Wka

Hur man klär sig som en VD (män)

Vad skriker du tyst? När en VD inte är ändamålsenligt klädd, blir hans budskap förlorad! Denna artikel avslöjar hemligheter om hur man skildra auktoritet och utstrålar kontroll och makt genom att bära rätt kombination av kläder, därmed skicka rätt subliminala meddelanden!

Steg

Hur man klär sig som en VD (män). Välj vad du kommer att bära baserat på din publik.
Hur man klär sig som en VD (män). Välj vad du kommer att bära baserat på din publik.
 1. 1
  Välj vad du kommer att bära baserat på din publik. Din bild är din mest värdefulla verktyg för marknadsföring och din garderob är en av dina viktigaste investeringar. Du bör ha lämplig klädsel för alla tillfällen, från makten passar för affärs-och styrelsemöten till sofistikerade företagare kausala ensembler för mer avslappnade möten eller sociala åtaganden.
 2. 2
  Din klädsel och utseende talar volymer om dig. Innan du yttrar ett enda ord, ett intryck och ett visuellt baserad yttrande har bildats i huvudet på din tittaren. Intryck inkluderar din position, kroppsstorlek, intelligens, socioekonomisk nivå, respekt nivå och moral samt din utbildningsnivå.
 3. 3
  Även om det finns stereotypa garderober konstruerade för "power", behöver du mer än en kliché. En VD / koncernchef bör visa ledarskap, styrning och ledning. Sanna ledare ingjuta lugn, samt ledarskap och disciplin. Dräkten du bär för att inspirera din säljkår kommer att vara väsentligt annorlunda än den du bär när man behandlar styrelsen. För varje tillfälle, måste du överväga vad subliminala meddelanden som du sänder till din publik.
 4. 4
  Välj mörka konservativa kostymer i marin eller träkol, pinstriped, fast eller med en minimal mönster eller struktur för ultimat kontroll. Jämför detta aura med en vänligare, mer tillmötesgående utseende genom att bära oliv, brun, eller medelstora nyanser av grått.
 5. 5
  Lämplig business casual klädsel är viktig. Även om den mest avslappnade dagar, till en president / VD behov andas en air av framgång, kontroll och auktoritet. (Kom ihåg, det finns en anledning till varför det allmänna inte bär den privata uniform!)
 6. 6
  Alla har sin egen unika färg, kroppsbyggnad, kroppsstorlek och personlighet. Nyckeln till framgångsrik förband gifta dina attribut med kläder. Din outfits bör aldrig vara skild från dig. I stället bör de vara en del av dig. (I huvudsak blir kläderna splash och färgen som avslutar duken som börjar med ditt ansikte och slutar vid dina fötter.) Av denna anledning bör man välja färger som är smickrande att ens pigmentering, stilar som förbättrar dina bästa egenskaper och kamouflera ofördelaktiga. I huvudsak, välja kläder som är harmonisk med dina attribut, mål och uppdrag.
 7. 7
  Skicka alltid rätt subliminala meddelanden och "slam dunk dina kläder." Ditt val av färg, är skjorta och slips avgörande. Olika kombinationer förmedla olika budskap. Företagsledare måste tydligt förstå och kontrollera dessa meddelanden och sedan visuellt kommunicera dem att uppnå bästa resultat.
 8. 8
  Välj en expert bild / garderob konsult för att polera ditt utseende. Detta är en professionell som förstår hur man kommunicerar de visuella meddelandena i näringslivet. Kostnaden av kläder måste ses som en investering. Detta är din "Business rustning", de pengar som spenderas på din bild kommer att göra ditt arbete enklare (som intryck är halva slaget) och kommer faktiskt tillbaka en högre vinst. Inte veta näringslivet kan utlösa förödelse på resultatet och ge katastrofala resultat. Av dessa skäl är det bäst att rådfråga en expert! En bra garderob konsult, genom att noggrant utforma din bild, kommer få dig att se och må bra, utstrålar makt, och kommunicera effektivt, vilket gör dig mer framgångsrik.
 9. 9
  Mörkare passar projektet myndighet.

Tips

 • Mörkare färger är mer auktoritativ än medium eller ljusa nyanser.
 • Strumpor bör matcha skor eller vara en nyans mörkare än kostymen.
 • Att visas smalare, bära mörkare eller monokromatiska färger.
 • Horisontella linjer gör att du ser bredare.
 • Att visas längre, ha låg kontrast kombinationer eller monokromatiska färger.
 • Vertikala linjer kommer att du verkar längre och smalare.
 • För kvinnor, anser kostymer eller klänningar med jackor. Du har fler alternativ än bara en kostym, så spela upp det. Seek kvalitet och stil snarare än mode glam och sex appeal.
 • En fin bomull färgad t-shirt bärs under en öppen krage klänning skjorta ger ett snyggare utseende.
 • Om bär svarta byxor och en svart skjorta, slå upp det genom att bära ett par cognac färgade Oxfords och ett matchande bälte. (Bära slips med en sval färgpalett).