Wka

Hur berätta om någon är singel


Om du inte är sociala på skola / högskola / arbetsplats, det är inte lätt att avgöra om någon är singel. Här är några tips som hjälper.

Steg

Hur berätta om någon är singel. Fråga gemensamma vänner.
Hur berätta om någon är singel. Fråga gemensamma vänner.
 1. 1
  Fråga gemensamma vänner.
 2. 2
  Läs deras blogg, personlig hemsida eller facebook / myspace profil. Folk kommer ofta att säga på sin sida sin nuvarande relation status.
 3. 3
  Kontrollera om de bär ett bröllop eller förlovningsring.
 4. 4
  Tillkännagivande om de ofta med samma pojke eller flicka, den personen kan vara deras pojkvän eller flickvän.
 5. 5
  Nämn något som någon skulle göra med en pojkvän eller flickvän, säger "Jag gick till en film igår kväll, osv..." och de kommer brukar komma fram och säga "Åh jag och min bf / gf gjorde till"
 6. 6
  De flesta människor kommer att plana ut säga om de är med någon och om de inte gör det så kanske det inte seriöst

Tips

 • När hon hänger runt med en massa människor i hans / hennes egen ålder och på samma kön eller en blandning av pojkar och flickor, är chansen att personen är mest sannolikt singel och kan vara ute efter ett datum.
 • Här är några frågor du kan ställa dem att ta reda på om de är singel eller inte: Så vem är du ser nu Så hur har kärlek varit behandla dig? Fick någon speciell?
 • Vanligtvis om man har en pojkvän eller flickvän som de kommer att vara runt dem en hel del, om nämnda person håller hand, kramas, eller bara alltid prata med en person som det innebär oftast att de inte är singel. Chansen är stor att det är deras pojkvän eller flickvän om det inte då de är intresserade av den personen och inte dig.
 • Även om det kan tyckas löjligt att säga, fråga dem personligen är alltid det bästa sättet att se om de är singel. Det är bäst att bli vän med den här personen så kan du fråga dem saker om ämnet utan att verka alltför misstänksam.
 • Om du inte känner dig bekväm med att prata med dem om denna fråga, som nämnts ovan är det bäst att fråga nära vänner eller en av sina vänner.

Varningar

 • Om de är singel men intresserade annat där... du kanske vill titta runt....
 • Var medveten om det faktum att de kan ha någon annan de gillar och kanske inte visar det. Håll i högsta beredskap för eventuella tecken som kan tyda på att de som någon annan. Om du uppenbarligen flirta med de och de i hemlighet gillar någon annan, skulle du sätta dem i en riktigt besvärlig situation.
 • Om de inte är singel och du börjar flirta runt med dem deras pojke / flickvän kan bli lite avundsjuk