Wka

Hur ska en bra flickvän

Du har just landat mannen i dina drömmar, han är söt, snäll, känslig och bäst av alla dem, en 100% sötnos. Nu när du har hittat honom, du undrar nog hur du kan låta honom veta hur mycket du uppskattar hans närvaro i ditt liv genom att vara en bra flickvän.

Steg

Hur ska en bra flickvän. Ha en positiv attityd.
Hur ska en bra flickvän. Ha en positiv attityd.

Ta det långsamt

 1. 1
  Ta det långsamt. Lättnad i en relation handlar om att se till att det finns gott om plats för två av er att lära känna varandra och lita på att du är rätt för varandra. Om du försöker för tidigt att "göra" något mer ut av din relation än vad det redan är, kan tidig pushiness skrämma bort honom och förstöra vad är "det" för att vara en bra sak. Istället öva tålamod och inse att det tar tid att vårda en solid och varaktig relation. Som en del av detta, det är rekommenderat att du vara försiktig med följande saker:
  • Inse att de första gnistor av attraktion är förförisk och förtrollande. Falla för någon kan cawn. Tryck inte honom att ringa dig sin flickvän efter ett par datum, detta riskerar att orsaka honom att känna att beslutet inte var hans eget. Ha tålamod och låt honom göra upp sitt eget sinne om när ordet glider ut. Om du är kompatibla, kommer det att hända snart nog.
  • Sluta drömma om stora bröllop, vita klänningar och vad ditt namn kommer att se ut med sitt efternamn taggad på det. Möjligheten att gifta sig den här killen är år bort i de flesta fall, om alls. Lurar dig själv att tro den här killen i din framtid utan att skapa en sund bas för din kärlek ihop nu är inte hälsosamt, och om han får en aning om att detta är hur du tänker, kommer han bult. Börja inte prata om äktenskap och barn innan du ens träffat sina vänner eller föräldrar. Upp sådana frågor i förtid kan skapa spänningar från början och kan stanna eller ens få ett slut på en annars produktiv och vårdande relation.
  • Även om de säger en väg till en mans hjärta går genom magen, betyder detta inte laga honom en tre-rätters middag på den första dagen. Du behöver inte bevisa något liknande detta, behöver du bara att vara närvarande och engagerad i att lyssna, vara uppmärksam och dela dina intressen.
  • Vårda din tid tillsammans - det är den enda gången han kommer att vara nya för dig. Det betyder inte att du ska vara en tvångsmässig flickvän och längtar varje sekund av sin tid. Slappna av. Ha tålamod. Njut.

Börja på rätt fot

 1. 1
  Var ärlig. Samtidigt vara ärlig mot din kille är mycket viktigt, till den grad att vara avgörande, är det lika viktigt att du är. Om du överreagerar eller gör ett misstag, kan du erkänna dina misstag och be om ursäkt. Om du känner dig utsatt eller upprörd, kan du sortera dina känslor och verbalisera dem till honom på ett icke-anklagande sätt. Och det viktigaste här är att du kommer att öppna dina känslor så mycket som möjligt. Till exempel, om han gör eller säger något som stör dig, vara öppen om hur det påverkar dig (utan att anklaga eller be honom att ändra). Om du upprättar heldragna linjer för kommunikation från början, du vet förr snarare än senare om detta förhållande kommer att bestå eller rinna ut i sanden.
 2. 2
  Ha en positiv attityd. Om allt du säger runt omkring honom är en kritik eller attack, kommer han ser inte fram emot att träffa dig och han kommer att börja ompröva vara med dig. Alla samma, behöver du inte alltid måste hålla med honom bara för att han är din pojkvän. Taktfullhet är en bättre strategi i mogna relationer och inrättande av gränser och göra kompromisser är viktiga relationen strategier för att lära sig och anta.
  • Oavsett vad, har ett bra sinne för humor.
  • Dela inuti skämt tillsammans.
  • Vara spontan då och då - det håller gnistor och förväntningarna vid liv.
  • Var glad men inte tvinga dig själv att fejka känslan glad om allt. När du känner dig lite blått eller du vill ha en djupare diskussion om livet, berätta för honom om du behöver lite lugn och ro eller en axel att luta sig mot, på detta sätt, kommer han att börja se alla aspekter av din personlighet, tillsammans med hur man handskas med det sätt som livet är inte alltid perfekt.
 3. 3
  Gör dina önskningar, behov och kända åsikter, även när de kan komma i konflikt med hans. Du behöver inte och bör inte existera enbart för att behaga honom. Dessutom, som visar att du är din egen person med egna behov, önskemål och inställning till livet kommer att hålla honom intresserad av att lära känna och förstå dig som person. Kom bara ihåg att uttrycka dig på ett sätt som inte angriper någon annans åsikt eller livsstil på något sätt - du kan vara ödmjuk och frispråkig samtidigt med bestämdhet strategier och resterande omtänksam mot sina känslor också.

Respektera honom

 1. 1
  Låt honom leva sitt liv. Om du känner dig rätt till all sin tid och uppmärksamhet, lära sig att inte vara en tvångsmässig flickvän. Var inte en överbeskyddande flickvän, låt honom gå ut utan honom såg känsla. Kom ihåg att han inte behöver dig för allt och att ni är skilda personer samt ett par. När han behöver lite utrymme, ta det inte personligt - erkänna det för vad det är - hans tid för att föryngra och dela olika intressen med andra. Men se till att han vet att du alltid finns där för honom.
  • Om du har svårt att låta honom vara, överväga att se över frågor som får dig att känna klängig. Tidigare erfarenheter i barndomen eller med tidigare pojkvänner kan orsaka att du känner dig osäker eller svartsjuk. Rådgivning kan vara till hjälp om du inte kan arbeta med dessa frågor ensam.

Uppmärksamma honom

 1. 1
  Ta ett intresse i hans intresse. Kom ihåg vad han gillar att göra och vad han tycker om att prata om. Du behöver inte agera som du älskar hans fritidsintressen, men åtminstone försöka förstå varför han är ett fan. Om han älskar ett band, försöka förstå varför. Om han bara älskar att vara lekfull och omoget, kom ihåg att det bara kan vara hans sätt att släppa stress. Att lära sig att acceptera hans unika sätt att vara, kommer du också att lära sig mer om sig själv och i slutändan om du kunde se dig själv att spendera resten av ditt liv med denna personen.
  • Gör honom någonting. Ett papper blomma, en artistisk hjärta, något kreativt som speglar din personlighet, så att när han ser på det, kommer han att tänka på dig och. Om du är den musikaliska typen, eller spela ett instrument, gärna spela honom en låt eller två (bonuspoäng om du spelar en låt du skrev själv). Lägg en privat video på din låt till YouTube.
  • Obs - Vissa killar inte åtnjuter kreativa gester och känna förbittring över att tvingas uppskatta dina ansträngningar. Försök att göra något som verkligen kommer att tilltala honom och inte hamna i papperskorgen inom en vecka. Han kommer ihåg något så personligt för en lång tid, men om han inte gillar det, lyssna till hans kommentarer med ersättning, göra honom skuldkänslor för att inte uppskatta gåvan kommer att pressa honom längre bort.
 2. 2
  Ge honom gåvor. När du är i ett förhållande, det är kul att ge varandra små presenter. Killar älskar att få presenter och ge honom en visar att han betyder mycket för dig. Överdriv inte ändå. Du vill inte att han ska tro att du försöker att köpa hans tillgivenhet.

Var dig själv

 1. 1
  Var dig själv. Skapa inte en bluff du bara att imponera på honom. Det kan vara frestande om du tror att han skulle föredra en annan typ av tjej men vanligtvis är bara sy ihop snuttar av saker som sagt eller föreslagit och du kommer att vara fel. När allt vill han att datum, inte någon inbillad form av perfektion. Och om du verkligen känner dig frestad att förändra saker om dig själv för att han insisterar på att du skulle vara bättre tunnare, längre, snyggare, tystare, vad som helst, då är det en bra indikation på att du inte är kompatibla. Om han faktiskt säger sådana saker till dig i ett badgering, ihållande sätt, då det inte är kärlek, men ett försök att styra dig. I så fall kan du behöva ompröva ens vistas med honom.
  • Försök inte att göra din pojkvän svartsjuk. Detta kan vara ett gemensamt tema i filmerna, men det är en åtgärd som springer rakt från osäkerhet och missnöje inom dig själv. Det slår bakut oftast och även om det inte är din framtida relation som enbart bygger på huruvida du kommer att vara trogen eller stödjande, vilket knappast är det stoff av långsiktig lycka. Var öppen i din kommunikation snarare än att använda svartsjuka som ett uttalande.
  • Inte leder honom om inte du till allt. Det kan vara underhållande eller "säkra" att göra så från början, men det är oerhört sårande när han får reda på att du egentligen inte älskar det han älskar, han kunde basera sina tankar om din roll i hans framtid på något som inte är verkligt och det kommer att sluta skada er båda.
  • Om du känner behovet att spela spel med din pojkvän, då du inte vet innebörden av en sann relation och du förmodligen försöker skydda dig istället in lika union. Var ärlig och öppen med honom. Om ni två är mogna, då du kommer att hantera tillväxten av ditt förhållande på rätt sätt.

Vara tillgiven

 1. 1
  Vara tillgiven. Det finns olika sätt att visa din kärlek, vissa är mer uppenbara än andra och hur du närmar dig detta beror på hur öppet tillgiven du vilja vara personligen. Affection är nära men inte samma som intimitet - tillgivenhet handlar om öppet visa att du bryr dig om den här personen, och kan visas när som helst på dagen eller natten, offentligt eller privat. Tänk på hur du vill visa kärlek till människor du bryr dig om, exempelvis att hålla händer, röra en arm, snabba kyssar på kinden, en kram, strök håret, stödjande ord nämna hur stor någon är inför andra människor, etc..
  • Män gillar ibland när en tjej ger dem ett smeknamn som "Baby" eller "Sweetheart". Försök att inte överdriva detta, dock. Det kan vara en stor turn-off om du kallar dem "Mr Cuddle-Bear", särskilt inom offentlig. Av alla saker, är bra kommunikation den avgörande delen av en relation, så se till att han vet hur mycket du gillar honom.
  • Regelbundna lovey-dovey texter och e-post kan vara ett plus, men för många blir överväldigande och du kan verka klängig. Dessa typer av saker att göra visar att du är i honom, och du vill att det ska vara för evigt, men kom inte på så mycket att du skrämmer honom!
 2. 2
  Vara förförisk. Var inte rädd för att vara förförisk. De flesta män tycker att det är oemotståndlig när en tjej är sexig, elegant och självsäker. Förtroende innebär att vara lycklig i din egen hud, du kommer att andas ut utan att försöka om du acceptera av dig själv och känna sig trygg om ditt eget värde. Du behöver inte tvinga dig själv att vara den mest populära, klädstil personlighet om det inte är din stil, utan att vara det bästa du på showen genom att ta väl hand om dig själv och lita på att du är värd hans uppmärksamhet.

Se varandra som ett lag

 1. 1
  Som i alla sund relation, kommer du att uppleva din andel av konflikter, några små, några stora. Kom ihåg att vara sann mot dig själv och försök att överge någon betydande själviskhet. En relation är ett lagarbete och ett symbiotiskt förhållande, inte en parasitisk en, där en part ger och den andra bara tar utan att ge tillräckligt tillbaka. I ett team, du har varandras rygg, inte underminerar ni inte varandra och man öppet vårda varandra framför andra.
  • I svåra tider, kan ett lagarbete hjälpa dig att arbeta igenom problem i ett mindre känslomässigt fäst sätt, eftersom ni båda ta ansvar för fastställande saker snarare än att förvänta ena eller det andra för att fixa saker.
  • Undvik att ha en "ett spår" relation där obligationen kretsar kring en sak. Håll din relation stark genom att variation och mångfald i relationen. Prova olika och nya saker tillsammans. Relationer handlar om att ha kul tillsammans, lära tillsammans och växer tillsammans.

Presenttips


Tips

 • Låt inte dina vänner försöker att hantera din relation. Det är din relation och ingen annans. Visst, de har sina åsikter, precis som du har dina åsikter om deras relationer. Men, behöver du inte lyssna på alla råd från dina vänner, om du inte vill. Och inse att ibland är det om deras oförenlighet med din pojkvän och det är okej - inte alla att klicka perfekt. Helt enkelt överens om att höra dem och be dem i sin tur att göra sitt bästa för att "umgås" med honom.
 • Låt aldrig någon säga till dig hur du lever ditt liv och definitivt inte en pojkvän. Låt honom inte pressa dig, utan vara öppen om saker, inklusive effekten av eventuella krav han ställer på dig. Likaså, inte berätta för honom hur man lever sitt liv heller.
 • Uppskattar alla de saker som är bra i er relation. Män känner sig bekväm när det är uppskattning. Skulle inte du? Lär dig att tacka honom för saker han gör även om det innebär att säga tack för en åktur hem. De saker som han gör för dig allt liknar den respekt han har för dig. Inte alla kvinnor har en bra relation, uppskattar din.
 • Låt honom veta att han har rätt när han är. Detta är ett enormt förtroende booster, precis som erkänna fel när du är att skylla på är ett bra sätt att utjämna över konflikter i en relation. Lär dig dessa kunskaper tidigt och du har grunden för en stark och dela relation.
 • Försök inte att förändra honom. Bara låt honom veta saker som du gillar, om han älskar dig kommer han att försöka göra det nästa gång. Om han är så väldigt annorlunda än den person du tänka att spendera ditt liv med, överväga att hitta den personen istället och behandla detta förhållande som en gåva för lärande.
 • När du är ute på en middag dag och han erbjuder sig att betala, överväga att vägra. Om du gör det visar honom att du är inte bara i det för hans pengar. Kom bara ihåg, om killen du gillar är lite gammaldags, kan han insisterar på att betala ändå. I det här fallet, låt honom vara en gentleman eller sina känslor kan göra ont.
 • Försök att umgås med sina vänner och familj. Dessa är mest sannolikt människor som betyder mycket för honom, och han har bra åsikter om dig från människor han bryr sig om kommer att innebära en hel del. Försök att bli vän med hans vänner och hans syskon. Kontrollera att du är respektfull till sina föräldrar och se till att de gillar dig. Försök att göra små saker, som att bli nära med sin mamma eller gå och shoppa med sin syster.
 • Om din pojkvän agerar passivt mot dig, betyder det inte nödvändigtvis betyda att han inte dig. Det mest sannolika betyder att han är blyg eller inåtvänd. Kanske har han aldrig varit i ett förhållande innan och bara inte vet hur man ska agera. Eller kanske han är bara inte den typen av kille skrika från hustaken, men han känns ändå djupt för dig. Prata med honom om vad som får honom att agera på det sättet och vara förstående. Kanske han förväntar dig att ta mer initiativ, eftersom du har haft mer erfarenhet av relationer än han har. Eller kanske är det egentligen bara hans sätt och du måste vänja sig.
 • Var inte osäker om ditt utseende. Om han dejtar dig, tänker han uppenbarligen du är attraktiv.
 • Förstå att alla relationer är olika och att det inte finns något universellt sätt att vara en bra flickvän eftersom alla har olika smaker.

Varningar

 • Svartsjuka är en mycket farlig sinnesrörelse. Inte avsiktligt göra honom svartsjuk. Detta kommer att resultera i slutändan undergräver förtroendet för det långa loppet.
 • Aldrig flirta med sina vänner! Oavsett hur varmt de är för dig, måste du försäkra honom att han är den enda killen för dig. Om du känner behov av att flirta med dem, betyder det att du inte är redo för att lösa in ett monogamt förhållande.
 • Var inte irriterande. Irriterande inkluderar konstant samtal, blir arg när han spenderar tid med vänner, tjata honom att tillbringa mer tid med dig, gnälla, klaga om andra människor hela tiden, ber om validering hela tiden (till exempel, alltid slutar dina meningar med "don 't du tänker så? "), etc.
 • Det går bra att dela saker med dina väninnor när man pratar om honom, men kom ihåg att vara respektfull för honom genom att inte dela saker som är pinsamt, konfidentiell eller oförskämd. (Gör inte och berätta!) Du kan hålla dina flickvänner uppdaterad på hur relationen är på väg, men hålla dem från att delta i er relation, om missbruk eller andra farliga aktiviteter äger rum, i vilket fall berätta allt och låt dem hjälpa dig att lämna honom. Men om du bestämmer dig för att dela privat information om förhållandet, se till att han vet om det och är tillåtet att göra samma sak med sina vänner, men låt honom inte prata om dig som ett objekt.
 • Aldrig ljuga. Inte bara vara ärlig, men vara öppen med saker också. Lämna inte saker osagt, även om det kan vara besvärligt, eftersom detta kan leda till problem i er relation på vägen. Det är en sådan sak som att ljuga genom att utelämna - ibland måste du säga något till förmån för att rensa luften där lämnar det osagt skulle leda honom att tro fel saker.
 • Titta inte på sin telefon om han inte gör det klart att det är okej. Förvänta sig samma i omvänd.
 • Inte bedriver hemliga tester på din pojkvän för att se vad han ska göra. Det är förödmjukande, respektlöst och orättvist. Plus, skulle du inte att han ska göra det för dig. Samma sak gäller för tvinga din pojkvän med kön.
 • Vet skillnaden mellan konstruktiv kritik och kritik som helt enkelt lägger avfall till en persons karaktär, eftersom du skulle föredra att de skulle agera annorlunda från vem de är. I det senare fallet, du försöker att förändra honom och detta kan tyda på en stark oförenlighet, vilket tyder på att du kanske är bättre att hitta någon annan.