Wka

Hur att hålla kontakten med en tjej du gillar

Är det den där tjejen som du är i fullständig med men de bor för långt bort? Vill du att hon ska vänta på dig? Ett bra sätt att låta henne veta att du bryr dig, (även om du är långt borta) är att gratulera henne! Såhär:

Steg

Hur att hålla kontakten med en tjej du gillar. Fråga henne om hennes telefonnummer, mobilnummer, e-postadress och hemadress så att du har så många sätt att kontakta henne som möjligt.
Hur att hålla kontakten med en tjej du gillar. Fråga henne om hennes telefonnummer, mobilnummer, e-postadress och hemadress så att du har så många sätt att kontakta henne som möjligt.
 1. 1
  Fråga henne om hennes telefonnummer, mobilnummer, e-postadress och hemadress så att du har så många sätt att kontakta henne som möjligt. Men var inte påträngande eller lömsk! Om hon känner sig obekväm med att ge dig sin personliga information, respektera hennes önskemål.
 2. 2
  Textmeddelande henne ibland så att du bor på hennes sinne, men du är inte överväldigande henne. När du textmeddelande gör det lättsam och humoristisk, undvika att säga saftig saker och komplimanger. Om du inte stöter på någon anledning till text henne en stund att tänka på ett ämne du delar gemensam grund och fråga henne en fråga om detta ämne. Detta visar henne att du ser henne som en intelligent individ och som en värdefull informationskälla.
 3. 3
  Vid särskilda tillfällen, såsom hennes födelsedag, årsdagen av den dag du mötte, jul, Alla hjärtans dag, osv., Skicka henne en bukett röda rosor. De kan vara dyrt, men det är det sötaste som någonsin en kille kan göra och kommer definitivt att vinna henne.
 4. 4
  Skriv hennes kärleksbrev. Var inte besatt, men skicka dem regelbundet. Prova och skicka dem vid exakt samma tid varje månad. På så sätt kommer hon ser fram emot och bli upphetsad när hon tar emot dina brev. Det är först när du vet att hon gillar dig och det har etablerat dig som varandra, annars du agerar lite som en stalker. Det är en fin linje att kvinnor inte kommer att berätta om.
 5. 5
  Försök att kalla henne en gång i veckan. Gör det på en dag och vid en tidpunkt när hon inte är upptagen. Om det är för dyrt, prova en gång i månaden. Eller använda en mobiltelefon som har fria nätter och helger.
 6. 6
  Skicka hennes söta mail. Skicka inte allt som innebär porr, eller som diskriminerar kvinnor eller om killar som försöker få lite. Det kommer att ge henne en felaktig uppfattning. Försök att sätta söta bilder av små barnen kysser eller något liknande, säg att du inte kan vänta att se henne igen och skriva "original" dikter för henne.
 7. 7
  När du äntligen har vunnit över henne, inte sluta göra alla romantiska grejer. Vissa saker kan sakta ner tiden, men det skapar ett prejudikat, plus att det är viktigt att aldrig glömma att det var lite saker som drog henne till att acceptera en relation med dig, och hon kommer alltid att fortsätta att ta emot och njuta av den romantiska gester.

Tips

 • Fråga efter bilder av henne och när du får dem berätta för henne hur vacker hon ser ut i dem (om du verkligen gillar henne hon kommer att se vacker för dig hela tiden).
 • Ställ frågor till henne om hennes dag och aktuella händelser i hennes liv, kommer detta att visa henne att du bryr dig om henne.
 • Komplimang henne varje dag.
 • Om du kan, försök att inte prata med henne 24/7. Du kommer så småningom slut på saker att prata om, vilket gör relationen... tråkigt.
 • Skicka brev är bättre än att skicka e-post. Skicka gulliga saker i dem också.

Varningar

 • Om du inte respekterar hennes privatliv, eller om hon verkar vara obekväm med dig kontaktar henne, fråga henne om det är okej att du gör dessa saker. Om hon inte är okej med det, backa, eller du kan hamna med ett besöksförbud på dig (om inte från henne, än från hennes misstänkta och noggrann föräldrar).
 • Försök inte vara alltför påträngande! Det är konstigt, även från en killes perspektiv pratar med en tjej.
 • En hel del av dessa saker är faktiskt ganska obehagligt om hon inte gillar dig redan, och även då kan det fortfarande vara lite behövande och desperat.