Wka

Hur man klär sig som drake

Detta är en stor artikel om du är ute efter att fånga den maskulina och bekväm stil av Aubrey Drake Graham.

Steg

Hur man klär sig som drake. 1) Drakes stil har utvecklats.
Hur man klär sig som drake. 1) Drakes stil har utvecklats.
 1. 1
  1) Drakes stil har utvecklats. Förr i tiden bar han vanligtvis koftor, enfärgade skjortor och hoodies, enkla pärlstav halsband och kanske lättare jeans tvätt. Hans skor var alltid enfärgad Keds eller en uppsättning av Jordans. Han har en imponerande samling av dem-så få några unika par om du kan. Nu, bär Drake mestadels Timberlands, antingen i ursprunglig färg eller i svart. Men totalt sett har han en hel del läckra, unika skor som han kommer att vridas, några i starka färger som gult eller rött.
 2. 2
  2) Drake nuvarande stil är mer mörk. Han sliter inte alls lika många levande färger som han har i det förflutna. Nu kan du oftast hitta Aubrey i svart, grått, mörkt rött, marinblått och bara mer maskulina, avslappnade färger i allmänhet.
 3. 3
  3) Drake gillar svettningar och säckiga byxor. Han rocka inte skinny jeans. Hans byxor är monterade runt höfterna-som i de inte sag ymnigt-men de har alltid en avslappnad passform i grenen / låret och nedåt. Om han bär denim, det är alltid mörk tvätt eller bara svart. Men nyligen han opps för svart velour bottnar (som i Jag är On One video) eller bara vanliga grå svettningar.
 4. 4
  4) Drake bär massor av tröjor Crew Neck, t-skjortor och varsity jackor! Såvitt svett skjortor och t-shirts-de nästan alltid har YMCMB tryckt på dem, något med anknytning till OVOXO (hans besättning med helgen), eller kanadensisk stolthet. Hans varisity jackor är nästan alltid ATF (Alla Fresh). Om han försöker hålla värmen, kommer Drake rocka North Face varumärke och Nike handskar.
 5. 5
  5) Slutligen, men viktigast av allt, älskar drake smycken! En sak som alltid har varit konsekvent om hans stil är att han alltid har slitna smycken. Naturligtvis i det förflutna var det mer subtilt, såsom ett halsband eller två, en av dem med hebreiska skript på den. Numera bär han fortfarande bitar sådär, men förutom att han alltid har en flott guldkedja (eller 2-3) och Rolex. Han kommer vanligtvis bära en ring eller två, normalt på hans lillfinger. Han gillar att presentera sig själv som en "ung kung" så hans tillbehör är alltid mycket flott-flashiga, men stilrena-och de alltid berömma vad han bär, så stil klokt. Andra tillbehör som han kan ses med är den "arabiska" halsdukar i rött eller svart eller guld armband kedjelänk.

Tips

 • Har hög självkänsla och självsäkerhet att rocka den här stilen, annars du kommer att gå vilse i den.
 • Om du inte redan är anställda, bedriva ett jobb så att du kan köpa fina saker och sval Drake-relaterade varor, eftersom det kan vara ganska dyr.

Varningar

 • Långsamt arbeta dig in i den här stilen, och aldrig ändra något över natten.
 • Vara bekväm framför allt eftersom det är vad den här stilen är centrerad kring. Hans stil utstrålar en "idgaf" attityd. Han arbetar från sitt komfort vidare till vilken nivå av klass han anser är lämpligt för ett tillfälle.
 • Se till att dina byxor inte sag alltför hemskt. Drake blinkar inte hans boxare.
 • Överdriv inte din accessorizing. Drake drar av bär så mycket smycken eftersom han kan komma undan med det, och eftersom det är allt verkligt. Om du köper riktiga, fasta guldmynt, blinkar inte dem alltför hårt eftersom det är lätt för vanliga, icke-rapping människor, att komma ut som billig och prova-hårt.

Saker du behöver

 • Jordans, Keds, eller Timberlands
 • Stilrena smycken - främst klockor, halsband och ringar.
 • Bekväma kläder
 • Solglasögon
 • Plaid Button Downs och semi-monterade tröjor
 • En bra lönecheck