Wka

Hur få någons telefonnummer

Äntligen att vissa någons telefonnummer är inte svårt att göra om du går till väga på rätt sätt. Här är några råd om hur man gör det.

Steg

Hur få någons telefonnummer. Ett sätt att gå att få någons telefonnummer är att starta en djupgående konversation.
Hur få någons telefonnummer. Ett sätt att gå att få någons telefonnummer är att starta en djupgående konversation.
 1. 1
  Lär känna dem. Lär känna den här personen åtminstone en liten bit skulle hjälpa en hel del, faktiskt. Försök bara att starta en trevlig konversation med denna person. Om deras dag, en läxa eller jobbet tilldelning, sånt. Att tala om något som ni båda har gemensamt bör fungera bra. Det är enklare än du tror att lära känna en person. När du är åtminstone något bekant med varandra, kan du gå omkring resten av stegen.
 2. 2
  Ett sätt att gå att få någons telefonnummer är att starta en djupgående konversation. Vid något tillfälle, kan du plötsligt avslutar samtalet med att säga något som: "Jag har helt glömt, har jag fått vara hemma hos en kompis hus snart." Även om du kanske vill fortsätta samtalet just nu, kan du nå ditt mål genom att säga något som, "Vi bör definitivt prata senare, hur kan jag kontakta dig?" Det kan tyckas enkelt, men ibland, det är det bästa. Troligtvis kommer du att få ett telefonnummer.
 3. 3
  Om du är i skolan, försöka se om du kan få paras ihop med dem för ett projekt. Du måste byta nummer någon gång för att hålla kontakten.
 4. 4
  Denna metod kommer att ta förtroende: Om detta är en person som du har känt ett tag, fråga om du kan se sin mobiltelefon, eftersom du tycker det är intressant eller coolt. Lägg sedan till ditt nummer först. Låt dem veta att du har gjort det, och be dem att se om du gjorde det på rätt sätt genom att ringa dig. Det kanske inte fungerar så bra beroende på din relation med den personen.
  • Alternativt, om du drar någon form av uppmärksamhet till din telefon kan de fråga dig själv.
 5. 5
  Om du ser en person med sin telefon, bara säga: "Trevlig telefon, vad är ditt nummer?"
 6. 6
  Om du är för blyg för att fråga dig själv du kan prova några av följande:
  • Om du är i skolan, kan din skola katalog ha denna personens nummer.
  • Telefonböcker kommer ibland lista siffror, men det är inte så vanligt längre.
  • Om din vän har numret, kan du be dem om det.
  • Om din vän är närmare till den här personen än du är, kan du be dem att få numret.

Tips

 • Försök att inte vara alltför uppenbart om det faktum att du försöker föra en konversation med någon bara så att du kan få ditt nummer.
 • Försök att göra det själv annat än en vän att få det för dig. Du vill inte att de ska tro att du är ett äckel om det.

Varningar

 • Var uppmärksam på din relation med den person vars nummer du försöker uppnå. Rusa några av dessa steg med en person som man knappt vet kommer att göra dem obekväma.
 • Uppmärksamma din egen telefon är annorlunda än praktiskt taget tiggeri att få den stulen.