Wka

Så vakna upp vackra

Innan makeup och fastställande håret på morgonen du är rädd att titta i spegeln. Men följer du dessa steg innan du somnar och du kommer att sluta säga "god morgon vackert" till dig själv.

Steg

Så vakna upp vackra. Om du svettas mycket eller ibland glömmer att sätta deodorant på morgonen användningen klinisk styrka deodorant innan du går till sängs.
Så vakna upp vackra. Om du svettas mycket eller ibland glömmer att sätta deodorant på morgonen användningen klinisk styrka deodorant innan du går till sängs.
 1. 1
  Hair. Om du dusch på natten fastställande din säng håret på morgonen kommer att bli jobbigt. Om du räta ut ditt hår gå vidare och komma igång innan du går till sängs. På det sättet när du räta ut det på morgonen också att det inte kommer att bli så tidskrävande. Efter uträtning håret använda en nattkräm på ditt hår. Om du bär ditt hår lockigt bör du böjer det eller krama det på morgonen men fortfarande använda natten serum att vakna upp med glänsande lås. För volym nästa morgon ha håret i en hög hästsvans på natten.
 2. 2
  Face. Tvätta ansiktet på natten och på morgonen för bättre hud. På natten efter att tvätta ansiktet med makeup remover tillämpa en plats behandling till röda bulor, pormaskar och även gupp du kan känna, men kan inte riktigt se. Men se till att du kommer ihåg att rensa bort det på morgonen, sedan återfukta. Ett annat ansikte tips för nightime är att ta bort all ögonmakeup med eye makeup remover så att du inte kommer att se ut som en tvättbjörn på morgonen och dina ögonfransar kommer inte falla ur. Applicera en kräm öga depuffer för undereye ringar, svullnader och rynkor.
 3. 3
  Hud: Self-tanning lotion! Det är bra att vakna upp med ett gyllene sken på morgonen. Jag använder Jergen s på natten, låt det torka, och sova och sedan vakna upp med en vacker glöd för att få mig att gå. För mörkare flickor eller flickor som vill bli av med ärr eller askgrå hud användning Palmers Cocoa Butter på natten och du kommer att vara smidig på morgonen. Plus att det hjälper blekna ärr.
 4. 4
  Tänder: Jo, naturligtvis, borsta tänderna på natten! Men också, använder whitening strips före sänggåendet för pärlvita tänder. Använd också ett bra chapstick på dina läppar över natten för att göra ditt leende ännu vackrare!
 5. 5
  Om du svettas mycket eller ibland glömmer att sätta deodorant på morgonen användningen klinisk styrka deodorant innan du går till sängs. Om du har glömt att lägga igen på morgonen den fungerar fortfarande hela dagen.
 6. 6
  Sleep hög. Sov på två kuddar i stället för en kudde. Gravity hjälper lymfan och blodflödet så att vätska inte kommer att ackumuleras.
 7. 7
  Sov på rygg. Audrey Hepburn sa en gång att ligga på magen är dåligt för din skönhetssömn. En genomsnittlig huvud väger 7 till 8 pounds, så det är en hel del press som du sätter på ditt ansikte varje kväll.

Tips

 • Om du har långt hår, fläta det innan sängen. Det kommer inte att vara tangly på morgonen när du vaknar, sparar tid.
 • Kom ihåg att borsta tänderna. Borsta tänderna ofta gör dem ser bättre (och vitare) än någon blekning strips kan.
 • Sov i god tid, inte stanna upp sent. För ett vackert ansikte och en lugn dag du måste hurrade och utvilad. Försök att vakna tidigt på helgerna. Om i sängen hela dagen bara för att det är i helgen är inte bra för ditt ansikte, kommer du att vara trött och lat hela dagen.
 • Ha tro på dig själv. Om du säger "jag är vacker" då du kommer att tycka det och det ska stanna i ditt huvud.
 • Om du vill ha en kvalitet sömn och om du vill känna trevlig och avslappnad före sänggåendet, dricka en kopp grönt te och sätta lite avslappnande / klassisk musik på t.ex. Vivaldi eller Reggae.
 • Peeling gör huden mjuk på morgonen (gör inte mer än tre gånger i veckan).
 • Kom ihåg: Sann skönhet kommer inifrån! Inget belopp av hår serum eller ansiktstvätt kommer att göra dig lysa lika klart som du kommer med tillförsikt.
 • Du kan skriva i din dagbok innan du går till sängs. Det hjälper dig att organisera ditt liv. Du kan också skriva din att göra-lista för nästa dag.
 • Personer under 16 år bör inte använda blekning strips (det kan ta emaljen bort av dina tänder)
 • Använd anti värme spray innan uträtning håret så det inte blir stekt.
 • Om du är över 21 år, kan du använda Saki som en make-up remover. Bara sätta lite på en bomullstuss och ta bort din make-up. Det är bra för ditt ansikte och tar bort allt!
 • Låt din solbränna och naglar torra före slå höet.