Wka

Hur man justerar för att bära en baddräkt (för Tomboys)

Här är ett enkelt sätt att övergången till badkläder om du inte är så bekväm med dem!

Steg

Hur man justerar för att bära en baddräkt (för Tomboys). Gå online och leta efter några nätbutiker som säljer badkläder.
Hur man justerar för att bära en baddräkt (för Tomboys). Gå online och leta efter några nätbutiker som säljer badkläder.
 1. 1
  Gå online och leta efter några nätbutiker som säljer badkläder. Det kan vara riktigt bra att se vilka stilar finns där ute, och vad du skulle vilja bära själv.
 2. 2
  Gå ut till en butik på egen hand. Att köpa en baddräkt kan vara riktigt nervpåfrestande med personer som du vet skjuter ut kommentarer, och ta en titt runt själv först.
 3. 3
  Prova en tankini. Det enklaste baddräkt att vänja sig är tankini. Det finns massor av varianter - enkla svarta tankar, hals grimma med utsmyckningar och sådant. Var inte rädd för att prova på olika saker som kan eller inte kan se bra ut på dig - det finns ingen där för att döma dig!
 4. 4
  När du har fastställt några av dina favorit-talet, kom tillbaka med en nära vän eller familjemedlem som du litar på och be om deras åsikt. Det viktigaste är dock att du gillar det och mår bra i det.
 5. 5
  Välj den du gillar bäst, och köpa vid disken! (Du kan också köpa ett par boardshorts om du vill att dina ben ska täckas mer.)
 6. 6
  Om du inte är bekväm i någon av dessa saker, kan du bära även gym shorts med en wifebeater. Det är bara ett annat alternativ.
 7. 7
  Att se mer tomboyish, ha vattentäta / boardshorts under en baddräkt. Se till att bära något i eftersom om du gör vattensporter eller dykning de kunde lossna. Se till att de passar.
 8. 8
  Om du vill kan du också bära en bikini topp med fotboll / ombordstigning shorts.
 9. 9
  Men om allt annat misslyckas, bara bära ett stycke.

Tips

 • Shoppa runt och hitta en baddräkt du är riktigt bekväm med.
 • Du behöver inte arbeta upp till en bikini, eftersom du alltid kan hålla sig med en tankini. Ingen kärlek förlorad.
 • Stick med vad du vill. Dina vänner kan alla vara i sträng bikinis, men det betyder inte att du måste vara så väl. Tankinis kan vara lika varm - lämnar mer till fantasin, va?
 • Om du är riktigt obehagligt, leta efter ett par boardshorts så du kommer inte att ha benen helt på show.
 • Var inte generad om folk börjar kommentera din nya un-tomboyish utseende. Det finns inget att skämmas för när det kommer till din kropp.
 • Visa av vad du har, det finns inget att skämmas för.
 • Ta med dina vänner shopping! Input är bra.

Saker du behöver

 • Pengar för inköp av nämnda baddräkt.