Wka

Hur man håller ett samtal per telefon med din flickvän

Vi har alla ställts inför en till synes omöjlig uppgift: att hålla en konversation med en flickvän att gå när det verkar finns det inget av värde att diskutera. Men oroa dig inte: det är enkelt, oroa dig inte - och med lite tid och en försiktig mun, kommer du att kunna samtala enkelt och smidigt med din flickvän.

Steg

Hur man håller ett samtal per telefon med din flickvän. Prata om något du är båda intresserade av.
Hur man håller ett samtal per telefon med din flickvän. Prata om något du är båda intresserade av.
 1. 1
  Prata om något du är båda intresserade av. Om du har problem att hitta ett ämne, prova ett intresse av hennes. Fokusera inte på dig själv.
 2. 2
  Lyssna på allt hon säger. Kommentera, ställa frågor. # Försök inte att vara för cool, hon gillar någon som uppriktigt bryr sig, och du bör om hon är din flickvän.
 3. 3
  Lägg till i hennes idéer, men ändå uttrycka din egen åsikt.
 4. 4
  Ställ frågor om det går långsamt. Allt kommer att göra: vilken typ av musik hon gillar, hur skola eller arbete, sånt.
 5. 5
  Dela en intressant anekdot (story). Men naturligtvis, inte mer än göra det, och hog hela talartiden. Lyssna kommer alltid först.
 6. 6
  Restate sin syn på frågor som diskuteras, för att bevisa att hennes poäng görs, (och för att visa att du lyssnar.)
 7. 7
  Berätta för henne dina åsikter om saker som är viktiga för dig och be henne att dela hennes också.
 8. 8
  Tala positiva tankar om det förflutna, nutid och framtid.
 9. 9
  Låter inte allvetande och "fick allt fast" typ av person
 10. 10
  Om hon har ett pressat schema senare, inte vara arg och försöka ursäkta henne. Bara visa intresse för henne att behöva vila i vad hon är på väg att bli upptagen gör och sedan med ett skämt insisterar hon att hitta sin väg till arbete eller något. Önska henne lycka till.
 11. 11
  Kom alltid ihåg att hålla samtal kort och koncist. Det är bättre att avsluta det när det går bra än i en obekväm tystnad.
 12. 12
  Om hon inte vet ett ämne att tänka på en själv... vara kreativ och ta ledningen i relationen.
 13. 13
  Alltid vara beredd på de svåra frågor som du vet så småningom kommer.
 14. 14
  Var inte rädd för att skicka henne slumpmässiga meddelanden som har komplimanger. När du gör det kommer att visa henne att du tänker på henne även när du inte är på telefonen och få henne att känna sig speciell.
 15. 15
  Insistera inte hon måste berätta vad som är fel. Bara göra henne veta att du finns där när hon vill prata.
 16. 16
  Följ din instinkt.

Tips

 • Aldrig vara blyg eller nervös. De kommer att märka och kanske tror att du är för rädd för att prata med dem. Var kvick och utåtriktad..
 • Om hon visar sig vara en fantastisk flickvän, se till att uppskatta henne, gör henne att känna sig som en dam är verkligen ett definitivt plus.
 • Ge bra svar på frågorna. Säg att du passerar Julie i fikarummet och hon frågar, "hur mår du?" Du säger "bra, tack" och sedan gå vidare i tystnad. Skulle det inte ha gjort en trevlig konversation hade du sagt, "Bra - Jag har precis avslutat ett riktigt stort projekt på jobbet och jag är så glad att det är gjort." Julie skulle ha bett dig intressant uppföljande frågor och du skulle ha haft en trevlig konversation. När folk frågar dig frågor och de vill ha en detaljerad, tillfredsställande svar, överväga att ge dem en köttig svar snarare än att blåsa bort dem. Ett annat bra sätt att svara på en fråga som du vill är att dela ditt intresse för detta ämne. Att säga, "ooo - Jag tycker att frågan," kan hjälpa andra att lära känna dig, vilket gör det lättare för dem att samtala med dig.
 • Alltid säga sanningen och försöka att inte tveka när du berättar en lögn. Tjejer gillar en äkta kille.
 • Om du känner personen, recensera en mental lista över ämnen som du har diskuterats tidigare och fortsätta på en av dem. Till exempel, deras barns milstolpe, ett av deras projekt, eller några dåliga nyheter som de delade med dig.
 • Alltid visa intresse. Även om du måste ge en motsatt åsikt, inte vara alltför kraftfullt med en oenighet om.
 • Tystnad i mer än några minuter i en konversation skulle kunna undvikas genom att ställa några frågor. Även med den enkla "Hur mår du / Hur var din dag?"
 • Säg inte "uuumm... okej" om du tror att det hon sa var ovanligt. Detta kommer att göra henne att känna sig obekväma och ovillig att prata med dig om saker. (Se # 9 i steg)
 • Ge stöd om hon har ett problem, och svara på en fråga som har varit buggning henne - även om du inte är säker på svaret, ge någon som kan hjälpa henne.
 • Kommentera på omgivningen. Till exempel, går du ut ur en klass och säga, "vad tyckte du om klassen?"
 • Relatera tillbaka till tidigare avsnitt i telefonsamtal att bevisa att hon har behållit ditt intresse. Detta kommer att imponera på henne.
 • Om du bara inte gillar att prata i telefon, låt din flickvän vet att och kanske du kan prata på datorn via IM.
 • Ställ frågor som är lätta att besvara. Vissa frågor är lite svårare att svara på än andra. Har någon någonsin frågat dig dina planer för helgen och du tänkte, "Jag vill inte tänka på mina planer för helgen... jag verkligen måste svara på det?" De flesta människor föredrar enkla frågor, som "vad har du för dig idag," eller "är skolan dödar dig dessa dagar?" Helst skulle bekanta har en trevlig tid att besvara dina frågor. Om du observerar en bekant inte njuter diskussionen, utvärdera den och lära av det.
 • Notera mentalt "samtalsämnen". Ett samtalsämne är något du kan använda för att starta en intressant konversation med någon. Ibland tar det arbete med att utveckla samtalsämnen, speciellt när dina bekanta har intresse som inte överlappar mycket med dina intressen.
 • Fråga om de gillar en viss sak. Till exempel, "Tycker du om att spela schack?" De kan säga "nej, men jag gillar Monopol."
 • Utveckla dina intressen. Det är lättare att starta intressanta samtal när du investerar i att utveckla dina egna intressen. Vara förtrogen med ditt intresse så att du kan formulera dem. Bredda och fördjupa dina intressen genom att ha inställningen att du är intresserad av allt. Ett annat sätt att bredda och fördjupa dina intressen är att ställa frågor om andras intressen. Om din vän älskar baseball, fråga honom vilka lag och spelare ser bra i år eller ställa frågor till honom som förtydligar ligan struktur.
 • Ställ en fråga om personens egenskaper. En vän till mig såg en vatten kanna på mitt skrivbord och frågade om jag var en stor vatten drinker - geni.
 • Gruppdiskussioner. Det kan vara svårt att skapa nya trådar i gruppdiskussioner. Ideal ämnen är sådana som inte sätter folk på plats, inte alltför tung (religiösa, politik, etc), och är intressant att de flesta människor. Ett sätt att hitta dessa typer av frågor är genom att läsa nyheter och sedan föra upp det. Underhållande eller påminner berättelser kan också generera ljus, positiva samtal.