Wka

Hur kan man vara en riktigt cool kille

Vill du själv vara en cool kille? Riktigt populär, och varm och sexig? Vill du vara den enskilde cool kille eller Mr Smooth eller Maths? Här är några bra råd.

Steg

Hur kan man vara en riktigt cool kille. Var vänlig och autentiska.
Hur kan man vara en riktigt cool kille. Var vänlig och autentiska.

Din personlighet

 1. 1
  Var vänlig och autentiska. Utseendet är viktigt, men inte alls lika viktigt som att vara vem du är. Lär dig att vara mindre intresserade av hur du kommer ut till andra människor och mer intresserade av att ha roligt, skämt runt, vara social, och gör vad du vill göra. Om du kan få någon att skratta, det är en bra start.
 2. 2
  Vara social. Låt dig inte luras av filmerna. Coola killar inte utgör på parkeringen på sin motorcykel tills de är omgivna av kvinnor. Ring upp folk, göra upp planer, ta risker, och få vänner som du kan lita på och respektera.
 3. 3
  Tar upp plats och tid. Var inte rädd för att ta upp plats när du sitter eller när du flyttar runt. Var inte rädd för att bli starkare, även om det kommer att skapa några sociala trycket. När du talar, sakta ner dina ord för att visa att du värdesätter vad du säger och du inte orolig att du ska få avskuren. Gör bra (och orädd) ögonkontakt. Samtidigt, vet då att låta andra människor i centrum.
 4. 4
  Var självsäker. Du kan vara otroligt snygg, men tjejerna kommer inte märka dig om du talar blygt eller har slouched hållning. Håll upp huvudet och bröstet ut, och se alla i ögonen. Arbeta på din självkänsla för att bli av med eventuella problem du kan ha med otrygghet. Detta är inte en övernattning, men du kommer inte att vinna respekt från andra tills du respekterar dig själv.
 5. 5
  Visa intresse för andra. Vem vill höra någon prata om sig själva hela tiden? Ta reda på vad dina vänner är intresserade av eller arbetar på och fråga dem om det. Detta kommer att ge dig ett rykte som någon som är omtänksam och hänsynsfull.

Dina intressen

 1. 1
  Läs en bok. Läs flera böcker. Alltid ha en bra bok hemma som du läser. Böcker kan vara en bra isbrytare och kan stimulera konversation på fester. Plus, är någon som är beläst alltid attraktiva.
 2. 2
  Håll dig uppdaterad om aktuella händelser. Du behöver inte riva igenom flera tidningar per dag, men som har en grundläggande förståelse för vad som händer i världen kommer att ge dig ett rykte av att vara smarta och kunniga, som båda är attraktiva egenskaper. Denna process kan vara så enkelt som att gå på Google News och läsa två eller tre av de största berättelser varje dag.
 3. 3
  Var aktiv. Du kommer omedelbart att bli varmare om du är sportig. Gå en eller två idrottslag och ägna dig åt att förbättra och vara det bästa du kan vara. Idrott är ett bra sätt att få nya vänner och band med andra människor. Fysisk aktivitet frigör också endorfiner som får dig att må bättre, förbättra dina övergripande humör och göra dig mer tilltalande att umgås med.
 4. 4
  Ta upp en ny hobby. Intressegrupper är ett bra sätt att träffa nya människor och samtidigt lära något du gillar. Konst klasser, program frivilliga och motionspass på ditt lokala gym eller YMCA är ett bra sätt att uppnå detta.

Din bild

 1. 1
  Se till att du alltid är ren. Har du någonsin träffat en cool kille som stinker av svett och aldrig borstar tänderna? Trodde inte det. Dusch vardagliga, använda deodorant för att täcka upp kroppen lukt, borste och tandtråd tänderna två gånger om dagen och tvätta håret regelbundet. Bär vissa myntverk eller tuggummi runt med dig att bli av med dålig andedräkt. Var noga med att också tvätta dina kläder regelbundet.
 2. 2
  Ta hand om din hud. Tvätta ansiktet med varmt vatten och gnugga på vissa fuktighetskräm efteråt. Om du har torr hud, återfukta med en produkt avsedd för torr hud. Undvik produkter med parfym om din hud är känslig. För fet och blandhy, använd en fuktkräm utan alkohol och som är avsedd för fet / blandhy. För akne problem, erbjuder Clearasil ett antal produkter som sträcker sig från ansiktet tvättar till finne krämer.
  • Titta på vad du äter och dricker. En hälsosam kost och dricka mycket vatten är också bra för din hy.
 3. 3
  Ha en cool stil. Se till att dina kläder passar ordentligt och faktiskt se bra ut på dig. Försök att hitta färger eller mönster som särskilt ser bra ut med din hudton, och bära dem mest. Även en enkel garderob som en t-shirt och jeans är bra så länge den passar och passar dig. En silver kedja ger en fin touch till en väst eller T-shirt.
  • Om du behöver gå handla kläder, investera i endast ett fåtal klädesplagg av dyrare, högre kvalitet kläder istället för att köpa massor av mediokra och billiga kläder.
  • Förstöra med olika stilar, och försöka hitta en som leker av av dina styrkor och identitet (rocker, preppy, rebell, etc.)
 4. 4
  Få coolt hår. Bara för att du har fina kläder betyder inte att du kan glömma ditt hår. Kontrollera att det är i en stil som passar dig och som är bekväm och lätt att underhålla. Tvätta håret regelbundet, och om det är kort, prova olika frisyrer.
  • Om du behöver få en frisyr eller vill ha en ny stil, är den bästa metoden för att spendera pengar på en expert frisör en gång, ta en bild av den frisyr och få det gjort på billigare ställen senare. Om de forma håret på ett visst sätt som du vill, har visa dem hur du återskapa denna look på egen hand.

Tips

 • Göra någon leende är inte bara cool men också en stark dragning till kvinnor. En kille med bra sinne för humor är väldigt cool.
 • Gör något med din stil som gör att du sticker ut, utan att gå över toppen.
 • Rök inte. Tjejer hatar rök blåser i ansiktet. Det leder till dålig andedräkt, gör dina kläder luktar rök och är ohälsosamt övergripande.
 • Tjejer älskar att umgås med coola killar eftersom de få dem att må bra, skratta och le.
 • Antalet en regel för att vara cool är att rätt och slätt veta att du är den bästa. du behöver inte säga dessa ord, men visar alla att du tycker mycket om dig själv och de kommer att följa.
 • Var inte rädd för någonting. Var spontan!

Varningar

 • Slå inte på varje kvinna du möter. Detta kommer att lämna dig med en negativ rykte.
 • Coola killar lägger inte andra människor ner för att må bättre om sig själva. Även om dessa typer av människor är populära på en punkt, kommer de att förlora till slut vänner och respekt.
 • Låt dig inte fastna i småaktighet eller rivalitet. Den bästa lösningen är att ignorera den här typen av drama och flytta till något mer värt din tid.
 • Kopiering andras stil är okej, men bara på vägen till att utveckla din egen personliga stil. All personlig stil eller beteende som du ursprungligen har kommit från din observera andra människor, men så småningom ska du välja vad du vill använda som din egen.