Wka

Hur man ser stilig (pojkar)

Alla vet att bli kallad "söt" är långt bättre än att bli kallad "ful." Bättre än att vara söt, men, som kallas "stilig." Men hur ska du gå om att vara vacker? Här är några enkla, vanliga metoder för att komma dit. Läs på!

Steg

Hur man ser stilig (pojkar). Titta folk i ögonen.
Hur man ser stilig (pojkar). Titta folk i ögonen.

Del ett: attityd och personlighet

 1. 1
  Var självsäker. Ingenting-inte benstomme, inte en frisyr, inte ens förnuftiga skor-kommer att göra mer för hur du uppfattas än vätskande en känsla av självförtroende. Odla den, arbeta för att uppnå det, och följ stegen i det här avsnittet för att bygga det. Bara vara medvetna om att det inte kan förfalskas-Det måste komma inifrån.
 2. 2
  Stand-up straight. Hunching över kan inte bara orsaka ryggproblem men gör du ser ut som om du har något självförtroende. Sit-up straight också, av samma skäl.
 3. 3
  Smile. Ler gör du verkar lycklig., Och. Det kommer också att hålla dig från att se trött och förtvivlad.
 4. 4
  Titta folk i ögonen. Det är bara artigt när man pratar med någon för att se dem i ögonen. Stirra inte-titta på olika delar av ansiktet emellanåt, men utöver det, kommer att upprätthålla god ögonkontakt visar självförtroende och självsäkerhet på slutet.

Del två: mode och stil

 1. 1
  Upprätta en känsla för stil. Dina kläder och hur du bär dem säger mycket om dig, och kommer att ha en effekt på hur människor uppfattar dig. Bära osmickrande eller extremt dåligt sized kläder säger att du inte bryr dig om hur du presenterar dig själv.
  • Den speciella stil är inte så mycket en faktor som hur du bär den. Du kan bära vad stil är bekvämt för dig, oavsett om det är trendigt, alternativa, tillfälliga eller sportig, så länge det är lämpligt att vem du är. Till exempel, om du är 30, och klä sig som du är 15, du ser ut som du försöker att återta din ungdom, inte som om du är en trendig 15-åring. Detsamma gäller för alla stil-om det inte korrekt återspeglar vem du är, kommer det att ses som antingen aningslös eller falska. Varken intryck kommer att föreslå "stilig" till någon.
 2. 2
  Håll utkik för män du anser välklädd. När du är på ett köpcentrum eller gående längs gatan, ta del av killar som verkar vara på modet. Vilka saker lägger du först märke?
  • Kvinnor ser ofta på skor-En detalj många killar släta över. Eftersom så många killar släta över den delen, ta dig tid att välja, bära och underhålla ett trevligt par skor är ett bra sätt att öka hur du uppfattas.
 3. 3
  Hyr en personlig shoppare. Om du har absolut ingen modekänsla och har pengar, anställa en personlig shopper kan vara ett bra första steg. De hjälper dig att identifiera din stil, väljer kläder för dig och sedan visa dig var att få dessa kläder på egen hand i framtiden.
  • Om du inte har pengar, har en snygg vän eller släkting gå och handla med dig för dagen.
  • Lyssna på dem, men tänk på att de kan ha sin egen stil känsla det är inte riktigt din stil känsla. Om de flesta av de val de är tyder inte vädjar till er, tycker inte att du måste gå med sina förslag. Tacka dem för deras tid, och prova en annan personlig shopper mer anpassade till din känsla för stil.
 4. 4
  Anta signatur bitar. Att ha en signatur klädesplagg kan hjälpa dig att stå ut och dra uppmärksamhet till din stil. Ta Steve Jobs, till exempel. Hans signatur look var en svart polotröja, jeans och New Balance löparskor.
  • Smycken, såsom ett varumärke ring, halsband eller klocka kan vara effektivt och användbart också.
  • Tonade nyanser. Du bör endast använda dessa utomhus, men ett par bra flygare eller tonade nyanser uppmärksammar ditt ansikte.
  • Köln. Undvik run-of-the-mill cologne och få en doft som ingen annan har. Detta kan vara ett stort samtalsämne. Bär inte för mycket, men, eller konversationen börjar kommer att vara bakom din rygg, och det kommer inte att vara gratis.
 5. 5
  Ta sånglektioner. Vi vet alla hur man pratar, men att kunna tala tydligt och återger väl kommer att förbättra hur du uppfattas.

Del tre: grooming

 1. 1
  Håll händer och fingernaglar rent och snyggt. Tvätta händerna regelbundet. Dina naglar bör vara fri från smuts och trimmas jämnt. Inte bita naglarna eller tuggar på nagelbanden-Du ser nervös och neurotisk.
 2. 2
  Ta dig tid att kamma och forma håret. Med extremt sällsynt (och ofta oavsiktligt) undantag, gå ut ur huset med sängen huvudet ser aldrig bra. Tvätta och borsta håret på en regelbunden basis. Om du har tid och lust, överväga att använda en pasta eller gel för att styla håret, men följa "less is more"-regeln med stylingprodukter, och använd inte för mycket.
 3. 3
  Ta hand om din hud. Många människor, kanske orättvist, associerar dålig hud med dålig hygien. Tvätta ansiktet grundligt, särskilt efter någon fysisk aktivitet. Undvik rakning om det alls är möjligt. Om du är benägna att akne eller andra hudåkommor, se en hudläkare för att hjälpa dig att få din hud i form.
 4. 4
  Ta duschar. Gör detta varje dag, det är en uppfriskande sätt att börja dagen, och ser ren och luktar gott gör inte ont i uppfattningen avdelningen, antingen!
 5. 5
  Ät hälsosamt. Äta hälsosamt kommer att bidra med många saker såsom att hålla en bra vikt, undvika håligheter, ha en bra hy, och vara energisk.
 6. 6
  Sov gott. Komma åtta timmar eller mer av sömn varje natt kommer att göra underverk för din hy, energi och övergripande utseende.
 7. 7
  Motionera regelbundet. Söker stilig går utöver din stil. Utövar regelbundet hjälper inte bara med ditt utseende, självförtroende och energi, men frigör endorfiner som får dig att må bra, och därmed mer lockande för andra.

Tips

 • Tala tydligt. Gör inte mumla. Var självsäker i allt som du gör. Men var försiktig med vad du säger.
 • Var dig själv. Gör inte anta stil eller personlighetsdrag som du inte känner dig bekväm med..