Wka

Hur man smyga in i din partners hus

Din flickvän eller pojkvän vill ha dig över, ibland är det bara att smyga i. Smyga inuti en byggnad är knepigt och kräver lätta fötter, samarbete och några enkla att lära sig kunskap.

Steg

Hur man smyga in i din partners hus. Först, gör en plan.
Hur man smyga in i din partners hus. Först, gör en plan.
 1. 1
  Först, gör en plan. Du och din partner måste båda vet hur du får in, ut, där du kan gömma sig om någon som kommer och vad du säger om fångsten.
 2. 2
  Diskutera hur ni ska komma dit, göra om det gångavstånd så, eller hitta någon som kan köra dig och inte berätta för dina föräldrar eller ta en taxi (även om föraren får ställa frågor) eller buss (han ser konstiga människor varje dag han brukar döma).
 3. 3
  Komma ut om du har ett säkerhetssystem lösgöra det, kommer du att fånga en kula senare om du inte gör det och inte vakna någon vid utträde eftersom de sannolikt kommer att ställa frågor.
 4. 4
  Komma in. Detta kan vara jobbigt, beroende på var din partners rummet är. Se till att det finns en plats för dig att komma in, och inte göra för mycket av en racket. Ta av dig skorna vid inresa kommer att minimera buller
 5. 5
  Väl inne i rummet, se till att inte tappa någonting eller vara alltför högt i vad ditt natts plan.
 6. 6
  Spännande. Det kan vara nästan lika svårt som att skriva. Se till att inte vara högt, och vara säker på att inte dra uppmärksamhet till dig själv. Gör det snabbt och inte glömma något,
 7. 7
  Få hem, kan det vara antingen hjärnkirurgi eller byta TV-kanal med fjärrkontrollen. Om du har ett säkerhetssystem du har glömt att koppla ur, minst sagt, ditt skruvas.

Tips

 • Om föräldrar / syskon gör tillvägagångssätt, inte panik, men lugnt hitta en plats att gömma sig. Rushing kan orsaka brus och en dålig gömställe.
 • Titta och lyssna efter fotsteg. Om det behövs, stoppa vad du gör och lyssna i total tystnad.
 • Vet av andra gömställen om du behöver använda dem.
 • För nattliga inlägg: Den genomsnittliga människa sover i 4 timmar steg, och kräver 2 steg (8 timmar) för en hel dags vila. Detta innebär att efter den första 4 timmar någon sover, kommer de naturligtvis vakna upp, och brukar gå tillbaka för att sova. Så avgör när familjen oftast går att sova. Smyga in när de är mest i djup sömn, toppen är omkring 3 eller 5 timmar efter att de slå säcken. Så, om de går i pension vid 10 eller 11, sedan 2 eller 3 skulle vara det säkraste att komma in, eftersom det skulle vara på den tiden som de är i sin djupaste sömn.
 • Bär sneakers.
 • Lämna inte bevis bakom.
 • Ha en förberedd ursäkt, som det finns ett rykte om en nödsituation testet på morgonen.

Varningar

 • Försök att undvika att smyga in på vardagar, kommer inte bara att det får din pojkvän / flickvän i trubbel om du åker fast, kommer det upprörda föräldrarna ännu mer om de fångar dig eftersom de kommer fortfarande att behöva gå upp till jobbet på morgonen.
 • Se till att du är den enda som vet att du smyger in på natten. En liten bror eller syster förvarna dina föräldrar bara för att få dig i trubbel är en verklig förtret.
 • Var försiktig. Ibland föräldern (s) kommer att vakna upp och ta någon bryter in i en pro-gun tillstånd, kan detta få dig allvarligt skadad eller till och med dödas.