Wka

Hur att flytta in hos en älskare

in med din älskare kan vara en svår process, men det kan vara en nödvändig en. Det är ett tecken på förtroende och kärlek. När du flyttar in med en annan, kommer ditt liv förändras, förhoppningsvis till det bättre. Det finns en chans att du kommer att tillbringa resten av ditt liv med denna personen. Och, om du verkligen älskar dem, kan det vara en underbar, glad upplevelse för båda inblandade.

Steg

Hur att flytta in hos en älskare. Förstår att detta kan vara bestående.
Hur att flytta in hos en älskare. Förstår att detta kan vara bestående.
 1. 1
  Förstår att detta kan vara bestående. Bara göra detta om du är redo för det engagemang som det är säkert att komma.
 2. 2
  Betrakta de långsiktiga konsekvenserna. Kommer din familj att acceptera din älskare? Kommer deras familj emot dig? Är detta arrangemang kommer att göra er båda lyckligare i det långa loppet, eller är du helt enkelt shacking upp för bekvämlighet, kön eller ekonomiska skäl?
 3. 3
  Betrakta omständigheterna. Är du gift med din älskare? Planerar du på att gifta sig? Om du vill starta en familj, kommer detta hus vara ett bra ställe att uppfostra dina barn?
 4. 4
  Fråga din älskare. Detta kan inte ske utan tillstånd från båda sidor av relationen. Du kan spendera ditt liv med dem, vad de har att säga om det är viktigt.
 5. 5
  Tänk igenom logistiken. Ska du flytta ihop med din älskare, eller kommer de att flytta in hos dig? Hur kommer du att dela hushållets utgifter och sysslor? Är dina livsstilar, smaker och preferenser kompatibla? Inte alla som gör en bra älskare gör också en bra rumskompis.
 6. 6
  Sitt ner och ha en diskussion om eventuella problem antingen om du har. Gå aldrig in i ett drag utan att vara helt upfront (i en tydlig, men Gentile sätt) om din oro, eftersom de bara kommer att förstärkas när ni två bor tillsammans.
 7. 7
  Ni båda måste skapa en tydlig plan för ekonomin. Kommer du att dela alla räkningar lika? Kommer husägare eller person som gör mer pengar betalar en större andel? Vilka åtgärder har ni som individer för närvarande tar för att spara pengar - är den andra personen bekväm med dessa pengar-sparare? Tänk vardagliga husgeråd (såsom pappershanddukar) och nödsituationer (t.ex. en VVS-läcka) - vem ska betala för dessa?
 8. 8
  Håll dig lugn. Att flytta kan vara en stressig tid. Det är en förändring av livsstil, och om du väljer att leva med någon annan, kan det vara en större förändring än du tror. Försök att behålla lugnet och dra igenom denna påfrestande tid.

Tips

 • Om du har några tvivel, ta en djupare titt på vad du verkligen får dig in.
 • Prata med någon. Välj någon betrodd, till exempel en nära vän eller familjemedlem. Be dem om råd eller en anekdot som kan vara till din hjälp. Fråga dem om de tror att detta är det rätta valet.
 • Be. Fråga din gudom val för vägledning. Om du inte be, meditera. Reflektera inåt. Fråga dig själv frågor om vad detta kommer att medföra. Fråga om det kommer att göra dig lycklig. Fråga om du är redo för ett djupare engagemang. Merparten av tiden, kommer du vet vad du vill och om du är redo för detta.
 • Talking hjälper till att lösa många problem. Tala till andra hjälper till att lösa saker som du belastar dig med. Det kan också hjälpa dig att hitta svar.

Varningar

 • Om du blir deprimerad eller alltför stressad, överväga att rådfråga en läkare.
 • Om din älskare missbrukar dig, känslomässigt eller fysiskt, berätta någon, och lämna relationen. Gör inte dig själv i fara genom att vistas i ett missbruk relation.