Wka

Hur man håller en människa intresserade

Kvinnor är bra på grooming sig för att fånga den intet ont anande män, men när de väl har fångat en mans uppmärksamhet och har fått honom intresserad av att lära känna dem mer, en hel del av dem fumla sin chans. Här är några snabba, genomförbara tips och tricks för att hålla en människa intresserade.

Steg

Hur man håller en människa intresserade. Håll honom förbryllad.
Hur man håller en människa intresserade. Håll honom förbryllad.
 1. 1
  Håll honom förbryllad. Om han gillar vad han vet hittills, kommer han att se till att komma runt oftare för att ta reda på mer. Var inte en helt öppen bok, om inte det är vem du är naturligt. Ge relationen tid att sjuda, och utrymme ut några av dina uppenbarelser så att du fortfarande har förmågan att överraska honom.
  • Upprätthålla lite mystik. Berätta inte honom varje liten sak du gör, varje plats du har varit i, varje person du har sett. Även om du inte vill vara lite mystisk, dela varje liten detalj om ditt förflutna och din vistelseort är sannolikt att dränera en man.
  • Håll några överraskningar upp ärmen. Att vara jägare, upptäcktsresande, och våghalsiga, män älskar naturligt överraskningar. Om du schemalägger en överraskning - att gå fallskärmshoppning, till exempel, eller en kryssning - var inte rädd för att bara vispa bort honom och inte berätta om det förrän han har rätt i tjock av det.
 2. 2
  Ta reda på vad han gillar. Alla gillar att prata om sig själva. Det är en naturlig del av livet. Istället för att älta dig och dina tidigare relationer, ställa frågor till honom som visar honom att du är intresserad av honom. Om du får honom att gå om hans förflutna och hans erfarenheter - och kan stå sitta igenom enstaka tråkiga historien - han känns som han är ansluten med dig och har ett större band att bygga på.
  • Om han gillar en viss färg, skulle det inte skada att bära denna färg varje gång på ett tag. Om han gillar en viss mat, skulle det inte skada att överraska honom med lunch eller middag.
  • De flesta av våra samhällen blir alltmer pluralistiskt med människor från många olika kulturella och etniska bakgrunder. Om han är av en annan kultur från du försöker så mycket som du kan läsa och vet en sak eller två om hans arv. Han kommer att älska det.
  • Med andra ord, skämma bort honom lite. Kvinnor älskade att vara bortskämd, men det gör män. De är bara rädd för att be om det av rädsla för att inte verka "manligt". Kom ihåg att inte kela eller mor honom, men inte spela in sina favoritprogram på TV, få honom biljetter till en match (han kan bjuda sina kompisar om du inte vill gå), eller få honom att razor han har pratat om. Det bör inte gå obemärkt förbi.
 3. 3
  Hitta balansen mellan oberoende och se till att han är älskad. Killar är naturligtvis oberoende, vilket innebär att de behöver lite mer utrymme än de flesta kvinnor gör. Se till att han känns som han har ett liv utanför er. Så mycket som han gillar dig, ingenting smärtor honom mer än att titta på sitt liv och inser att han har förlorat kontakten med sina vänner och inte längre får respekt för sig byxorna, så att säga. Ge honom utrymme en del av tiden.
  • Och om du är orolig för tillit, inte vara. Lita på honom. Om han ger dig en anledning att inte lita på honom, då kan du börja ifrågasätta hans motiv. Sanningen är att om du litar på honom och han gillar dig, kommer han inte vill ge dig en anledning att upphäva detta förtroende. Om du inte litar på honom när du inte borde, han vill straffa dig för att inte lita på honom.
 4. 4
  Få honom att känna sig som en man. Det är inget fel med att öka en mans ego. Det gör honom må bra om sig själv och om han känns bra om sig själv på grund av en viss person, vill han hålla henne runt. Mer än sannolikt, kommer han tillbaka också favör.
  • Förstärka det sätt han vill ses. Anser han själv en idrottsman? Berätta för honom hur muskulös, samordnade eller skicklig han är. Anser han själv en intellektuell idrottsman?>? Berätta för honom hur smart och djup han är. Anser han själv en komiker? Skratta åt hans skämt och ställa upp honom för att vara rolig.
  • Låt honom vara ridderlig. Var uppmärksam på alla "gentlemannamässigt" saker han gör för dig och erkänna dem. När han öppnar dörren, betalar för din måltid, eller kan du i första, få honom att känna sig speciell!
  • Vet att han kommer troligen handla annorlunda kring hans kille vänner. Aldrig tolerera direkt respektlöshet, men om han agerar lite konstigt, är det för att han försöker imponera på sina pojkar. Om det inte förolämpa dig, låt honom.
 5. 5
  Håll offentligt hångel till ett minimum. Män behöver inte nödvändigtvis vilja tvingas in i att hålla din hand och kysser dig offentligt. Om han gör ändå, det är en bonus, och han är förmodligen en mycket hygglig kille. Om inte, försök inte att göra honom. Var inte upprörd eller arg om han känner sig obekväma om att göra det, män är tillslutna varelser och gillar inte att visa sina "mjuka sidorna" för allmänheten.
  • Om du behöver en man som är bekväm visar sin kärlek till dig offentligt, berätta för honom försiktigt. Låt honom veta att det är en prioritet för dig, men som du förstår det inte kan vara en högsta prioritet för honom. Om han verkligen gillar eller älskar dig, kommer han att vara öppen för kompromisser.
 6. 6
  Var självsäker och ser bra ut. Han föredrar du att andra tjejer, så visa att du är stolt över dig själv! Klä att imponera utan att visa för mycket kött på din första par datum, och se till att du inte går över toppen med hår och makeup. Killar dras till naturlig skönhet, en falsk solbränna och spidery ögonfransar förmodligen inte är attraktiva för honom.
  • Vara ungdomlig och kvinnligt, som om ni ramlade ur sängen ser perfekt - en söt klänning, tonade fuktkräm, naken eller bär läppstift och en snärt av mascara är allt som behövs.
  • Jämför dig inte med andra kvinnor. Inte ens på ett sätt som är godtagbar. Till en kille, skriker denna jämförelse "osäkerhet", och killen plötsligt orolig att han kanske måste vara din psykolog istället för din pojkvän.
 7. 7
  Ge honom inte något sexuellt tills din relation är nära och bekvämt. Att ge efter för tidigt orsakar den första spänningen att snabbt rinna ur en relation. Varför? Eftersom killar (och tjejer, för den delen) som utmaningar. Så vriden som det kan verka, gillar han att jaga nästan lika mycket som något annat. Ge honom en bra jakt, och han kommer att vara runt för hela jakten.
  • Som en allmän tumregel: räkna med en kyss eller två det första par datum, några tunga petting kanske nästa par datum, och anser, inte nödvändigtvis håller med, kön först efter den femte dagen. Om du går på en dag varje vecka, kommer detta att ge dig mer än en månad att reda ut honom. Om du fortfarande inte känner dig bekväm, få honom att vänta.
  • När du har utvecklat en sexuell relation, försöka hålla det intressant. Ett par saker att tänka på när du utforskar varandras sexualitet:
   • Initiera sex åtminstone en del av tiden. Killar vill inte alltid vara den som ber om det. De vill säkert sex, men det får dem att känna giriga. Initiera en del av tiden och du kommer att hålla honom glad.
   • Fråga honom vad hans fantasier är. Om du är bekväm med att agera ut dem, ge dem ett försök. Det finns inget sexigare med en kille än en tjej som bryr sig om sina djupaste önskningar.
   • Hjälp honom att känna sig tillräcklig. Vara öppen om vad han kan göra för att behaga dig sexuellt. Ge honom uppmuntran när han gör något bra. Aldrig retas eller skämta om längden, prestanda, etc., eftersom killar är särskilt känslig om det.
 8. 8
  Ge honom massage! Efter en lång hård dag på jobbet och stress i Afterwork trafik, män älskar att få en fin kropp, rygg eller fotmassage. Om du har tid och energi, kasta in en pedikyr och manikyr. Du kan även få samma behandling i gengäld, speciellt om du ber om det! En kille som inte kommer att ge dig en trevlig lång massage efter att du har gett en till honom förtjänar inte att ha dig dote på honom.
 9. 9
  Om han har varit i färre relationer än dig, ha tålamod och förståelse om han inte riktigt förstå de grundläggande reglerna för att leva tillsammans. Män har svårt att förstå varför de ska låta dig titta på din favorit tjejfilm, även om du redan har tålmodigt suttit igenom ett fyra-timmars basketmatch, och gick för att titta på Transformers bara för att göra honom lycklig. Likaså de förmodligen inte får varför du inte ska behöva göra allt hushållsarbete heller. Det är inte att de är dumma, det är att de är fast på olika sätt.
  • Försök att lösa problem lugnt genom samtal. Lyssna på hans perspektiv, lugn, och vara öppen för kompromisser. Samtidigt, försiktigt visa honom ditt perspektiv och föreslå något talan, inte abstrakt - ". Jag ska vara glad att göra tvätten om du kan ha hand om sopor och återvinning", dvs
  • Gör inte hound honom om saker. Han ska känna att du har förvandlats till sin mor, och förmodligen inte på ett bra sätt. Lugnt förväntar honom att göra vad du har bett honom att göra - kom ihåg regeln om förtroende? - Och ge honom tid att få det gjort. Om han inte gör det, förklara för honom i rationella termer varför det är viktigt. Ibland är en push alla män behöver.
 10. 10
  Ta reda på vem han är. Vi tillbringar våra liv letar efter någon som vi tycker förstår oss på det sätt som vår familj och nära och kära gör. Om du kan försäkra honom, än mindre visa honom, att du förstår honom ibland bättre än han förstår sig själv, han har svårt att lämna dig.

Tips

 • Ge honom utrymme och tillåt dig att vara vem du är och vice kontra. Tänk vad du skulle göra om han inte var i ditt liv och vara spontan. Män älskar när de vet att en kvinna har sitt eget liv och är nöjda med sig själva. De vill vara en del av detta.
 • En kvinna ska aldrig försöka kontrollera en människa, precis som en människa aldrig ska försöka kontrollera en kvinna. Låt din man vara oberoende, och vara oberoende själv.
 • Kom inte över till angelägna att hålla tillbaka din reserv så att du alltid har en taktik att kasta in när han minst anar det! Det kommer alltid att hålla dig på toppen av spelet.
 • Gör inte allt om honom. En relation bygger på två personer. Om du lägger all tid och energi bara försöker behaga honom, kommer du glömma sig själv och glömma bort vad som är viktigt: jämlikhet. Tänk på att om man inte är intresserad, det finns säkert andra som skulle vara. Oavsett vad, var dig själv, och inte riskera dina värderingar för hans skull. Om du bara vara dig själv kommer du alltid att vara riktigt glad, och du hittar en kille som gillar dig för vem du är.

Varningar

 • Spela inte "svårt att få" för länge, eller i det långa loppet kan detta få dem att bli ointresserade.
 • Tro aldrig att en man kommer att förändras efter att du har varit tillsammans ett tag. Det kan bara inte hända. De är som de är och det är det. Det finns inte mycket du kan säga eller göra för att hjälpa.