Wka

Hur man ser bra ut i en bikini

Att se bra ut i bikini, du definitivt inte behöver kirurgi för några slag. En hälsosam livsstil och stort förtroende kommer att göra fint! Läs vidare för att ta reda på vad du behöver för att se bra ut i en bikini...

Steg

Hur man ser bra ut i en bikini. Hitta färger och former bikini som smickrar din figur.
Hur man ser bra ut i en bikini. Hitta färger och former bikini som smickrar din figur.
 1. 1
  Få träna. Du kan göra yoga eller så kan du alltid börja göra ett par sit-ups om dagen för att tona dem abs, eller ett par knäböj skärpa att botten av din! Cardio träning är ett måste om du försöker kasta pounds. Du kan alltid starta en övning regim och följ det att tjäna dig en snygg kropp. Kom ihåg att hålla fast vid din regim!
 2. 2
  Äta hälsosamt. Kom ihåg... det är inte bara allt om träning, du behöver äta en hälsosam och balanserad kost för att få rätt mängd näringsämnen för din kropp. Med all den goda mat du konsumerar, kommer det också hjälpa dig att få mer energi och ger dig möjlighet att träna mer om du väljer att göra så.
 3. 3
  Hitta färger och former bikini som smickrar din figur. Stor eller liten, lång eller kort, oavsett vad din kropp kan vara, det finns en bikini där ute som väntar på att bli din!
 4. 4
  Gå till en mängd olika baddräkt butiker och prova på olika bikinis. Om du inte är bekväm med passform, var inte rädd för att be en mäklare för att hjälpa dig att hitta rätt storlek och stil för din kroppstyp. Var inte generad och inte koncentrera sig på taggen storlek, eftersom storlekarna skiljer sig från märke till märke och stil till stil, du kommer att vara tacksam i slutet när du har en härlig bikini som passar som hand i handske.
 5. 5
  När du har hittat din bikini, gå ut och visa upp dig! Var inte rädd för att titta i spegeln med din bikini på och säga "jag ser bra ut!" eftersom du förmodligen! Gå till stranden för att ge dig själv den perfekta soliga glöd, eller ta ett dopp i en lokal pool. Kom ihåg, är förtroendet för # 1 för att se och känna sig i en bikini.

Tips

 • Om du försöker att imponera på någon, ändå gå med en bikini som du känner dig bekväm i och som inte kommer att genera dig i slutet på grund av något missöde.
 • Om du inte är bekväm i en bikini, bära något som du känner dig mer bekväm i.
 • Låt ingenting få dig ner! Sätt ett leende på det ansiktet och bära din bikini proudly!
 • Dessutom kan du börja med en tankini: en bikini, men med en längre topp, och gå vidare till en bikini när du är klar. Lycka till!

Varningar

 • När du är på stranden, kom ihåg att tillämpa solskyddsmedel som är lämplig för din hud. Du vill ha en solig glöd, inte en tomat färgad brännskada!
 • Försök att inte fejka dina magmuskler genom att applicera bronzer eller andra typer av make-up på konturerna av magen, make-up kommer bara tvätta bort om du planerar att ta en simtur.
 • Inte över motion! Över utövar kan leda till skador som ingen vill ha.