Wka

Hur får din mamma eller pappa att säga ja till nästan vad som helst

Har du någonsin velat göra något riktigt dåligt men vet att dina föräldrar skulle aldrig låta dig? Då är det här artikeln för dig!

Steg

Hur får din mamma eller pappa att säga ja till nästan vad som helst. "Snälla" och "Tack" är alltid hjälpsamma, visar ditt sätt, inte bara vid matbordet men när bara pratar med varandra.
Hur får din mamma eller pappa att säga ja till nästan vad som helst. "Snälla" och "Tack" är alltid hjälpsamma, visar ditt sätt, inte bara vid matbordet men när bara pratar med varandra.
 1. 1
  "Snälla" och "Tack" är alltid hjälpsamma, visar ditt sätt, inte bara vid matbordet men när bara pratar med varandra.
 2. 2
  Försök att vara trevlig mot era bröder och systrar. Om de är buggning du ber dem sedan att snälla sluta. Om de inte då sedan lugnt fråga igen. Om de bara fortsätta göra det eller göra narr av dig eller hånar du inte berättar en förälder, bara gå därifrån eller gå i ett annat rum. När du berätta för dina föräldrar att de blir irriterade och brukar börja skrika och / bli att vara i en mycket vresig humör.
 3. 3
  Gör sysslor utan att bli tillsagd att. Gör en belastning på dina föräldrar tvätten eller disken. Rengör ditt rum villigt. Om någon ber om en tjänst säger "Visst." eller "OK!" och sedan frågar vad det är.
 4. 4
  Höj dina betyg på alla dina frågor, om du kan, även om du är väldigt bra på att vissa föremål. Sedan visa dina föräldrar
 5. 5
  Fråga dina föräldrar. Säg frågan lugnt. Påminn dem om allt det hårda arbete du gjorde för att få det (eller att hända), och om de säger nej inte skrika, säger elaka saker, eller hota. Säger ok och gå därifrån. Fortsätt med det goda beteendet och ber med diskretion.
 6. 6
  Vinna deras förtroende, detta sätt kan du ha dem på din sida för nästan vad som helst. Då kan du få vad du vill och dina föräldrar kommer inte riktigt oroa dig.
 7. 7
  Om de redan har sagt nej och sedan försöka få dem att känna sympati för dig och sedan de kanske tänka på det eftersom de inte vill att du känner annorlunda om dem

Varningar

 • Bry dig inte om dem när de behöver utrymme.
 • Aldrig någonsin skriker när din mamma / pappa är på telefonen.
 • Bugga inte dem om det varje sekund av dagen, det blir riktigt irriterande. Om du verkligen måste, fråga dem om det en gång om dagen, på max två gånger.
 • Om de säger nej, inte får en attityd och springa till ditt rum eller argumentera tillbaka.
 • Höj inte rösten, som bara skulle göra dem säger NEJ.
 • Om de säger nej, inte får i en attityd eftersom om du ber dem något annat i framtiden 100 procent är att de kommer att säga nej.
 • Försök inte någonting dumt som att hota dem! De kommer att bli arg och säga nej och kommer inte att ändra sig.
 • Det skulle hjälpa om du har en bror eller syster för att fråga om de kunde behöva lite hjälp.
 • Fråga om du kan få dina föräldrar vad de behöver.
 • Agera inte för mycket eller du kommer att se löjlig framför dem.