Wka

Hur tar man bort djupa rynkor i ansiktet

Djupa rynkor kan vara irriterande för många män och kvinnor, och kan vara irriterande att försöka hitta rätt botemedel. Även om det finns många dyra alternativ såsom Botox och kemisk peeling, här är några billigare sätt att minska fina linjer och djupa rynkor.

Steg

Hur tar man bort djupa rynkor i ansiktet. Hudvård är nyckeln.
Hur tar man bort djupa rynkor i ansiktet. Hudvård är nyckeln.
 1. 1
  Hudvård är nyckeln. För att förhindra framtida rynkor och bli av med ett par fina linjer, ta väl hand om din hud. Ha minst SPF 30 varje dag, och återanvända det minst en gång eller två gånger under dagen. Varje morgon, tvätta ansiktet med en fuktgivande rengöringsmedel följt av en lätt fuktgivande lotion. På natten, använder babyolja för att avlägsna ögonmakeup, en återfuktande cleanser för ansiktet smink, och fylla på fukt med en rik, anti-aging ansiktskräm. Olay är en billig varumärke men är mycket effektivt. Tanken är att skydda din hud från torkning effekterna av solen, och att fylla på fukt och elasticitet med ansiktskrämer och lotion.
 2. 2
  Yoghurt mask. Försiktigt tvätta och skrubba huden först för att förbereda det. Blanda 1 tsk. av naturell yoghurt, 1 tsk. av honung, 1/2 tsk. apelsinjuice, och 1/4 kopp bananer i en skål. Bred ut blandningen på ansiktet med fingrarna, och fastställa i 15 minuter. Yoghurt och honung hjälper skärpa förstorade porer, och apelsinjuice hjälper släta ut rynkor. Den bananer hjälpa hydrat torr, irriterad hud, som orsakar rynkor. Efter 15 minuter, torka ansiktet rent med en varm trasa för att lugna huden. Nu är en bra tid att tillämpa en fuktighetskräm, eftersom porerna är öppna och utvilad, och kommer att låsa in fukt bättre.
 3. 3
  Citronsaft. Citronsaft fungerar som en naturlig hud motverkar rynkor. Detta kommer att skärpa rynkor och förstorade porer. Du kan gnida detta över hela ansiktet och halsen två gånger om dagen, och med tiden kommer du att se en skillnad. Se till att du använder en lätt fuktighetskräm efter detta men, som citronsaft kan vara lite torkning. Jag rekommenderar att du gör detta efter att du tvättar ansiktet, men innan du applicerar din fuktkräm. På så sätt kan den citronsaft agera nästan som en toner. Det kommer också att hjälpa att bli av andra tecken på åldrande, såsom mörka ringar.
 4. 4
  Vitaminer. Det finns 3 vitaminer som gör ett bra jobb med att vända åldrande. Den första är vitamin E. Vitamin E skyddar huden från fria radikaler som skadar huden och orsaka djupa rynkor. Saker som föroreningar och UV-strålar kan neutraliseras genom korrekt intag av vitamin E. Bra källor är nötter, frön och kapslar kompletterande. Nästa gång det är vitamin C. Därför är apelsinjuice är i yoghurt mask och citronsaft kan användas dagligen. Vitamin C kan användas för att strama åt huden, vilket skapar en fastare och yngre utseende. Det hjälper också till att återställa kollagen. Ett bra sätt att få C-vitamin är genom massor av citrusfrukter och grönsaker. Den sista vitamin är vitamin K. Som ni ålder, läckande kapillärer runt ögonen orsakar mörka ögon cirklar, vilket gör att du ser äldre ut än du egentligen är. Vitamin K hjälper ihop sig dessa kapillärer för att minska mörka ringar under ögonen. Ladda upp med mörkt gröna bladgrönsaker som broccoli och grönkål.
 5. 5
  Minska stressen. Stress orsakar rynkor i pannan och ögon från vindögd och grimaserande, och slapp rynklinjer runt munnen. Ljus avslappnande lavendel ljus runt huset. Ta ett varmt bad med rosendoftande kristaller. Försök att dricka ett örtte innan sängen för att hjälpa dig att sova bättre, att kroppen och huden att återhämta sig, vilket inkluderar fina linjer och djupa rynkor.

Tips

  • Billiga märken som Aveeno och Dove gör stora ansikte tvättar som ljusnar huden och minska rynkor.
 • Olay har vunnit flera utmärkelser för anti-aging, även mot 150€ ansikts krämer.
 • Om du vill spendera mer pengar, se till att du får vad du betalar för. Kiehl s och Lancôme är utmärkta märken.

Varningar

 • Använd inte för mycket citronsaft, kan den torkning för huden.
 • Var försiktig med peeling, kan det vara lite grov.