Wka

Hur köper flicka byxor om du är en kille

Om du är en vars siffra bara passar in i flickans byxor, eller du letar efter en speciell stil som endast kvinnliga byxor verkar göra, kan det vara besvärligt att försöka köpa. Många människor kommer att missförstå och klass du som en krypning, medan andra kan skratta. Vilken storlek har du i flickor kläder? Vad fungerar och vad fungerar inte? Denna artikel kommer att hjälpa dig att köpa flickans byxor som en kille.

Steg

Hur köper flicka byxor om du är en kille. Bestäm var du kommer.
Hur köper flicka byxor om du är en kille. Bestäm var du kommer.
 1. 1
  Bestäm var du kommer. För billiga byxor (ifall du dem), gå till Goodwill, Frälsningsarmén, och så vidare. Om du inte känner till ditt, och sedan leta efter en butik med en. Om du har tillräckligt, kan du gå till PacSun, Hot Topic, high-end varuhus, och sådant.
  • Vissa varuhus bär goda slitstarka jeans som inte kostar så mycket. Exempel är: Sears, Meijers, JC Penney (. Jeansen på JC Penney är något flickaktigt), etc. Om du inte är rädd för att rippa dina byxor, då dessa butiker är platsen att gå, plus att de brukar sälja jeans som sträcker.
 2. 2
  Bläddra sektionerna. När du kommer till affären, gå till damernas avdelning. Beroende på vad du vill, försöka plocka ut några storlekar och prova dem. Leta efter den, men om du är rädd för att göra det, försök hålla byxorna upp till midjan för att se om de ser ungefär rätt. Kom ihåg att många flickan byxor kommer, så se till att kompensera för detta.
  • Om du vill vara särskilt diskret om att köpa byxor, köpa ett par uppsättningar av byxor och föra dem att prova dem på. Kontrollera att du kan lämna tillbaka dem senare, eftersom de flesta sparsamhet butik försäljning är slutgiltig. Detta är mest användbart om du har ett eller betalkort, eftersom det kan vara svårt att få en fullständig eller ens delvis kontant för stora mängder.
 3. 3
  Kontrollera om byxorna passar dig. Det finns några saker som du kommer att vilja leta efter när man försöker på byxorna:
  • Se till att du köper en bra storlek och ett anständigt par.
  • Se till att de är bekväma, se till att de inte är alltför på dig, och att byxorna inte avslöjar ditt paket. Du kanske vill prova mer än en storlek för att se vilken som är bäst på dig, och se om de sträcker eller inte.
  • Tänk på hur högt uppgången är, de mönster på bakfickorna, och snittet av jeansen. Oddsen är, kommer du bli hängande jeansen åtminstone lite när du bär dem, därför är det rekommenderat att du prova dem för att se hur de passar. Fast för det mesta, kommer patchar och vara rynkade på eller förlöjligas, kanske du kan komma undan med mer subtila detaljer som rosa sömmar.
 4. 4
  Var inte generad om att köpa byxorna, bara agera lugnt och. Om du inte har provat på byxorna ännu, kan du fortfarande spela bort det som om du köper dem för din eller ditt som en. Likaså, du är inte den första att någonsin köpa flicka jeans eller byxor.

Tips

 • Om du inte har erfarenhet av att köpa flickor byxor, be din vän som är en flicka / flickvän / syster att gå och handla med dig. De vet vad varumärket flickors jeans är bättre än andra.
 • Hitta en stödjande vän som är en tjej och fråga henne om hon vill handla med dig efter den "perfekta par jeans".
 • Om någon säger vad gör du? Du kan göra upp en ursäkt som "Jag är shopping för min flickvän."
 • Efter långvarig användning kan vissa flicka byxor slita i grenen. Om du köper stretch byxor, kör du mindre chans att rippa dem.
 • Tveka inte att begära hjälp från butiken säljaren. De hjälper människor på en daglig basis, så de har erfarenhet med många kunder.
 • Folk skulle kunna innebära och kalla dig bög om de upptäcker.