Wka

Hur man klär sig som en wag

En WAG är en akronym som används för att beskriva "fru och Girlfriends" en fotbollsspelare. Vissa anser WAGs som en av de mest stilfulla människor på jorden. Tänk Victoria Beckham, Coleen Rooney, Alex Curren de är nu din nya förebilder!

Steg

Hur man klär sig som en wag. Minns även flickor på en budget kan få WAG look!
Hur man klär sig som en wag. Minns även flickor på en budget kan få WAG look!
 1. 1
  Minns även flickor på en budget kan få WAG look! Om du har engagemang kan se ut som en WAG om du följer dessa enkla steg! Att vara en WAG handlar om att vara i toppform hela tiden. Även när det fel tidpunkt i månaden, eller om du har en förkylning, alltid ser ut som en symbol för hälsa och skönhet.
 2. 2
  Det första steget för att se ut som en WAG är förtroende, tro att ni är vackra och förtjänar alla ögon på dig hela tiden!
 3. 3
  Så ta hand om dig själv eftersom du är värd det.
 4. 4
  Få en tropisk solbränna, kan du gnida på falska grejer, träffa solstolar (ansvarsfullt) eller boka en flygning några där varmt. Ett bra sätt att behålla din solbränna är med en ökad fuktighetskräm, de har en liten bit av falska tan i den och hålla den sommaren glöd året runt. Dess viktigt att exfoliera att behålla solbrännan jämn och huden ser fräsch och frisk.
 5. 5
  Se till att ditt hår är alltid i toppskick. Få en trim varje sex till åtta veckor för att hålla kluvna toppar borta. WAGs är väl kända för sin långa lyxiga hår så om ditt hår är lite på den korta sidan, är din bästa insats förlängningar. Du kan få dessa gjort professionellt på de flesta salonger, eller få klipp i är från platser som stövlar, Superdrug eller mest Afro butiker hår.
 6. 6
  Se till att din make up sker alltid gå upp en timme tidigt om du måste. Ingen borde se dig utan din make up på, även om du poppar runda till kiosken vid 07:30. Det förstör illusionen av perfektion. Håll make up enkel och fräsch, foundation, concealer och puder. Lägg en skvätt hi lättare att dina kindben och några lager mascara och svep av läppglans. Du kan lägga till detta på kvällen bygga upp en smokey eyed look med lite bronzer på kinderna.
 7. 7
  Oavsett vad du gör ska du alltid vara klädd för att imponera. Det är viktigt att du klär dig för tillfället, men se till att du sticker ut från mängden alltid gå ett steg längre än väntat. Till exempel hängande runt hemma, i stället för grimey pyjamas och saknade tofflor: a velour träningsoverall, push up bh, snäva linne, skinande klocka och örhängen och några Uggs. Och naturligtvis din fulla ansiktet och håret rätade och fluffade.
 8. 8
  Du behöver inte ha en designer garderob för att se flott. Investera i uttalande bitar. Du behöver inte gå ut och köpa en helt ny garderob, trots allt Rom byggdes inte på en dag. WAG stil är enkel och elegant med en flashig twist. Skinny jeans, en vit T och ett par klackar kommer aldrig att misslyckas med att vända huvuden. Följande trender är viktigt, försök att hålla ögonen öppna i Mags och media så att du kan vara den första att behärska det. Återigen du inte behöver rusa ut och köpa allt, kan de flesta av klammer hittas lurar på baksidan av din garderob. Några viktiga bitar kommer att piffa upp din look!
 9. 9
  Dess också viktigt att hålla dina kläder i gott skick. Aldrig bära något två gånger utan att tvätta den, använda sköljmedel, och järn allting. Även dina trosor.
 10. 10
  Accessorize! Om du kan investera i saker som en designer klocka / halsduk / smycken / skor / solglasögon / handväskor. Om du inte kan sträcka din budget så långt, att inte oroa dig, high street har bang on trend alternativ till överkomliga priser. Aldrig lämna huset utan tillbehör. De avslutar outfit och få dig att se polerad.
 11. 11
  Höga klackar är viktiga. Så om du är lika graciös som en clown i hälarna, sedan få träna. Åldern gammal bok på huvudet. Först behärska det utan klackar på, sedan när du känner dig bekväm med det, prova det med hälarna på. Alltid gå rak och hålla huvudet högt.
 12. 12
  Att vara en WAG är hög underhåll. Du måste se till att benen är alltid jämn, är dina naglar målade, hud återfuktad, tänderna är rena. Du kan även prova extra hårt och få en manikyr / ansiktsbehandling / vax eller få dina tänder blekta. Att vara en WAG handlar om att se ditt bästa.
 13. 13
  Lycka till, vem vet du kanske till och med påsen själv en fotbollsspelare

Tips

 • Bär enkel make-up genom dagen och dramatisk make-up på natten.
 • Workout. Det kommer att få dig att känna och se bra ut!
 • Äta hälsosamt.

Varningar

 • Du behöver inte vara super tunna. Bara trygg med din kropp.
 • Du behöver inte vara en riktig WAG att klä sig som en.

Saker du behöver

 • Confidence
 • Stil
 • Tan
 • WAG gillar kläder
 • Stora solglasögon och väskor
 • Smink