Wka

Hur man klär sig som en modell

Vill du dagdrömma om klä sig som en del av de människor du ser på catwalken och i tidningar? Tja, du kan klä sig som dem, och lägga till din egen touch av stil, alltför.

Steg

Hur man klär sig som en modell. Bygga självförtroende.
Hur man klär sig som en modell. Bygga självförtroende.
 1. 1
  Hitta inspiration. Hitta någon som inspirerar dig. Du vill inte vara precis som en viss modell, men med en viss modell (eller modeller) är ett bra sätt att få inspiration och utveckla en stil skylt för din egen garderob.
  • Gå till offentliga banor. Runt modevecka finns det ibland en allmän bana, så att alla kan se de senaste trenderna. Där kan du se hur modellerna ser ut i verkliga livet, liksom vad som är trendigt.
 2. 2
  Var djärv! Att vara modell är inte alltid om att följa trender, det handlar om att visa upp vad du tycker ser bra ut, och förhoppningsvis inspirera andra (gör du en trendsättare).
 3. 3
  Bestäm din budget. Samtidigt ha en stor budget är trevligt, är det inte nödvändigt att se ut som en modell. Ofta kan du hitta unika / fin kläder på vanliga varuhus, eller ens sparsamhet butiker.
  • Om du har en stor mode budget, kan du köpa precis vad din antagna modellen bär. De flesta tidningar kommer att nämna i minsta detalj de märken och priser på kläderna en viss modell är klädd. Var inte rädd för att experimentera med olika blandade modellen ser också.
  • Om din budget är mindre, inte misströsta inte! Observera de kläder som din inspiration bär. Notera färgerna och kombinationen. Sedan gå till ett varuhus eller sparsamhet butik och använda dina anteckningar för att köpa något som liknar din modellens utseende. Utöver detta är ett ekonomiskt sätt att handla, sparsamhet butiker och sändningen öppnar upp en helt ny värld när det kommer till en unik och fräsch stil som kan vara på modet och helt din.
 4. 4
  Vara frisk! Ser bra kommer att hjälpa lägga till din modell utseende. Men kom ihåg, att du inte behöver vara en size zero att se vacker. Helt enkelt ta hand om dig själv. Hit gymmet två eller tre gånger i veckan. Äta hälsosamt. Ta hand om din och hår, och dricka mycket vatten.
 5. 5
  Bygga självförtroende. Detta är ett avgörande steg när klä sig som en modell. Det är viktigt att veta att du ser ut och känns bra i vad du bär, oavsett om det är high-end fashion eller ett fynd bin hitta, om du känner att du ser bra ut i det, då du kommer att se bra ut.
 6. 6
  Gör din makeup lämpligt. Kom ihåg att syftet med smink är inte att täcka upp dina "dåliga platser," det är att förbättra din vackraste. Att " se ut som en modell ", behöver du inte bära en ton av smink.
  • Lite ljus rouge och lite mascara på övre fransarna oftast ger dig en ren, naturlig look. Det ser elegant att inte stapla smink i ansiktet. Ser ut som du har naturliga skönhet.
 7. 7
  Ta hand om din hud. Försök att hålla huden klar och ren. Tvätta ansiktet regelbundet hjälper mer än något annat. Du bör också dricka mycket vatten och undvika att plocka på finnar. Lite concealer hjälper om du har en fläck eller två, men försök inte att stapla på makeup, eftersom det kan orsaka finnar.
 8. 8
  Välj rätt storlek när du handlar. Köp inte bitar bara för att du gillar dem. Förutom att vara obekväm, illa passande kläder i allmänhet är föga smickrande och gör att du ser unkept snarare än elegant.

Tips

 • Lär dig att gå med höga klackar.
 • Få solglasögon, har kvaliteten glänsande hår, använder läppglans, använd en fin doft.
 • Om du känner att ingen av tidningen stilar som fungerar för dig, experimentera! Få olika kläder och accessoarer, och se vad som ser bäst på dig. Så länge du känner dig nöjd och säker på hur du ser ut, kan du se bättre än en modell. (Och åtminstone du ser riktigt).
 • Kom ihåg att du alltid kan skräddarsy dina kläder eller få en professionell för att förvandla dem till något helt annat.
 • Kom ihåg att mannekänger (bana och kära catwalken speciellt) är ofta i mycket gott skick. Inte magert. du bör träna och äta rätt om du verkligen vill se ut som en modell. Att vara mager ser inte bra ut. Att vara frisk ser bra ut.
 • Om du vet hur man syr, kan du även göra dina egna klänningar eller kläder som du hittar i modetidningar.
 • Modeller prova olika unika stilar på grund av att de förtroende. De väljer alltid bekvämt men iögonfallande bitar och firar sin kropp. Du vara bättre tunn, om inte försöka täcka den med svart om du vill se ut som en modell. (Inte bära snäva saker om du inte är smal. Bära svart lösa saker, lösa byxor, hög plattform klackar EXT) (Target inte ser chic eller elegant vi pratar om modeller slags bär nu. Det är ett unikt sätt att uttrycka själv)
 • De inte får kalla, bär de ut sitt vårmöte i vinter. Bär inte en massa saker och ser ut som en pumpa på vinterdagar. Bär t-tröjor istället för skrymmande tröjor mormor.

Saker du behöver

 • några kontanter (varierande mängder).
 • en god uppfattning om vad du vill.
 • kunskap om bra och pålitliga butiker, eftersom du inte vill att dina kläder att falla sönder efter bara några gånger att bära det.
 • modetidningar
 • Någon upplevde att hjälpa / ge synpunkter du inte vill bära saker som inte passar dig