Wka

Hur man har kul i skolan

Uttråkad med skolan? Läs denna guide och jazz upp din skola liv!

Steg

Hur man har kul i skolan. Njut av din vänskap.
Hur man har kul i skolan. Njut av din vänskap.
 1. 1
  Njut av din vänskap. Ha en verklig grupp av vänner, inte bara vara någons vän. En hel del "vänner" är falska, och de kommer att vända på dig i någon sekund. Vissa kommer bara vara vänner för att bli populär eller för att göra ditt liv eländigt.
 2. 2
  Fyll i alla dina läxor. Att vara oförberedd på den dagen kommer alltid att göra skolan eländigt. Alltid göra dina läxor och dina betyg (och njutningen av skolan) kommer att öka. Om det alls är möjligt, komplettera dina läxor medan fortfarande i skolan. Dessutom, stanna efter skolan om du tror att du behöver hjälp med ditt skolarbete. Att göra detta kommer att göra det mycket bättre i slutet.
 3. 3
  Njut rasterna. Casual sport med vänner eller göra ofarliga men lustiga upptåg finns massor av kul. Dessutom kommer de upptåg får du inte i några problem om du planerar dem bara rätt och se till att den person som du spelar det på har en bra känsla för humor, vet att det är du som spelar spratt efteråt, och vann " t ihåg det om du spelar spratt på dem.
 4. 4
  Prata med dina vänner. Prata om alla dina problem till en pålitlig vän / vuxen. Chatta med någon om hur du känner inför skolan eller under dagen. En vän som lyssnar kan få dig att må bättre och hjälpa dig att bli redo för att få en nystart. Också, chatta normalt med dina vänner för att ha kul, inte bara för att träna problem.
 5. 5
  Ha god hygien. Innan skolan, ta ett bad eller dusch och, om det är nödvändigt och du har tid att tvätta håret. Om du inte kan bada eller duscha på morgonen, göra det kvällen innan och diska väl. Borsta ditt hår på morgonen och göra något speciellt med det, som att försöka ut en ny stil på det, eller lägga till ett roligt, nytt tillbehör. Om du är en kille, sandskädda på lite hårgelé och gå för en funky, fräscht utseende. Ha kul med din nya stil, även om det bara är för en dag!
 6. 6
  Gå efter skolan (och under skolan) klubbar. Om du hittar en intressant klubb, så kan upplevelsen bli riktigt roligt och du kan göra massor av nya vänner som delar ett intresse med dig! Det kan verka som mer arbete, men det är verkligen inte. Du kommer att ha något att se fram emot på (och efter) skola, och det är inte classwork!
 7. 7
  Gör planer. Ha något att se fram emot nära mitten eller slutet av veckan. Det gör skolan flyga med, oavsett om det är att titta på en favorit TV-show eller bara umgås med dina vänner.
 8. 8
  Lär känna dina lärare. Om dina lärare gillar du nog, kan du dra ett spratt på dem - men det ska vara bäst på April Fool dag.
 9. 9
  Upp med hakan. Försök att inte fokusera för mycket på saker som får ner dig som kamrater, läxor, prov, föräldrar, lärare och alla andra saker som är utanför din kontroll.
 10. 10
  Lär dig att skratta åt dig själv. Tänk inte på hur du ser ut alls under dagen, och oroa dig inte om klumpiga misstag du gör. Istället, skratta bort det, och andra kommer att undra varför du är så lätt-pigg.
 11. 11
  Behåll ditt fokus. Låt inte lärare få ner dig. Några av dem kanske bara har en hård dag själva. Vara fokuserad och bara framhärda. Saker kommer att bli bättre.

Tips

 • Undvik människor som är negativa! Vara runt glada människor de kommer att ljusna din dag!
 • Var snäll mot dina vänner. Ingen kommer att få dig att må bättre än dem.
 • Skämta, men se till att de är roliga och inte sårande. Se till att du inte berätta för dem hela dagen.
 • Försök att hålla näsan ren och hålla sig borta från trubbel. Inte få några gripanden eller föreläsningar är fantastisk.
 • Försök hålla dig lugn och se till att du luktar färskt, och du kan njuta av dina lektioner genom att tro att det de lär dig är en antydan om en speciell juvel du måste hitta på lekplatsen!
 • Gör en ja och nej suddgummi. På ena sidan skriver ja och den andra nej, då du ber den en fråga, kastar upp det i luften och se vad svaret den anser är.
 • När puberteten träffar, se till att du täcker upp finnar med smink eller is. Detta kommer att undvika skolans översittare bråkade.

Varningar

 • Var självsäker, men inte kaxig. Var inte rädd för att prata med någon som du vanligtvis inte skulle. Du skulle bli förvånad över de vänskapsband du kan göra om du bara gå ut och prata med folk. Men tror inte att du är bättre än dem. Detta kommer inte att göra dem vill vara din vän. Vara äkta och uppriktig.
 • Undvik människor som gör drama och inte komma in i slagsmål. Detta kan göra dig allvarligt olycklig om du är fångad precis i mitten av det.
 • Gör inte skämt på andras bekostnad.