berättat dem eller andra människor, betyder det inte att hon skäms.