Wka

Hur man plocka upp män

Vem säger att du måste vänta, slå till dina ögonfransar och hoppas att snygg kille kommer att presentera sig själv? Ta livet vid hornen och plocka det man upp! Men vad du bör göra är att plocka upp den man du vill haffa på rätt sätt. Jag menar, jag vet att vi måste gå tillbaka till den 8: e klass, men se till att han är singel först. Nu den värsta platsen att plocka upp någon killar / tjejer är likadana på en bar. För när du plockar upp någon på en bar du bara pratar med alkoholen och inte den verkliga personen. Om du verkligen har gett upp på att möta människor på gammeldags sätt kanske du vill hänvisa till den elektroniska vägen och jag pratar inte om Facebook och Myspace är jag talar om eHarmony, match.com och andra. Så som min mamma alltid säger "Det finns alltid den där speciella personen för speciella personen, alltid."

Steg

Hur man plocka upp män. Flirt från ett avstånd.
Hur man plocka upp män. Flirt från ett avstånd.
 1. 1
  Välj en bra plats. Den goda gamla bar scen är inte för alla. Vem säger att du inte kan möta kärleken i ditt liv på en hund park, eller en leksaksaffär? Vad sägs om ett museum, eller ett konstgalleri? Sedan finns det fläckar som notoriskt är mättade med testosteron: gymmet, en Apple-butik, ett politiskt möte, en sportbar, eller en magister kafé (speciellt om grad skolan är tyngre på manlig inskrivning, med program inom teknik, dator vetenskap och affärer).
 2. 2
  Flirt från ett avstånd. Gör ögonkontakt, och ser trevligt ut. Se till att ditt kroppsspråk är öppet och att du ser ut. "Mer än 50 procent av all kommunikation sker via kroppsspråket och gester," förklarar kroppsspråk expert Janine Driver säger. Ett bra sätt att öppna ditt kroppsspråk är att luta sig mot något. Se till att dina fötter pekade på vem du försöker närma sig. Korsa inte dina armar och dina ben. Detta stänger av dig och gör att du ser ouppnåeligt.
 3. 3
  Starta en konversation. Du kan hoppa över det om du är livrädd av tanken på att starta en konversation med en främling (en snygg kille, inte mindre). Men om du hoppar över detta steg, är du beröva dig av ett värdefullt verktyg för screening. Tänk om den här killen är en total weirdo? Eller bara för tråkigt, för tyst, för högt, för macho, alltför ödmjuk, eller bara inte din typ? Dessutom, du kommer att behöva prata med honom någon gång, i alla fall. Det är bättre att ta reda på nu att han har fruktansvärda andedräkt, eller att han kan inte sluta prata om hans mamma eller ex-flickvän, snarare än att göra upptäckten på din första dag, när din utrymningsvägen blir lite smalare.
  • Om han tittar på dig som om du har tio huvuden, bara le graciöst och säga något i stil med, "Hur som helst, jag måste springa. Ta det lugnt!"
  • Se även Så att prata med främlingar.
 4. 4
  Stänga affären. Alright. Nu är det dags att få hans telefonnummer! Om du hade varit framgångsrik är att göra en konversation med honom, kan du säga något i stil med, "Du är fascinerande! Jag gillar att prata med dig. Kan jag ringa dig någon gång?" Du kan även gå ett steg framåt och be honom ut på en dag istället. Detta rekommenderas endast när du faktiskt har pratat med mannen. Du kommer att vilja se till att hans personlighet är lika fascinerande som hans utseende (och att han inte är en weirdo). Prata i telefon är en sak, men faktiskt spenderar tid tillsammans kan vara besvärligt, obekvämt, och ett slöseri med tid om han inte är den typ av människa du är ute efter, så, ja, räckvidd ut honom först.
 5. 5
  Om du inte kan få igång en konversation (gillar, om du är för nervös), då måste du ta den direkta vägen. Du kommer att skära igenom stegen för att säga hej, gör introduktioner, och pratar om vädret, innan vi ber honom om hans telefonnummer. Du kommer bara att be honom om honom telefonnumret. Detta skulle kunna kalla för en pickup linje. Ja, kommer du att känna cheesy, och han kunde tänka så också, men om han är het... Det kan inte skada att försöka, eller hur? Bara hålla din förfrågan respektfull. Vi kvinnor har varit föremål för alla slags lam och även rude plocka upp linjer, och de kan vara upprörande. Så, undvika att säga något tveksamt. Annars kommer du att se ut som en idiot och han kommer att vägra (eller bara borsta av dig). Men låt dig inte avskräckas om du inte kan komma på något smart eller rolig. Även en haltande pick up line kan vara endearing om du ser attraktiv och SMILE. Du kan bara säga, "Jag gillar din tröja. Kan jag få ditt nummer?" eller "Wow, vad är en kille som du gör på ett ställe som detta. Kan jag få ditt nummer?" Ja, fruktansvärda plocka upp linjer, men såvida du inte har tvättat duschat i dagar, bör de arbeta. Nyheten om att plockas upp av en vänlig, inte-creepy kvinnan är tillräckligt för att göra de flesta män att le och återgälda. Som sagt, fokusera på ditt utseende. Iklädd rena kläder, tandtråd tänderna, och få tillräckligt med sömn bör hålla dig täckt. Om du är osäker, kan du prova försköning med smink och mode, men det är inte absolut nödvändigt. Leende, vara vänlig och stanna på toppen av personlig hälsa och hygien är allt du behöver för att alltid vara beredd att plocka upp män.
 6. 6
  Det finns en sista väg. Precis innan du lämnar, ge honom dina kontaktuppgifter, och gå därifrån. Den "hit and run"-metoden rekommenderas starkt. Det ger inte honom en chans att avvisa dig på plats, vilket gör det lättare för dig, uppenbarligen. Det ger honom också tid att smälta vad som just hänt, vilket inte får hända honom ofta. Om du hoppade över samtalet steget, eller även om du inte gjorde det, kanske du vill ge honom bara en personlig e-postadress istället för ett telefonnummer, om han visar sig vara den läskiga Stalker typ.
  • Om han har kollar in dig hela tiden, vara djärv. Gå fram till honom och frågar, "Så när ska du ta ut mig?" eller, "Här är mitt nummer, om du vill ta ut mig någon gång."
  • Skicka honom en anteckning genom servitören. Be servitören att leverera det direkt efter du lämnar. Anteckningen kan säga något i stil med, "Varför inte vi umgås snart?" eller, "Vad sägs om kaffe någon gång?" eller ens en komplimang, såsom, "Jag gillar ditt hår."
  • Berätta killen han är spotta bilden av en college vän, eller vad som helst. Fråga om du kan ta en bild med honom, eftersom du måste visa din mamma / kompis / syster här "länge förlorade tvilling". Efter att ha tagit en bild med honom (under vilken man skall komma nära!), Fråga honom om han har en Myspace eller Facebook-profil, så att du kan länka med honom. När du har hans profil, har du en anslutning!

Tips

 • Ta det inte personligt om han inte få kontakt. Låt oss vara realistiska här. Han kan vara i ett förhållande, eller förälskad med en annan tjej. Eller han kanske inte gillar att få plockas upp, eftersom det får honom att känna sig osäkra-och vem vill ha en sån kille, förresten? Han kanske är blyg, och om han är så smärtsamt blyg att han inte kan kontakta dig efter att du har ganska mycket lade ut för honom, är det verkligen något du vill ställa dig upp för? Även om han helt enkelt inte är attraherad av dig, vem bryr sig? Du är en mager, menar, killen-picking-up maskin, det finns andra fiskar i havet, så gå och hämta dem.

Varningar

 • Överväg privatlivet. I många fall, bara ge ut ditt riktiga namn eller telefonnummer är tillräckligt för någon att ta reda på var du bor eller arbetar. Ignorera inte varningssignaler eller "dåliga vibbar". Om du är bekymrad, använder en e-postadress som inte avslöjar ditt riktiga namn. Överväg att använda en slit och släng e-postadress eller en som du bara använder för främlingar. Ett mobilnummer är svårare (men inte omöjligt) att spåra än en vanlig telefon.
 • Vissa killar har fastnat i en grottman mentalitet och kanske tror att eftersom du plockat upp dem, kommer du att vara "lättare". Om han blir påträngande eller om hans förväntningar är lite för ångande för dina önskemål, rita linjen.
 • Going "på jakt" med en grupp på mer än två kvinnor kan sänka dina chanser att göra poäng. Det kan göra dina mål mer benägna att känna sig skrämmas. Detta gäller särskilt om du har den typ av vänner som kommer att titta på dig att få ditt spel på som de fnittrar, eller ens skrika något pinsamt som, "Go get 'em, tiger! Roar!"