Wka

Hur man gör en man tror du är den

Detta är en uppriktig introspektiv i vad allvar gör en människa att säga, "Wow. Hon är den." Det är inte en serie av flirtiga rörelser kombineras matematiskt med en viss kvot av läppglans till mascara. Trots vad de flesta kvinnor kan tro, vi betalar inte mycket uppmärksamhet åt sin make-up. Nyckeln till att få killen att falla för dig, i princip, handlar om ego... vår, är det.

Steg

Hur man gör en man tror du är den. Förtroende är nyckeln.
Hur man gör en man tror du är den. Förtroende är nyckeln.
 1. 1
  Se din bästa! Du behöver inte vara en skönhetsdrottning att vinna över en kille. Men ingen sa någonsin styling håret på ett annat sätt eller gör dina naglar ont. Killar som ett put-tillsammans flicka. Men du behöver inte gå över toppen!
 2. 2
  Förtroende är nyckeln. Visa honom att du är villig att kliva upp på plattan, ta ansvar, eller visa att du har förtroende för på något sätt. Men jag varnar er att inte gå överbord med detta, tycker killarna inte en tjej som ständigt skadeglada om vad hon kan göra.
 3. 3
  Flört. Flirta verk. Det spelar ingen roll om killen är en klubb-hopping jigalo eller en konservativ motståndare till före äktenskapet. Enkelt uttryckt, lockar det en mans uppmärksamhet, fokuserar den på dig, och etablerat dig som en romantisk utsikter. Du kommer att veta direkt om han har accepterat eller ogillade din flirta, och oftast blir det förstnämnda.
 4. 4
  Har aldrig frågar killen ut. För de flesta killar, är detta ett hårt slag mot den manliga ego och gör honom känner sig otillräckliga, och därför att han kommer att gilla dig mindre för det. Allt du behöver göra är att skapa omständighet. Se till att du ställer in den perfekta miljön för honom att fråga ut dig, så att han känner att det finns en god chans att du kommer att säga ja. Kom ihåg att för mycket säkerhet är en dålig sak, som är för mycket dunkel.
 5. 5
  När som helst du talar med honom, det handlar om dig och honom. Även i en offentlig miljö, eller en grupp av vänner, se till att ditt fokus är på honom, och att du gör honom att känna sig bekväma att prata med dig. I grund och botten gör inte honom att känna som om du dömer honom, och ögonkontakt är nyckeln. Annars kommer han helt enkelt inte få det du är intresserad. Vi har inte kvinnlig intuition. Allt vi har är logik, och tyvärr det fungerar mot oss ibland.
 6. 6
  På din första dag, mindre smink, mer naturlig skönhet. Oavsett stil du tycker ser bra ut på dig naturligt, använd den. Vi tenderar att se på naturliga skönheten mer som den vi kär i än den som är sydda i en timme för att titta på det sättet.
 7. 7
  Bygg hans ego. Detta steg är nyckeln, och det är det som gör att killen "plötsligt inser" hur bra du är. Inte utåt berömma honom, det är för uppenbart. Försök istället att få honom att tro att det i dina ögon är han perfekt (dvs. den smartaste, den starkaste, etc.). Detta är inte en faktisk sak du säger, det är mer av en attityd som du ger bort när du är runt honom i motsats till andra män. Detta kommer att få honom att se hur speciell du är för tänkande att han är speciell.
 8. 8
  Flörta inte med andra killar. Period. Vi skrämma bort lätt, och för dem som inte gör det, kommer de inte uppskattar att du dela ut din charm till vad killen passerar hörnet. Vi vill känna att du har reserverat den delen av sig själv bara för oss och att vi är de enda som får se den. Det gör oss känna sig speciell när det gäller dig, vilket i sin tur bygger vårt ego, som (återigen), gör oss uppskatta dig mer.
 9. 9
  Om det finns saker som han är intresserad av att du inte är, försök att delta i dem eller diskutera dem med honom minst en gång innan att nämna för honom att du inte är riktigt intresserade av dem. Anledningen till att jag nämner detta beror på det faktum att du var villig att delta i något som han gillade att du inte kommer att få honom att se dig som engagerad, omtänksam och omtänksam. Det faktum att du är villig att öppna dig upp till även de delar av honom att du inte nödvändigtvis gillar kommer att tillåta honom att se hur speciellt du är för honom. Och på denna punkt, är du nästan där.
 10. 10
  Vid det här laget bör du vara dating, och han borde vara ganska in i relationen. Allt du behöver göra nu är att göra dig själv en bristvara. Inte plocka upp telefonen på första ringen. Vara upptagen på vissa "date-nights". Var inte kallt, det kommer att få honom att tro att du antingen har tappat intresset, ser någon annan, eller spelar spel. Han kommer inte gillar några av dem. Helt enkelt, gör dig själv en lite mindre "acquirable" än vanligt, bara för en stund, om en vecka. (Inte mer än två.)
 11. 11
  När du äntligen blivit "tillgängliga" igen, låt honom veta att det var värt att vänta. Nästa gång du går ut, vara lika charmigt som du kan vara, lika söt som du kan vara, och få honom att minnas vad han gått miste om den senaste veckan eller så. Detta steg gör honom att inse att han inte kan, faktiskt, leva utan dig.
 12. 12
  Slutligen är han upp över öronen förälskad i dig. (Och låt oss hoppas att du är för.) Vid denna punkt, helt enkelt låta din relation framsteg naturligt. Inte slåss för ofta, kom ihåg att prata igenom saker och ting. Och som en sista punkt i råd, killar gillar att ha saker att fixa. Oavsett om det är en trasig bil eller ett brustet hjärta, män gillar att fixa saker, och låt oss inse det, du är inte perfekt. Så var inte rädd för att öppna upp om dina problem på jobbet, med din familj, etc. eftersom risken är att han kommer att vilja hjälpa dig med dem, och det kommer också att hålla honom upptagen.

Tips

 • Kom ihåg att du är lika speciell som han är, om inte mer. Du bör räkna med att han behandlar dig och din relation med samma respekt och engagemang som ni gör. Annars kan han bara inte vara värt det. Följ din magkänsla.
 • Tappa inte bort dig själv i färd med att försöka få honom att bli kär i dig. Rätt person kommer att älska dig utan ditt ständiga försök att vinna över dem.

Varningar

 • Spela inte spel. Period. Merparten av tiden vi inte förstår dem, eller vi vet inte hur man spelar dem, eller båda.
 • Får inte klängig, och inte någonsin ta första steget i termer av "nästa steg". Allt du behöver göra är att få honom att känna sig bekväm och lita på honom att göra ett åtagande.
 • Nämn inte hur attraktiva andra killar är eller hur sexig din nya tennis instruktör är. Vi kommer att ta det på fel sätt. Det finns säkrare sätt att få oss svartsjuk.