Wka

Hur man klär för att imponera tjejer

Det är en vanlig missuppfattning att män inte kan vara modemedvetna. Vissa kan inte lita på sin egen smak eller smak av sina manliga vänner och gamla gammalmodiga föräldrar. Andra behöver bara en snabb genomgång. Här går det:

Steg

Hur man klär för att imponera tjejer. Ingen "bylte"!
Hur man klär för att imponera tjejer. Ingen "bylte"!
 1. 1
  Ingen "bylte"! De flesta av flickorna tycker att detta är meningslöst i din klädstil. Så glöm det nonsens om "bylte" och "yolo"!
 2. 2
  Färgerna är det viktigaste! För att förstå hur man imponera på kvinnor med din klänning du måste tänka på fyra saker: * Färg, * Cut, * lämpligt eller ej, * och låt oss inte glömma renlighet. Dessa fyra element är hörnstenar i manligt mode. Först låt oss ta itu färg.
 3. 3
  Olika färger sänder olika undermedvetna och medvetna budskap till kvinnor, tro det eller ej. Tänk på detta: Om du såg en kvinna går in i rummet i en neonorange klänning, färgen på den reflekterande tejp på en korsning vakt väst, kan du göra antagandet att hon inte var blyg, och du skulle förmodligen vara rätt! Det är inte annorlunda för kvinnor, och du behöver inte vara klädd neonorange att skicka ett meddelande.
 4. 4
  Två basfärger som skickar olika budskap är rött och blått. Rött har extrema sexuella undertoner, så långt färger går, och ibland, när den bärs på rätt sätt, attraktiva för kvinnor. Blå är färgen för stabilitet och förtroende, särskilt marinblått. Det är därför politiker ofta bära färgen. Färgerna båda har sina attraktiva egenskaper, men när man bär tillsammans kan de ut varandra. Om du är en vanligtvis reserverad person, eller ses som lojala, nerdy eller inaktuella typ, (tro mig, är de flesta människor sett på det sättet på en gång eller annan, och det är inte en dålig sak) bära en mörk röd eller rödbrun, inget alltför grälla. Om du inte känner flickan (er) som du vill imponera, prova en pålitlig blå. Det är rätt. Vid slutet av dagen, är stabil mer imponerande än sexigt att de flesta kvinnor. I själva verket, undersökningar visar att kvinnor är mest benägna att närma sig, datum, prata med eller ange en relation med någon som bär denna färg. Alltför många män i dessa dagar är förvirrad för att vara opålitliga, och alltför många kvinnor i dessa dagar har blivit sårad av opålitliga män, så stabilitet och pålitlighet är imponerande. Jag säger inte att färgen gör mannen, men jag säger att det första intrycket är stort visuellt.
 5. 5
  Andra färger att tänka på, är rosa och grönt. Pink ses som en lättsam, rolig kärleksfull, självsäker och söt färg på män och kvinnor, så inte rabatt det bara för att du hörde när du var barn "Pink är en flickas färg." I själva verket, om du planerar att gå med en färg i den röda familjen, gå med rosa om du vill ses som roligt och icke hotfullt. Grönt ses som robust och manligt, utan otillförlitlighet röda eller just-a-friendly-guy image som blått kan ge. Det är inte den mest attraktiva av färger (i själva verket är det motsatsen till rött), men det är inte av att sätta.
 6. 6
  Cut är ännu viktigare än färgen! Det finns vissa konnotationer som går längs med vägen dina kläder passar dig, för att inte tala, kan det avgöra om du ser attraktiv. Låt oss börja med de mest allvarliga övergrepp plagg, skär kloka: byxor.
 7. 7
  Beakta denna situation: Du försöker närma sig en tjej, och hon verkar inte intresserad. Cheer up, mannen, är det förmodligen inte du! Titta ner på byxorna. Är de bältade halvvägs låren? Du har hittat ditt problem. Är de rider låg och exponera 3 inches av dina boxare, eller ännu värre, tre inches av rörmokare spricka? Eller kanske dina byxor dras ovan du är naveln med snäva hängslen eller en sjuk använt bälte. Okej, kanske dina byxor sitter perfekt vid dina höftben. Om de är huden stram, kommer de fortfarande att vara ointressant! Jeans ska sitta på runt 1 cm under toppen av höftbenet, och bör inte utsätta dina boxare. De bör inte vara så tätt monterade som de flesta kvinnors jeans. Raka ben är mer imponerande än mager, och inte gå med klocka bottnar inte det är en kostym eller tema fest. Klänning byxor ska sitta högre, och har lösare passande ben, också rakt klipp.
 8. 8
  Dress shirts bör klippas så att de är lösa, utom vid kragen, axlar och manschetter. Skuldrorna skall vara löst nog, men aldrig baggy eller blousy.
 9. 9
  T-shirts bör vara tillräckligt lång för att täcka de bästa 3 inches av jeans, men inte mycket längre. Detta kommer att se slarvig. Ärmlösa tröjor som hustru plåtslagare är ett säkert sätt att göra ett dåligt intryck. Om du måste visa upp din arm muskler, sedan bära en kortärmad skjorta. Det bör vara tillräckligt bra.
 10. 10
  Kragen av en skjorta bör omfatta brösthår, och på en klänning skjorta, vara unrounded och väl strukna.
 11. 11
  Deras är inget tackier än en olämplig klädsel. Detta skulle kunna omfatta en Hawaiian skjorta till en middag (även om det kostar 500 spänn och är siden, kom att tänka på det, är detta mönster klibbig om det inte är på badbyxor) eller kalla manschettknappar och en italiensk kostym med bakåtslickat hår till högt skolan. Det första kan få oanmälda eller inte inbjuden i framtiden. Den andra kan få dig rånad och eller hånad. Svart slips innebär formellt! Casual betyder inte formellt. Om du ska till en vänner fest och är borta, diskret ringa upp dem och höra dem.
 12. 12
  En lista över händelser som du kan anta är avslappnad: * Beach * Picknick * Barbeques * barnkalas * En dag på bio * En kaffe datum * En bowling datum * En sport spel eller videospel * Finaler Week på skolan. Det finns många fler evenemang som kan gå på den här listan, men detta bör ge dig en grundläggande förståelse. Jeans, shorts, t-shirts, kepsar och funky mönster hör hemma här.
 13. 13
  Därefter kommer semi-casual. Dessa inkluderar: * kyrkan (kanske) * Clubbing * En väns födelsedagsfest * Första dagen i skolan eller ett jobb * En anställningsintervju. Denna kategori omfattar khakis, polotröjor, undertröjor tröja och mörka jeans förutom på arbetsplatsen. Rugby skjortor är trevligt.
 14. 14
  Semi-formell: * En begravning * Ett bröllop (om du inte är i bröllopsfest) (Beach bröllop är allmänt semi-casual, men du kanske vill fråga), * A Dance (om det inte beskrivs som formella) * A Mixer * Ett cocktailparty * Ett arbete party * Church (kanske) Detta inkluderar band, svarta skor klänning, svarta byxor klänning, och en klänning jacka eller kavaj. En knapp ner skjorta (vit är din bästa insats) måste bäras.
 15. 15
  Formellt: * Din egen bröllop * Du är egen begravning (skojar) * The Opera * Allt som slutar i bollen * Mest galor * Ett bröllop (Du är i familjen eller i bröllopsfest). Detta inkluderar en klänning skjorta, slips, fluga, manschettknappar, och en smoking. Glöm inte att du finskor. Om du inte har råd med en välgjord tux, få en välgjord tux second hand eller hyra en. Det är mer imponerande än en billig ny smoking.
 16. 16
  Renlighet är den sista punkten som jag vill ta upp. Detta är inte bara en fråga om intryck. Det är också en fråga om grundläggande hygien. Många män har hört ryktet att svettlukt attraktiva för kvinnor. Detta är en myt. FRESH svett ibland luktar gott för kvinnor, omedvetet, är medan svetten som har torkat eller är mer än 20 minuter gammal nästan allmänt motbjudande. Tröjor ska tvättas efter bärs en gång, eller om du bär den till sängen, två gånger. Jeans ska tvättas efter att de har varit slitna 2-3 gånger, om du inte har fått dem färgade, smutsiga, eller du svettas i dem. I dessa fall, tvätta efter en slitage, och ju förr desto bättre.
 17. 17
  Vad du bär kommer inte att imponera när du bär den, och det är obekvämt, om inte fungerar och rippa eller något, eller gör du inte känner dig säker. Förtroende är den mest imponerande kvalitet som människan känner till (och kvinna)

Tips

 • För er som kanske inte vet, manschettknappar är små pin-liknande bitar av smycken som är nästan uteslutande bärs av män (aldrig sett eller hört talas om en kvinna som bär dem). De omfattar allt från billiga till mycket dyra. Jag gillar de från Brooks Brothers.
 • Du bör inte vara alltför sexuellt kring din kärlek även om du är goda vänner.
 • Slipsar varierar i bredd och längd beroende på vad som är på modet. Mode förändras snabbt, men jag ska berätta detta: aldrig vara extrem i kläder och trendkänsla. En slips ska hamna omkring på toppen av din navel, och vara ungefär bredden på 4 fingrar (på bredaste konsten av slips).
 • Manschettknappar kan endast bäras med en viss typ av hylsa. Fråga säljare för en skjorta som passar manschettknappar om det är vad du letar efter.
 • Rosa och Marinblå går ofta ihop.
 • Randiga slipsar ser självsäker, men välj inte alltför ljus en färg kombo!
 • Män bör aldrig vara extrem i modet. En välklädd man är klassiskt.
 • Män bör inte vara mycket trendiga. Försök att begränsa dig till en trendig accessoar för semi casual eller fritidskläder, som ett par coola solglasögon.

Varningar

 • Gul connotes intelligens, men också (intressant nog) obnoxiousness.
 • Lila connotes emo och goth kultur.
 • Om du bär rosa hela tiden, kanske folk tror att du är inte manligt.