Wka

Hur ser funky


Ser funky låter enkelt, och det är, för det mesta.

Steg

Hur ser funky. Få ditt hår klippa hackig.
Hur ser funky. Få ditt hår klippa hackig.
 1. 1
  Få ditt hår klippa hackig. Om du gillar långt hår, ger det skikt, textur och hacka upp. Om du vill ha det kort, hacka upp. Om du inte gillar hackig, åtminstone få det färgat. Det bör vara svart eller blond (en av de två ytterligheterna) med en komplimanger neon nyans accenting den. Räta ser riktigt bra med dessa två beskrivningar av frisyrer. Sätt i en liten glans serum för att göra håret ser friskt efter stekning det med färgämne och järnet. Absolut inga hästsvansar.
  • Om du vill helt förkroppsliga denna nya stil, får användas för att vakna upp tidigt varje dag till dusch, styla håret, sminka, sammanställa en hel outfit, få pumpas med musik, och äta frukost:).
  • Till stil, lägger en Volumizing mousse när håret är vått eftersom efter dess torra och rätade det kan se halta. Kör texturizing creme i håret för att skapa bestämda bitar / det ger ut choppiness om du hamnar styling håret på det sättet.
 2. 2
  Investera i bra kvalitet gör upp.
  • Foundation matchar din hudfärg och rouge, om någon, är naken (så det inte förringa dina ögon eller läppar).
  • Ögonen görs elektriska väljer två djärva färger, såsom kobolt och lime, och spela dem på dina ögon med en halv lock en färg och hälften en annan. Om bara bär eyeliner på ögon, dess högt och färgat gör ytterkanterna av ögonen den ljusaste. Sparkly eyeliner från Pop kosmetika eller Urban Decay är bra för bara eyeliner utseende. (Förresten, är Urban Decay fantastisk makeup för det utseende du går för. NARS kosmetika har vissa funky duo ögonskugga som kobolt och lime och fuchsior och rosa).
 3. 3
  Håll läpparna naturligt. Lips, som din rouge och foundation, är nära naturlig färg. Att dra bort funky makeup, spelar man upp ögonen eller läppar, men aldrig båda. Du vill se het, inte som en clown.
 4. 4
  Gör dina naglar ett uttalande. Gunmetal silvers, ljusa gröna, mörka blues, mandarin apelsiner, bländande fuchsior och annan skugga, gärna uttrycka dina händer. Det positiva med dessa färger är de bara ser bra ut på korta rundade naglar och de måste vara fast, slät och unsmudged att arbeta. Om de är slätade och snyggt de ser cool om de inte ser de ut som trashy funk.
 5. 5
  Få en mer vassare funk för de dagar du vill bära eyeliner. Bär skinny jeans - mörk denim eller färg. För hippie funk dagar, slitage ultra flare jeans i ljusare tvättar. För de normala dagar, starta nedskärningar i höst och vinter och svag flare i sommar.
 6. 6
  Använd raka kjolar. De är bra i svarta, silver, ljusa röda och djärva blues.
 7. 7
  Bär coola toppar. Toppar med fredstecken, toppar med karikatyrerna, mönstrade toppar, färgglada toppar. Coola toppar som passar väl in i din outfit och matcha dina skor och accessoarer.
 8. 8
  Lägg skor. Skor är kontrasten svart och vitt, färg, glänsande, eller paljetter.
 9. 9
  Accessorize med pråliga, färgglada smycken men använder en per outfit. Poängen är att titta funky men utan kolliderar uttalanden. Färgglada eller dubbade bälten är fantastisk också. Glöm inte en cool, färgstark hatt för att avsluta looken!
 10. 10
  Om du bär glasögon, se till att de är plast kantad i svart. En designer vid sidan av dem är stor.

Tips

 • Bara för att du ser funky betyder inte att du måste lyssna på funk eller jazz. Techno är det hetaste någonsin, är old school rap fantastiskt, Alternativ och klassisk rock är all time fave, och alla behöver de nyaste hits för fest spellistor. Experimentera med musikvärlden för dig själv: D
 • Erbjudanden på fynd. Target spotlights en berömd modedesigner i damernas avsnitt och designerns kläder linje är vanligtvis från normen och djärva. I Target accessoar avdelning look för stora färgglada cocktail ringar och solglasögon.
 • Paljetter är riktigt stora nu och de har sequined skor som ser riktigt coolt. Kolla in H & M. Annars, klassiskt svart och vitt schackrutiga Vans och svartvitt låg top Converse look great. Vans gör några riktigt läckra skor kontrastfärg och överallt du kan hitta riktigt intressanta lägenheter.
 • Få håret färgat om du har råd med det, hålla med naturliga färger men flera färger. Rosa, är blå eller gröna håret inte skraj. Långt hår kan vara skraj för bara göra det i lager.
 • Piercingar och tatueringar är cool. Tatueringar är lite hardcore men. Alternativ för snygga piercingar som brukar skrämma bort folk och faktiskt ser het är: navel piercingar (HOT), piercingar näsa (HOT) (ett litet stuteri - inga ringar, eftersom det är ett annorlunda utseende helt och hållet). Pröva även tvåa örat piercingar (varm) (de ser riktigt bra med en liten båge på insidan och aa stud på ut, och en brosk piercing (hottish, lite hardcore - som tatueringar, måste du vara din egen personlighet till bort dem).
 • Bär riktiga smycken som guld och silver och också bära de stora granna uttalanden så du ser ut som du har stil, men du ser inte dålig heller. Det gäller också för makeup. Det är väldigt lätt att se köra ned och dåligt med alla billiga smycken. Dessa uppmärksamhet greppa färger på ditt ansikte bättre vara bra gjort med skimmer och djup och kladdar att starta upp om du är (subliminalt) ber alla att se dem.

Varningar

 • Det kan kosta dig en hel del pengar i det långa loppet.
 • Kolliderar punk och prep (eller kolliderar några subkulturer) är inte skraj, och varken klä sig som en femåring.
 • Agera falska fästingar människor utanför, bara för att du ser funky betyder inte att det kommer med en handling.
 • Om du inte gillar några av de steg som anges ovan, gör inte dem.