Wka

Hur man plocka upp en tjej på en klubb

En klubb kan vara en särskilt frustrerande ställe att träffa någon, med alla buller, publiken och verksamheten av deltagarna. I själva verket går de flesta kvinnor inte klubbarna att träffa män. Men många män går till klubbarna att. Här är en steg-för-steg guide om det bästa sättet att öka dina chanser att lyckas.

Steg

Hur man plocka upp en tjej på en klubb. Starta konversationer med personer i line-up.
Hur man plocka upp en tjej på en klubb. Starta konversationer med personer i line-up.
 1. 1
  Anländer tidigt. Vid midnatt, har de flesta människor smält samman redan i grupper, vilket gör dem svårare att närma sig.
 2. 2
  Starta konversationer med personer i line-up. En bra början är att fråga någon om detta är den händelse du letar efter.
 3. 3
  Efter in genom dörren, få ögonkontakt med den första kvinnan där. Återigen, "är det här evenemanget?" är en öppning som kommer att fungera. Eftersom hon är vid dörren, är chansen att hon har just anlänt och är också ute efter någon att prata med.
 4. 4
  När du träffar någon, fråga om hon är där ensam eller med vänner. Be sedan att träffa sina vänner. Chansen är stor att hon ska vara glad att införa. De tenderar att föredra gruppdynamiken i denna inställning.
 5. 5
  När du får namn, och några minuter från tjitt chatt, gå vidare. Detta visar dem att du inte är desperat och att du har saker att göra. Du kan komma tillbaka till dem senare som någon de redan känner.
 6. 6
  Efter att ha flyttat bort, kan du behöva skriva ner namnen du bara fick för senare referens.
 7. 7
  Vad du än gör, inte vara en panelhöna. Killar som står mot väggen tittar längtansfullt på de kvinnor får fack som en typisk desperat en de vilja undvika. Om du fastnar i ett sådant läge, flytta från den till en annan utsiktspunkt med några minuter innan det blir ett annat projekt pågår.
 8. 8
  Om du känner för att vila, hitta en plats bort från mängden. Ta bort dig från mängden i ett par minuter är ett bra sätt att bli mer tillgänglig om en tjej bestämmer sig för att komma och prata med dig.
 9. 9
  Har saker att göra: Ta med en kamera, utforska platsen, kolla badrummet, köpa en drink, få en servett. Ta en titt på Destination på ditt ansikte. Vad gillar denna look? Enkel: ta bara en titt på upptagen utseende kvinnor eftersom de går från plats till plats på några till synes viktiga uppdrag.
 10. 10
  Om du ser människor du känner, gå över till dem. De kan hamna introducera dig till fler människor.
 11. 11
  Prata med dörrvakter och människor trygghet. Detta gör att du ser viktiga. Dessa människor är ofta uttråkad och kommer gärna prata med dig.
 12. 12
  Ta med ett följe. Det gör dig attraktiv om du är del av en grupp.
 13. 13
  Om möjligt, kommer med en "vinge-kvinna." En vinge-kvinna är en attraktiv kvinna som är bara en vän. Detta gör att du ser attraktiv.
 14. 14
  Hitta någon att dansa med. För detta är en äldre eller mindre attraktiv kvinna perfekt. De kommer gärna att dansa med dig och du kommer att fånga uppmärksamheten hos de unga och vackra och kära som undrar varför du valde detta i motsats till dem. När dansen är över, förgyller din partner och ursäkta dig själv, därefter vända någon av de gulliga som nu kommer att titta på dig.
 15. 15
  Prata med kvinnliga wallflowers. De är öppna för träffa någon. Även om hon är äldre eller mindre attraktiva, engagera dem i samtal. Detta kommer att göra den söta sådana undra (samma som ovan).
 16. 16
  Gå runt med en stor kall tittar dryck. Detta kommer att få er uppmärksamhet. Fråga bartendern om en rekommendation om detta.
 17. 17
  Gå utanför. De stämpla handen så du kan lika gärna använda den. Utanför det är mindre konkurrens och ett det är mindre trångt och du kan ibland hitta en lone kvinna tar en paus eller en rök.
 18. 18
  Istället för att be om ett telefonnummer, be om ett visitkort. Om hon säger att hon inte har en, frågar om hon har e-postadress.
 19. 19
  Var inte nöjd med ett mail eller telefonnummer, även om du tycker att hon är "kvinnan av dina drömmar." De flesta kvinnor kommer inte tillbaka ett telefonsamtal från en kille som hon träffade på en klubb.
 20. 20
  Se till att ringa runt till de kvinnor du mötte i början. Vid denna punkt, efter att ha missat dig, kommer de att vara mer öppen för att prata.
 21. 21
  Nästa dag, maila alla kvinnor. Ge dem något slags sätt för dem att komma ihåg vem du är, och ge dem ditt telefonnummer och berätta när du kommer att vara tillgängliga.
 22. 22
  Kom ihåg att de första orden är de viktigaste. Försök att göra dem roliga
 23. 23
  Aldrig prata om dig själv. Koncentrera dig på vad flickan säger och hålla ett öppet sinne. Styra samtalet på ett sådant sätt att du är genuint intresserad, om du har en bra tid, kommer hon att känna denna energi och därmed, "bra kemi."
 24. 24
  När man talar till ett attraktivt verkar inte alltför ivriga eller över gratis. Vara rolig, och framför allt syfta till att roa sig själv och bara ha en bra tid. Var inte rädd för att retas med henne ibland, som säger "du kommer att göra ett bra ex-fru för mig någon gång." Detta visar oräddhet och högre status än sin egen status, vilket är vad kvinnor vill ha.

Använd en wingman

 1. I den första metoden, aldrig ta din polare med dig. Du borde vara med din polare som har en bra tid, se vem du ska närma sig, sedan göra ditt drag ensam. Genom att gå upp solo, beskriva dig mer självförtroende. Du kan inte lita på din polare. Om du är tråkig, irriterande, en idiot, etc. kommer världens bästa Wingman inte kunna gräva ut dig.
 2. När du väl har börjat få positiva reaktioner kan Wingman närma (Hålla i åtanke, bör han ockuperar själv när du är ensam, inte stirra tafatt på dig väntar på sin kö. Det är därför det är så viktigt att välja någon som du känner väl ).
 3. När din Wingman har gått in, presentera dig honom som din bästa kompis och låt honom berätta lite om sig själv. Det bör inte vara alltför djup, men tillräckligt för att visa att han är en hygglig kille (Detta sagt, borde han aldrig outstage dig).
 4. Vid denna punkt Wingman börjar. Det är hans plikt att berätta historier som visar vad en bra kille du är. Dessa historier att också visa hur kul ni är tillsammans.
 5. En annan viktig uppgift för Wingman är att ockupera vän. Inte många kvinnor dyker upp på barer ensam och vän kommer att hålla nära hennes sida medan hon drabbas av. Den Wingman har ansvaret för att visa intresse för vän så att hon inte är så orolig för sin vän. Det är i grunden en söndra och härska-metoden. Du försöker lura vän bort från de andra två så att de kan ha en ensam tid.
 6. Den Wingman förväntas inte bilda en relation, siffror utbyte, bli vän med eller ha sex med vän, även om han får och är skyldig att, om det är i bästa intresse för Pointman. Den Pointman framgångar är Wingman är prioritet nummer ett.
 7. Den Pointman / Wingman relation är inte satt i sten. Du bör båda tillbringat tid i varje position.
 8. Den Pointman kan välja att avbryta när som helst. Det är Wingman plikt att släppa allt och lämna också.

Tips

 • Om en kvinna gör ögonkontakt, gå för det.
 • Om någon visar att han eller hon skulle vilja prata med dig, till exempel genom att ta ögonkontakt, prata med honom eller henne även om du inte är intresserad. Detta gör att du ser så upptagen som alla andra, och gör att det ser ut som om du inte kom dit för att bara plocka upp kvinnor.
 • Kom med en attityd som säger att du inte är det bara att plocka upp kvinnor. Du är där för att hänga med vänner, njuta av atmosfären och musiken, kanske dansa lite, slappna av och ta en drink, tycker om livet, ta bilder och allt annat du kan komma med. Detta sätt om du inte träffa någon, kommer du överväga inte kvällen ett misslyckande. Och projicera denna inställning gör att du ser intressant, tillgänglig och säker.
 • Om någon sätter sig bredvid dig, eller på samma soffan med ingen i mellan, är hon förmodligen intresserad av dig. Slutför vad du gjorde (kom ihåg att alltid se upptagen och viktig, även i vila!) Och prata med henne snabbt. Om du tar för lång tid, ser du tveksam, vilket är låg-status.
 • Kom ren, välvårdad och ha en fin, tryckte, dyra ser mörk skjorta.
 • Om en kvinna förolämpar dig, borsta bort det med ett "Åh snälla flickvän" eller någon annan anmärkning hon kommer inte att förvänta. Vackra kvinnor träffas på ofta och ofta diss inledningsvis att "testa" hur kallt du kan borsta förbi denna "sköld." Fortsätt tryggt med goda samtal tekniker.
 • Har något att säga. Många killar säger "Hur går det" och inte komma mycket längre. Också vara i ögonblicket. De flesta kvinnor vill inte diskutera sina liv omedelbart med en ny bekantskap. De kan vara öppna för att diskutera händelsen du är på, vilket kan leda naturligt in att diskutera mer om dem. Kom ihåg, det finns alltid saker som händer runt omkring dig, prata om de människor i närheten (ingen uppenbar negativitet dock spydig är ok), dekor etc.
 • Inte känna att du har att spendera hela kvällen pratar med en kvinna. Hon är där för att vara med andra människor också. Så om det går bra, be om ett mail, ursäkta dig och gå vidare till någon annan.
 • En Pointman och Wingman måste lita på varandra. Om det finns ett problem och den ena parten vill avbryta, bör det diskuteras och övervägas.
 • Om du ser ett par som ser ut som de kan vara bara vänner, försöka introducera dig till killen först. Han kommer att introducera dig till henne om han är hennes "wing-man."
 • Om en kvinna undviker ögonkontakt, inte bandet. Bara ha kul att prata med andra människor, få dem att skratta, använder stora och dominerande gester / skratt, och snart nog kommer hon att märka dig. Alla (inklusive henne) vill lära känna cool kille på festen. Be honom.
 • Om din polare är kramp din stil eller att du ser dåligt, ta honom åt sidan och lösa problemet. Inte göra en scen, bara prata ut.
 • En framgångsrik Wingman behöver ha lika mycket skicklighet som Pointman. Han försöker också att imponera på någon, är den enda skillnaden anledningen.
 • Om du inte kan få någons telefonnummer eller e-post, försöka få en för-och efternamn. Sedan gå hem och leta upp henne på Facebook.
 • Om en kvinna visar barnslig eller annat nedlåtande eller olämpligt beteende, tycker inte att du måste spela in det: Helt enkelt säga: "Jag trodde du var intressant, men jag ser att jag misstog Godkväll,." Och sedan vända för att gå bort. Om hon är anständigt att hon ska be om ursäkt och dra dig tillbaka.
 • När du väljer en kvinna att ta din bild, välj en som har sin egen kamera. Detta sätt (a) hon vet nog vad hon gör, och (b) efter att hon tar din, kan du fortsätta genom att erbjuda att ta en av henne.
 • Dansar inte för mycket av dig själv. Det gör att du ser ensam. Om det finns en låt som du måste dansa till, göra det där du inte är alltför märkbar.
 • Om du hittar dig själv med något att göra, se upptagen och viktig: Kontrollera din e-post, sms: a dina vänner, ring din mamma, etc. Om du inte vet vad "upptagen och viktig" är tänkt att se ut, bara titta på upptagen och viktiga ser kvinnor och gör vad de gör (eller Entourage TV-serien.)
 • Om du hittar dig själv sitta på åskådarplats, skilja dig genom att inte titta på kvinnor, åtminstone inte under någon längre tid. Koncentrera dig på något annat. Smutta på din drink, lösa en del arbete problem, räkna ut hur man använder en viss funktion på vår mobiltelefon. Med denna teknik, förr eller senare kommer någon sitta nära eller bredvid dig.
 • För att plocka upp kvinnor på dansgolvet själv, se Google om hur man plocka upp en kvinna på ett dansgolv.

Varningar

 • Tänk på att de flesta kvinnor på klubbar är inte där för att träffa nya människor men att ha kul med människor de redan känner.
 • Inse att du kommer att få avvisas som en självklarhet med åtminstone en del av de kvinnor du närmar dig. Vissa kvinnor njuta av strömavbrott för att avvisa någon och få sig alla framträder upp bara för att locka deras nästa offer (s). Om du inte kan hantera detta, bör du hitta andra ställen att plocka upp kvinnor.
 • Tro inte att genom att köpa en tjej / sa dryck som de kommer att stanna kvar, kommer du bara vara en annan kille att köpa dem en drink.
 • Ibland kommer en kvinna att vara rent ut sagt oförskämd och förolämpande. Lär dig att hantera detta. Att ha en snabb comeback upp ärmen och sedan vända och lämnar innan de har en chans att torka utseendet på chocken av deras ansikte kommer att lämna dig på högre mark i ögonen på åskådarna.
 • Får ej krossas eller alltför berusad. En flicka kommer sannolikt att du är ett äckel om du närmar dig dem fräsande ut ord. Naturligtvis kan du dricka alkohol, men göra det i en måttlig takt för att underlätta dig ur din komfortzon.
 • Om du får avvisas av en grupp flickor, bara skratta åt dem och göra ett snabbt undan. bara borsta bort några tjejer som ger dig kalla handen, de är inte värt det.
 • Akta dig för pojkvänner. Om du ser ett par mycket nära och lovey-dovey, ge dem utrymme.
 • Investera inte några känslor till någon individ, eller hela projektet i allmänhet. Kom ihåg att kvinnor som går till klubbar är förmodligen alltför fadd och ytligt på lång sikt ändå.
 • Försök inte att plocka upp bartendern. Hon är upptagen. Om du måste plocka upp henne, bara prova det antingen mycket tidigt eller mycket sent om hon verkar ha tid.
 • Bär inte parfym. Det kan attrahera kvinnor som du inte vill, och vänder sig bort andra som du vill ha.

Saker du behöver

 • Ett sätt att spela kontaktuppgifter
 • En mobiltelefon
 • En kamera