Wka

Hur att visa din kärlek till din pojkvän

Det är inte alltid lätt att visa din kärlek till din pojkvän, om du har varit tillsammans ett tag eller har bara sett varandra uteslutande för ett par månader. Om du vill att din pojkvän att se hur mycket du älskar honom, då måste man vara omtänksam och kärleksfull samtidigt ge honom utrymme. Om du vill veta hur du kan visa din kärlek till din pojkvän, följ bara dessa steg.

Steg

Hur att visa din kärlek till din pojkvän. Gör tid för romantik.
Hur att visa din kärlek till din pojkvän. Gör tid för romantik.

Håll din relation frisk

 1. 1
  Gör tid för romantik. Om du vill behålla din relation frisk, då måste man göra tid för romantik med din man, oavsett hur länge du har varit tillsammans. Vissa killar gillar inte omanligt termen "date night", men du bör ändå se till att tillbringa minst en dag varje vecka umgås och göra romantiska saker tillsammans, till exempel matlagning en måltid över levande ljus, eller gå ut till en vin bar.
  • Om ni båda klä upp, kommer du att känna att nu är ännu mer speciell.
  • Det finns ingen anledning att bli alltför mosig under "date night" - vad du än gör tillsammans, se till att din man faktiskt njuter själv, och inte bara sitt boyfriendly plikt att hålla dig lycklig.
 2. 2
  Vara äventyrlig tillsammans. För att undvika att fastna i samma gamla rutin, du och din man behöver sätta på din cowboystövlar och rida ut i okänt territorium. Ok, så inte riktigt - men du bör prova nya saker som tar dig ut ur din komfort zoner, vilket gör att du lär dig nya saker och växa tillsammans i processen.
  • Prova vandring, bergsklättring, eller bara utforska naturen tillsammans. Om din kille inte gillar vandring, hitta en outdoorsy verksamhet där han kan visa upp sina färdigheter, som camping eller cykling.
  • Prova exotiska livsmedel tillsammans. Välj en restaurang som serverar mat i ett land du har aldrig ens hört talas om, och njut av smaken och unika rätter tillsammans.
  • Gå på ett äventyr. Detta kan innebära att ta en semester till en rolig och galen plats, eller bara gå i bilen och kör i två timmar för att kolla in ett vattenfall eller en konstig spökhus. Du kan även blunda och peka på en karta, och gå vart fingret faller. Det handlar om resan här.
 3. 3
  Hålla saker fräsch i sovrummet. Ett annat sätt att visa din man din kärlek är att hålla saker fräsch i sovrummet. Du bör inte ha sex bara för att han vill, men eftersom du är upphetsad att få den på med din man. Låt honom veta hur mycket du vill älska, och hålla saker fräsch genom att alltid prova något nytt.
  • Gör kärlek i nya positioner. Gör inte samma gamla sak som du har gjort - prova något helt nytt. Så länge det fortfarande känns bra, kommer du att sparka ditt sexliv upp ett hack.
  • Gör kärlek på nya platser. Sängen är inte den enda plats där du kan göra kärlek. Om du är på humör, älska på soffan, på golvet, eller ens i en avskild plats. Detta kommer att göra processen att känna olaglig och han får se hur mycket du älskar honom ännu mer.
  • Om du verkligen vill visa din kärlek till din pojkvän, sedan vara respektfull, om han inte älskar att mysa i timmar efter sex. Du kan tillbringa lite tid i sängen med honom efter du gör dådet, men inte tvinga honom att vara där tills han blir så uttråkad han somnar.

Gör rätt saker

 1. 1
  Gör små favörer för honom. Några små favörer kan gå långt. Göra små favörer för din man är ett bra sätt att visa din kärlek till honom, speciellt när han är i en knipa. De gynnar kan vara små, men de kommer att lägga upp. Här är några favörer som du kan göra för honom:
  • Om han har en hektisk dag på jobbet, ta med honom hans lunch, om du kan. Han kommer att uppskatta det.
  • Gör sin tvätt från tid till annan. Se bara till att han inte utnyttja dig - om du gör hans tvätt, se till att han gör din.
  • Koka honom en trevlig stor middag när han har en lång och stressig dag. Allt han behöver göra är att njuta av det och diska efteråt.
  • Kör små ärenden för honom om han behöver lite hjälp. Om du redan gör till köpcentret, erbjuder att returnera en av hans skjortor för honom.
 2. 2
  Tvinga inte honom att göra saker han hatar att göra. Även om alla stora relationer byggs genom kompromisser, betyder det inte att du måste dra din pojkvän ut ur huset för att få honom att göra massor av saker som inte intresserar honom alls. Naturligtvis kommer han inte älska varenda sak du gör tillsammans, men du kan arbeta för att se till att du inte gör honom lida alltför mycket när du går ut.
  • Dra inte honom att se en chick flick såvida du verkligen längtar efter att se det och ingen av dina väninnor kommer att gå med dig.
  • Tvinga inte honom att ta en yoga eller danslektion med dig bara för att bevisa hur känslig han är - om han inte tror att det låter kul.
  • Gör inte honom träffa din familj tills han är redo. Om du har bara varit tillsammans i några månader, kan han ta träffa din familj väldigt seriöst, så du bör inte tvinga honom att ha en besvärlig sit-down middag med din mamma om ni två är bara att lära känna varje andra.
  • Tvinga inte honom att gå för fort. Inte "övertala" honom att flytta in hos dig, gå på långa resor med dig, eller posera för 100 bilder du lägger ut på Facebook om han inte är redo. Varje relation går i sin egen takt, och om du gör det, kommer han inte känna sig älskad - han kommer att känna sig kvävd.
 3. 3
  Lär dig att älska att göra det han gör - en del av tiden. Även om han inte kan förvänta dig att heja på den främre raden i varje MMA-kamp, ​​om du verkligen vill visa honom din kärlek, måste du njuta av några av de saker som är viktiga för honom. Tvinga inte dig själv att göra något som låter hemskt, men tar sig tid att lära känna och älska saker relaterade till hans hobbies och intressen. Här är några idéer:
  • Omfamna hans favorit idrottslag. Du behöver inte få en tatuering av Coco Crisp i ansiktet bara för att din pojkvän älskar Oakland A: s - men du bör försöka titta på några baseball spel med honom, oavsett om de är levande eller på TV. Om du inte är stora på sport, bara vara öppen och ge idrott en chans innan du bestämmer dig för att du bara inte kan titta på dem.
  • Omfamna hans smak. Vara öppen och erbjudande om att gå till en konsert i din pojkväns favoritband även om du inte har hört talas om det. Om han är besatt av sushi men du har aldrig provat det, ge fisken en chans.
  • Kom bara ihåg att hålla din identitet. I alla friska och lång relation, kan smak av båda medlemmar av ett par konvergera naturligt, men det betyder inte att du måste släppa alla dina intressen och bli en klon av din pojkvän. I själva verket kommer att vara en stor sväng.
 4. 4
  Vara den person han har roligast med. Detta är en viktig punkt. Om du verkligen vill att din pojkvän att veta hur mycket du älskar honom, så ska du vara den person han vill tillbringa mest tid med och den person som han har mest kul med. Många killar anser att deras "bro tid" att vara den mest roliga och galna tid av deras liv, och sedan komma tillbaka till dig, den söta flickvän, förväntar dig att göra dem en läcker måltid och hjälpa till att bota sin baksmälla, men det är inte sättet att göra det.
  • Tja, om du verkligen vill att han ska veta att du bryr dig, måste du arbeta för att vara den person som han har de galna nätterna med - du behöver bara sköta dina baksmälla tillsammans.
  • Även om du inte behöver vara högt och galen, skulle han se fram emot tiden med er som är roligt, dumbom, och den bästa tiden att han kommer att ha.

Säga rätt saker

 1. 1
  Tala om för din man hur mycket du älskar honom. Allvarligt. Även om din man kommer att hävda att du är alltför mosig, om du är på "jag älskar dig" stadiet, glöm inte att berätta för honom att du älskar honom varje dag. Visa honom att du menar det genom att hålla ögonkontakt och röra honom lätt. Kom ihåg att det finns en stor skillnad mellan att säga "Älskar dig!" och "Jag älskar dig."
 2. 2
  Uppmuntra honom. Om du vill att din man ska veta att du älskar honom, så ska du uppmuntra honom att nå sina mål varje dag, oavsett om de är stora eller små. Att vara där för att stödja och uppmuntra honom kvällen innan en stor tenta eller en anställningsintervju kommer att visa honom hur mycket du bryr dig och vill att han ska lyckas.
  • Om han inte känner sig säker, lista alla de saker som gör honom stor, och alla av anledningarna till att han kommer att lyckas.
  • Om han har ett stort evenemang på gång, lämna honom en söt anteckning att önska honom lycka till.
  • Skjut honom att göra något ur sin komfortzon. Om han vill träna för ett maraton men är inte säker på att han kan göra det, kan du berätta för honom att han kan uträtta något (inom rimliga gränser) om han verkligen sätter sitt sinne till det.
 3. 3
  Kommunicera som en champ. Kommunikation är nyckeln i alla kontakter. Om du vill att din man att veta hur mycket du älskar honom, måste du kunna kommunicera ärligt och tydligt. Att ta sig tid att kolla in och se till att du är på samma sida kommer att hjälpa din relation att växa ännu starkare. Här är hur du gör det:
  • Skrik inte eller argumentera. Istället för att skrika eller argumentera, lära sig att uppge din sida av historien och vänta på ett svar.
  • Lär dig att lyssna. Kommunikation är en ömsesidig process, så ta dig tid att sakta ner och förstå din pojkvän perspektiv istället för att avbryta och fokusera på dina egna känslor.
  • Var ärlig. Var ärlig om hur du verkligen känner i stället för att passivt aggressiv. Låt honom veta vad du tänker på.
  • Välj rätt tid och plats att ha ett allvarligt samtal. Om du har något viktigt att diskutera, inte bara slänga ut det på en offentlig plats, men vänta på rätt ögonblick när ni båda har tid att sitta ner och verkligen ha en konversation.
 4. 4
  Lär dig att kompromissa. Du kan visa din pojkvän att du bryr dig genom att göra det klart att vara lycklig är viktigare än att vara rätt. Du och din pojkvän behöver lära sig att arbeta tillsammans för att fatta beslut, stora som små. Du måste lära dig att räkna in honom i alla dina beslut, och för att kunna medge en del av tiden.
  • Innan ett stort beslut, sitta ner med din man och skriva ner alla för-och nackdelar av dina två planer. Diskutera vilken plan som är bäst totalt sett, och som kommer att göra er två mest glad kollektivt.
  • Se till att både människor är att kompromissa. Inte alltid ger efter för sina behov, och inte låta honom lämna in till din hela tiden.
  • Turas om, även om de små sakerna. Om du valde middagen plats på din dag, låt honom plocka filmen.
 5. 5
  Lär dig att säga att du är ledsen. Om du vill att din man att veta hur mycket du älskar honom, så måste du lära dig att vara ansvarig för dina misstag. Om du har gjort ett misstag, låt honom veta hur uppriktigt ledsen du är genom att säga de ord som du egentligen menar dem, och försäkrade honom att du känner dig fruktansvärt för att såra honom. Om du är för envis för att säga att du är ledsen, förhållandet kommer inte sist.
  • Du bör också lära dig att acceptera hans ursäkt. Du kan rök lite, men förstår att han känner sig fruktansvärt och inte hysa agg, eller du kommer aldrig att kunna gå framåt.

Var en rockstar flickvän

 1. 1
  Var inte svartsjuk. Din pojkvän kommer inte tro att du älskar honom bara för att du hemsöka över hans ex-flickvänner eller några tjejer som kommer inom en tjugo-fots radie av hans person. Istället kommer han att just du är osäker om förhållandet, och han kommer att vara irriterad och vill inte umgås med dig. Om du vill vara en cool flickvän, har förtroende för din bra relation och inte bli utflippad om du ser honom prata med en annan tjej.
  • Bli inte svartsjuk om din pojkvän och hans kompisar pratar om en annan tjej. Hej, om flickan är varmt, kan du erkänna det också. Så länge din pojkvän inte gör läskiga kommentarer (och varför skulle han?), Bör du visa att du kan uppskatta en vacker kvinna, också.
  • Om någon gång en annan tjej kommer upp, du hoppar att kritisera hennes utseende, hennes vikt eller dräkt hon bar förra tisdagen, kommer du precis utanför som ser riktigt osäker. Istället, visa att du vet att du är vacker, men att du inte är den enda kvinnan i världen, och erkänna att den andra flickan är en cool brud.
  • Var inte elak eller snorkigt sina kvinnliga vänner. Om du är en galen flickvän, ska de rapportera tillbaka till din man.
  • Inte snoka inte via din pojkvän telefon eller Facebook för att se om han har chatta det med andra tjejer. Om han finner ut, då han inte kommer att kunna lita på dig.
 2. 2
  Var kall med sina vänner. Du kommer att ha en väg direkt till din mans hjärta om du är cool med sina bros. Allvarligt. Om hans vänner älskar dig, så kommer de faktiskt vill umgås med dig, och kommer inte tro att du är bara ännu en av de possessiva flickvänner som inte låter sin man vara kul.
  • Ta dig tid att lära känna dem. Om de är mottagliga, fråga dem om deras liv. Visa att du ser dem som individer, inte bara som de killar som hänger runt din pojkvän.
  • Bli inte upprörd om killarna är alltför motbjudande. Bara låta dem vara sig själva. Du vill inte att de ska känna att de hänger med sin mamma plötsligt.
  • Om du vill vara cool med din mans bros, hänger då inte ut om du inte vill. Inte inkräkta inte på en uppenbar "killar bara" natten, eller sitta igenom en manlig aktivitet bara för att du inte vill låta din man ur sikte. Om du är cool med att låta honom få sin man tid, då killarna kommer att vara mycket gladare att se dig när du är i närheten vid rätt tillfällen.
 3. 3
  Ge honom tid att göra sin egen grej. Om du vill att din man att se hur mycket du älskar honom, så måste du visa honom att du respekterar honom som en individ och vill ge honom tid att göra sin egen sak och att vara sin egen person. Han kommer inte att kunna växa om du klamrar sig fast vid hans sida tjugofyra timmar om dygnet. Plus, om han spenderar lite mer tid bortsett från dig, kommer han att uppskatta den tid han tillbringar med dig ännu mer.
  • Förstå innebörden av "mig tid." Om din kille vill läsa, gå för en kör, eller bara spendera lite tid ensam framför TV, fråga inte om du kan komma tillsammans.
  • Kontrollera inte in på honom var femte sekund. Om han är ute med vänner eller bara hänga solo, inte ringa eller sms honom var tionde minut för att se till att han är okej. Detta gör att du ser possessiva - eller ens besatt.
  • Låt honom umgås med andra vänner och familj. Fråga inte att följa med till varenda social punkt på sin dagordning.
  • Glöm inte att göra din egen sak. Medan din man är ute med sina vänner eller bedriver sina intressen, se till att du har vänner och intressen din egen också. Du vill inte att han ska tro att han är den enda bra sak i ditt liv.
 4. 4
  Hålla saker positivt. Spendera inte all din tid tillsammans tjat och gnäll. Du är tillåtet att ha en dålig dag, men din man ska känna sig som din jämlike, inte din terapeut. Han borde vårda tiden han spenderar med dig och tänker på det som en rolig och positiv upplevelse, i stället för som ett kors att bära. Om du vill att han ska se hur mycket du älskar honom, så ska du hålla saker positivt så mycket du kan.
  • Gör en insats för att le mer. Det kommer att lysa upp ditt ansikte och din mans dag.
  • Vara Långben och visa upp ditt sinne för humor. Du och din man ska kunna spendera timmar bara vara dumt.
  • Gör en tumregel: för varje klagomål, bör du nämna minst fem saker du är upphetsad över. Detta kommer att göra din man mer entusiastiska över att umgås med dig, och mer upphetsad om din framtid tillsammans. Han vet att du älskar honom eftersom du kommer att vara på gott humör när man är tillsammans.

Tips

 • Låt honom veta att du alltid kommer att vara där, men bara om du verkligen vill.
 • Aldrig skämmas för att kyssa honom.
 • Viska i hans öra, och berätta för honom att du verkligen älskar honom och att du aldrig kommer att ersätta honom för allt i världen. Men bara säga det om du verkligen menar det.
 • Dölj inte din känsla från honom, men låt honom veta hur du verkligen känner.
 • Försök att få nätter / dagar ensam med varandra.
 • Titta på honom när han pratar med dig. Det är inte kul att prata med ett livlöst objekt, eller att någon som blickar ut i rymden.
 • Aldrig be honom att köpa dig presenter, eftersom han kommer att tro att du är först efter hans pengar.
 • Ägna honom låtar.
 • Bli inte arg om något riktigt liten, eftersom du kan ofta göra det riktigt
 • Gör en insats med honom. Även om han har en dålig dag, försöka vara medkännande och tålmodig med honom.
 • Starta aldrig en kamp eftersom det kan förstöra allt. Har diskussioner istället.
 • Prata inte om din ex-pojkvän.
 • Ta inte upp de senaste sätten du gjorde något. Istället gör det tillsammans i nu.

Varningar

 • Svartsjuka är roten till många break-ups. Inte snoka inte igenom din pojkväns saker att se om han pratar med andra tjejer, om han finner ut, det ska vara svårt att reparera relationen.