Wka

Hur man ska agera runt en kille du tror gillar dig

Antingen du har hört det från hans vänner, dina vänner eller din gut bara berättar dig-Han kanske sa ju själv... Och nu vet inte vad jag ska göra! Här är några tips om hur man ska agera runt en kille du tror gillar dig.

Steg

Hur man ska agera runt en kille du tror gillar dig. Antingen du har hört det från hans vänner.
Hur man ska agera runt en kille du tror gillar dig. Antingen du har hört det från hans vänner.
 1. 1
  Ändra inte. Det är uppenbarligen något om att han är attraherad av, så inte vara falsk.
 2. 2
  Bestäm om du gillar honom, är attraherad av honom, eller är intresserad av att lära känna honom. Kom ihåg att bara för att du inte krossar honom just nu betyder inte att du inte kommer att bli så småningom. Tillbringa tid med honom och lära känna honom bättre, du kanske upptäcker en attraktion du inte var medveten om.
 3. 3
  Om du inte gillar honom, inte leder honom på! Det betyder att ingen flirta, ingen röra, ingen emot gåvor eller gå på datum.
 4. 4
  Om du inte gillar honom, med honom! Om han är blyg, kanske du vill hur du känner.

Tips

 • Var självsäker. Tro att du är värd en bra kille, och du får en.
 • Lägga till ovanstående tips, då "observera" pojken i fråga, försök att inte låta honom se dig spionera på honom. Om du står med en grupp vänner och han vänder sig om för att se att du stirrar intensivt på honom då är det inte så illa, men om du tränar dina ninja-liknande färdigheter genom att gömma sig i en buske eller smyger runt skåp, kan detta ge bort det tecken på att du är bara lite obehagligt. ACT Natural. Smile iskallt om han ser dig. Agera inte som att han fångade dig på bar gärning eller du kanske riskerar att sätta honom dig helt och hållet. Och det skulle bara vara ett jäkla slöseri med tid, skulle inte det?
 • Killar är alla olika (ja, även tvillingar!). Vissa agera flörtig hela tiden, vissa alltid rodna, vissa stirrar alltid etc. Observera hur han agerar runt andra, som med sina vänner eller med andra tjejer han uppenbarligen inte gillar. Jämför detta beteende till hans beteende omkring dig. Hur skiljer sig det? Skiljer det alls? Om han verkar densamma runt hans vänner som han är runt omkring dig, kan detta vara ett tecken på att han gillar dig bara som en vän. Om han agerar annorlunda, till exempel, ser du att han inte le mot andra eller skratta åt deras skämt så mycket som han gör med dig, då han kanske gillar dig. Men ingenting är säkert, så var försiktig.
 • Nöj dig inte! Bara för att den här killen gillar dig betyder inte att du har hitintills honom. Det kommer att finnas andra, bättre killar.
 • Låt inte din värld faller samman om du upptäcker att han egentligen inte gillar dig.
 • Om du vill vara säker på att han gillar dig, se om hans elever vidgas när han tittar på dig. Titta inte på honom på ett obehagligt sätt ändå. Vara subtil.
 • Om du gillar honom, gå för det! Säg honom, flirta tillbaka, umgås med honom.
 • Titta alltid intresserad av honom. Göm inte dig själv!
 • När du är runt honom, bjuda in honom att göra något han är bekväm med. Var uppmärksam på hans handlingar. Är de annorlunda än när han inte visste att du visste om hans hemlighet? Göra honom att känna sig mindre obekväma om saker han älskar mest runt omkring dig kommer att öka din relation status.

Varningar

 • Inte bara gå för honom eftersom han gillar dig, se till att du känner honom och hans personlighet först, innan du går för lätt mål!
 • Bara för att du har "hört" en kille gillar dig betyder inte att det är sant. Vi har alla haft denna grymma trick spelade på oss: den "Åh så-och-så gillar dig, vet du inte!" Denna typ av samtal kan leda dig på, och om det inte kommer från en tillförlitlig källa, kan öppna dammluckorna för alla typer av besvärliga situationer.
 • Vissa killar är naturligt flörtig - vara försiktiga.