Wka

Hur man har ett hemligt skåp på skolan

Om du är rädd för att ha din person, sökte ryggsäck och skåp eftersom du misstänks eller något mindre sånt, det finns ett sätt för dig att hålla saker säkras, på campus men inte på dig. Använd ett andra skåp. Ingen lärare bör veta att det är ditt eftersom det inte är den du valde eller tilldelades så att den inte kommer att visas på några poster.

Steg

Hur man har ett hemligt skåp på skolan. Hitta ett tomt skåp i ett idealiskt läge.
Hur man har ett hemligt skåp på skolan. Hitta ett tomt skåp i ett idealiskt läge.
 1. 1
  Hitta ett tomt skåp i ett idealiskt läge. Det är bäst att sätta den så nära ditt skåp som möjligt, så att folk inte kan berätta mycket skillnad mellan de båda dina skåp om de ser dig på båda. Folk kommer inte att märka din exakta antalet skåp som du är på, bara området om de ser dig flera gånger.
 2. 2
  Utrusta den med ett kombinationslås. Använd inte ett knapplås, eftersom de sticker ut och du kan förlora nyckeln eller har det hittat på dig om du sökt. Få en europeisk blå-slagna lås eller Master black-slagna lås, eftersom de är den vanligaste, så de inte skulle dra någon uppmärksamhet till ditt andra skåp.
 3. 3
  Lägg allt du behöver på insidan av det. Sätt saker i påsar så att folk inte kan se dem när du öppnar det. Se till att ingenting i det visar din identitet, om det upptäcks eller om du måste överge det av någon anledning.
 4. 4
  Besök det bara när du måste.
 5. 5
  Töm ut den och ta bort låset innan utgången av läsåret. Outlösta skåp med lås på dem, särskilt de som ingen fick, kommer att få sina lås avskurna. Förvara inte skjuta upp tömma det mot slutet av året.

Tips

 • Inte fastna.
 • Kontrollera att ingen tjallare på dig.
 • Om ditt hemliga skåp är upptäckt och de vet att det är ditt, tala sanning, är du inte kommer att få ut av det.
 • Alternativt kan du betala någon för deras locker: Förvara inte olagliga saker inne eller kommer de att hamna i problem.
 • Se till att låset har ett nyckelhål i ryggen, som de flesta skolor använder denna typ av lås.

Varningar

 • Din locker tillhör skolan, kan de när som helst klippa låset bort någon locker utan förvarning.
 • Förneka inte ägandet av skåp. Genom att göra så, kan du utlösa lås downs, eller andra förfaranden vid nödsituationer på din skola, vilket kan få dig på ännu mer problem.
 • Ta inte något olagligt eller mot skolpolitiken till skolan, eller dölja den i ditt skåp.
 • Du kunde hittas ut beroende på vad låset ser ut. Äldre Masters & europeiska lås ser annorlunda då de nyare låsen. Den nya lås kan sticka ut som en öm tumme.