Wka

Så att måla tånaglarna

Måla tånaglarna är enklare än att måla naglarna för det uppenbara skälet att båda dina händer kommer att vara gratis, men oroa dig inte det är lättare än du tror, ​​följ dessa enkla steg.

Steg

Så att måla tånaglarna. Ta bort din gamla polish.
Så att måla tånaglarna. Ta bort din gamla polish.
 1. 1
  Ta bort din gamla polish. Innan du gör något, ta bort polish du har hängande på tårna. Målning över gamla fotvårdssalonger aldrig en bra idé. Använd en tops om du måste för dem svåra att nå kanterna.
 2. 2
  Buff topparna av naglarna. Naglarna på tårna är oftast tuffare än de på fingrarna eftersom de alltid skaver mot strumpor och skor. Använd en spik buffert för att jämna ner åsar och spår. Polering hjälper till att avlägsna eventuella rester kvar av din gamla pedikyr och gör din nya pedikyr håller längre och ser bättre ut. Den initierar även spik för att suga upp baslack för att skydda det från färgning.
 3. 3
  Klipp och fila naglarna också. Clip tills du kan se ungefär 1/16 av en tum (ca en millimeter) av nageln sträcker sig från nagelbädden. Sedan filen till önskad form. Du kan göra raka kanter, runda kanter, men inte spetsiga, så spetsiga naglar kan gå sönder lätt. Det och du kan skada någon med dem.
 4. 4
  Tvätta upp. Du måste få alla nagellack remover off (eftersom rester kan värma upp och förvandlas till gas under ditt nagellack, vilket bubblande) och mjuka upp dina nagelband till senare. Och du luktar som du bara sprang ett maratonlopp.
 5. 5
  När du är redo, använd ett nagelband pinne för att driva dina nagelband tillbaka, skär dem med ett nagelband fräs om du känner behovet. När de är enligt dina önskemål och utanför nageln, kan du använda ett nagelband grädde. Torka av någon kräm som får på naglarna.
 6. 6
  Separera tårna för att göra resten av ansökan steg lättare.
 7. 7
  Applicera ett baslack. Detta nästa steg kan bli den sista för dig om du letar efter en naturlig look. För detta steg, du kommer att behöva en grundfärg som berikade med kalcium.
 8. 8
  Välj din färg. Färg är en stor faktor i hur du känner om tårna och dig själv Reds är gulliga dagen efter när du kommer ut ur duschen och vicka på tårna. Vid tiden för målningen, men de kan verka lite mogen. De är också svårare att få bort och kan bli riktigt rörigt om du inte har en stadig hand. Om du är orolig för att komma över som alltför vuxit upp eller inte vill ta itu med röran, rosa och koraller är alltid ett bra val. Eller du kan måla hela regnbågen på tårna. Bara inte göra dem ser tacky.
 9. 9
  Det är dags att måla. Måla färgen på är avgörande, så var uppmärksam på kraften du håller. Långsam, även penseldrag. Får inte förhastat. Du har kommit så här långt. Måla en ljus, tunt lager och låt torka i 10 hela minuter.
 10. 10
  Om du inte har en riktigt ljus färg, ska den andra pälsen vara allt du behöver. Följt av täckfärg. Samma process som förra gången. Långsam, även penseldrag. Det andra skiktet kan få stressande. Om du färg utanför linjerna, det är okej. När du smetar dina tånaglar, få en tops och doppa den i vissa nagellack remover. Sedan virkas det över Smeta tills alla bevis av olyckshändelsen är borta. Om du tar bort lite för mycket polska och kan se nagelbädden, bara sätta på mer färg. Du kan hantera situationen hur du vill. Du kommer att vilja vänta 20 minuter innan du går vidare till nästa steg, men.
 11. 11
  Applicera en täckfärg. Top coat. Den bevarar din pedikyr och förebygger flisning. Det är det minsta du kan göra för dig själv efter allt det hårda arbete du har gjort. Och med mig flåsar halsen hela tiden. Tja, med undantag för den tid du var i duschen. Applicera ett överlack från ett varumärke du litar på. Sally Hansen är en exceptionell apotek varumärke. OPI är lite mer high-end. Poängen är att göra, se till att du inte köper top coat från Jim ner på samma gata. Applicera ett lager täckfärg, låt torka i 20 minuter, ta bort tåspridare, och förundras över allt ditt hårda arbete.

Tips

 • Hitta en färg som passar din hudton.
 • Välj en färg som passar ditt humör.
 • Var försiktig! Försök inte att måla långt utanför linjerna.
 • Om du har problem med nagellack bubblande, hålla den förvaras i kylskåp. Det kommer att förhindra separation så att du inte kommer att skaka och orsaka bubblor. Om det fortfarande separerar, kommer som vissa billigare Puts, rulla flaskan mellan handflatorna eller vända den upp och ner, sedan rätt sida upp, och sedan upp och ner långsamt tills det är blandat. Du ska aldrig skaka en flaska av kemikalier. Även om det har stabiliserats.
 • Köp bra nagellack. Billigare nagellack kommer att få sämre resultat
 • Försök att hålla dina naglar när du inte hålla dem målade. Nagelbandskräm, klippning, och arkivering är inte bara för när du vill att dina tår att uppföra sig. Ge dem kärlek och de kommer tillbaka den.
 • Om du har svamp under dina tånaglar, se en hudläkare och sådant.
 • Prova några läckra grejer om du är på humör för det. Det är som en fransk manikyr men mindre allvarliga.

Varningar

 • Nagellacksborttagare svider fotsvamp, så behandla det först. Dessutom spelar det ingen roll hur vacker tårna är om din hud är peeling mellan dem.
 • Måla inte tånaglarna om du har ett öppet, gapande sår i mitten av en tå spik. Det kommer inte att hjälpa.
 • Ångor kan bråka med dig, så håll nagellack remover täckt när du inte använder den. Om du känner att du har målat, ta bort, och ansöka om ett nytt samma polish färg spik i 4 timmar eftersom det inte är perfekt nog, du är hög.

Saker du behöver

 • nagellack
 • nagellacksborttagare
 • bomullstussar
 • nagelfil
 • nagelklippare
 • nagelband grädde
 • nagelband pinne
 • q-tips (valfritt men hjälpsamma)