Wka

Hur man ser bra ut i en speedo

Du behöver inte vara en professionell simmare att se bra ut i simma trosor (mer känd som en Speedo). Oavsett om du tävlar på en simtävling, besöka havet, eller bara sola vid poolen, kan du se fantastisk ut i en Speedo om du följer dessa steg!

Steg

Hur man ser bra ut i en speedo. Först, se till speedo passar.
Hur man ser bra ut i en speedo. Först, se till speedo passar.
 1. 1
  Först, se till speedo passar. Detta steg är lätt förbises, men passformen är avgörande för att dra bort den här stilen övergången. En alltför snäv, avslöjande Speedo kommer att få dig att känna sig obekväma och självmedveten, medan en som är för lös kan glida av och lämnar dig ännu mer generad. Så när du väljer din Speedo, prova på och titta på det från alla vinklar innan du köper den.
  • Om shopping på nätet, titta på olika återförsäljare, läsa så många recensioner som du kan, och kontrollera materialsammansättning av dräkten. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma det bästa kostym för dina behov.
  • Om du verkligen behöver en ny kostym, och inte har en massa pengar, många online tillverkare erbjuder en "grab bag" alternativet. De är oftast billig, men mönstret av dräkten du får är helt slumpmässigt, så bli inte förvånad om du försöker detta, och designen är mindre än smickrande på dig.
 2. 2
  Ät ordentligt och motionera. Vissa människor är naturligt välbyggd, men resten av oss måste arbeta hårt för att se bra ut. I allmänhet, ju mer tonad och mager du är, desto bättre kommer du att se och känna.
  • Gör både muskelbyggande och kardiovaskulära övningar, så att du bygger muskler och bli av med överflödigt kroppsfett.
  • Kom ihåg att alltid vara säker när du tränar! Ett brutet ben eller arm kommer inte att hjälpa dig att se bra ut i en Speedo, och även en ansträngd muskel kan vara mycket smärtsamt.
 3. 3
  Få en solbränna. Det är inte valfritt. En bra, jämn solbränna över hela kroppen kommer att göra speedo ser mer naturligt, plus många människor förknippar muskulatur med en bra solbränna. Om du övergår från shorts till speedo, är det troligt att dina lår är vitare än resten, så det är särskilt viktigt att få dessa områden solbränna. Men inte mer än göra det. Solarier och även överdriven solningsutrustning kan orsaka skador på huden, dock så om du tar detta steg se till att vara försiktig.
 4. 4
  Var självsäker. Detta är förmodligen det viktigaste steget i processen, särskilt om du inte är exakt en Adonis. Om du agerar helt tillfreds i en Speedo, kommer de flesta människor antar att du känner dig bra på någonting och kommer inte att ge dig några problem som följd.
 5. 5
  Njut av dig själv. Agera som bär en Speedo är en helt naturlig och trevlig sak, även om det inte känns så i början. (Som de säger, fejka det tills du gör det.) Detta kommer att bevisa för världen att du är säker på om din känsla för stil, och att ingen har rätt att kritisera den.

Tips

 • Ta hand om din Speedo, som du gör med alla andra klädesplagg. Skölj ur klor efter bär det i poolen och alltid låta det torka av sig själv - inte torr det via maskinen om du vill att det ska bli ännu mindre.
 • Bär alltid längre shorts eller byxor över Speedo före och efter bad, garvning, eller spela en sport, för att undvika alltför mycket exponering.
 • Undvik svagt färgade Speedos (speciellt om du har mörk hud) och färgglada mönster om du försöker att undvika att väcka uppmärksamhet till dig själv.
 • Om du känner dig obekväm i en Speedo, prova en fyrkantig ben kostym. Dessa är lättare att simma i än längre shorts, men inte som avslöjande.
 • För allmänna resor ändamål, kom ihåg att simma trosor är vanligast i kontinentala Europa och vissa andra delar av den icke-engelskspråkiga världen, så om du är på semester i Frankrike eller Italien du bör definitivt investera i ett par Speedos.

Saker du behöver

 • En hög kvalitet, välsittande Speedo