Wka

Hur man överlever den sista dagen i skolan

Det är den sista dagen i skolan, den dagen som du har sett fram emot att under de senaste nio månaderna. Dock verkar klockan att gå långsammare och långsammare när du kommer närmare slutet av dagen. Vid tiden klockan ringer, du helt utmattad och grinig från att ha tillbringat de senaste tre timmarna kontrollera klockan ängsligt.

Detta är inte en idealisk start på din semester. Lyckligtvis kan den här artikeln hjälpa dig att förbereda i förväg för den sista dagen i skolan, så att du kan göra det så roligt som möjligt. När allt är det gamla ordspråket helt sant... tiden går fort när man har roligt!

Denna artikel är särskilt utformad med endast den sista dagen i skolan i åtanke. Tips för att överleva skoldagar i allmänhet kan hittas i andra Google-artiklar.

Steg

Hur man överlever den sista dagen i skolan. Titta igenom årsboken och få tillbaka sidan eller insidan av omslagen undertecknats av vänner.
Hur man överlever den sista dagen i skolan. Titta igenom årsboken och få tillbaka sidan eller insidan av omslagen undertecknats av vänner.
 1. 1
  Titta igenom årsboken och få tillbaka sidan eller insidan av omslagen undertecknats av vänner. Om du inte köper något, be om lov från någon annan att titta igenom deras. Det kommer att föra tillbaka fantastiska minnen av alla de goda tiderna du hade under det gångna året.
 2. 2
  Städa ur dina pärmar, kasta bort gamla papper, projekt papperskorgen som du inte vill behålla, och inlämningsuppgifter som du hatade. Det finns inget mer tillfredsställande än att bli av med allt skräp du samlat under hela året.
 3. 3
  Fråga om aktiviteter som händer runt skolan. Ofta kommer skolorna att ha en mängd olika aktiviteter som planeras. Om du vet om dem i förväg, kan du komma förberedd och redo att ha kul. Till exempel, om du vet om en skola för hela vatten kamp i förväg, kan du ta med extra kläder att byta till och en vatten pistol istället för att bara sitta på åskådarplats.
 4. 4
  Undvik att titta på klockan var 5 minuter. I själva verket, försök att inte titta på klockan alls. Det kommer bara att hindra dig, och det kommer inte att göra tiden gå snabbare.
 5. 5
  Ta galna bilder runt skolan med dina vänner. Om du klarar av att göra detta utan att få problem från lärarna, det är så roligt!
 6. 6
  Få en grupp av vänner för att visa upp klädda i dräkter med dig. Till exempel kan du välja att göra den sista dagen i skolan Harry Potter tema och klä ut sig till karaktärer från böckerna.
 7. 7
  Sleep. Inte bara sova på ditt skrivbord though. Hitta kreativa och konstiga ställen att sova runt skolan. Sedan prova dem!
 8. 8
  Skriv hela styrelsen. Lämna trevliga meddelanden för din lärare och rita bilder av din sommar planer. Eller bara lämna leende ansikten och hjärtan överallt. Gör styrelsen en styrelse av konst!
 9. 9
  Gör planer med dina vänner för över sommaren. Planera ut vilda och galna planer och idéer, även om du vet att du aldrig kommer att göra något av dem.

Tips

 • Återigen, uppmärksamma vad som händer runt omkring dig och glömma klockan.
 • Inte falska sjuka på den sista dagen. Det är oftast roliga saker som händer i skolan som du inte vill missa.
 • Det är okej att vara lite galen idag! Kom bara ihåg att inte göra någonting farligt, respektlöst, skadligt eller sårande.
 • Under de sista minuterna, säga farväl till alla. Undvik ben krossning kramar och tårar så mycket som möjligt.
 • Om din lärare ger dig arbeta gå vidare och göra det är det bara som ett ark och då du inte behöver göra något för de kommande 3 månaderna.

Varningar

 • Den sista dagen i skolan kommer att gå så snabbt eller långsamt som du bestämmer dig, beroende på din inställning. Gå in med en positiv attityd, en vilja att ha roligt, och ett leende.
 • Klänning lämpligt, med tanke på vädret och den klädkod du kan ha på din skola.
 • Håll dig borta från trubbel. Den sista dagen i skolan är inte rätt tid att bryta alla regler eller visar bristande respekt för människorna omkring dig.
 • Var medveten om att bara för att du har fattat beslutet att vara respektfull och hänsynsfull, betyder det inte att någon annan har. Saker kan bli lite för galen på den sista dagen. Titta på din rygg och stanna säkert och bort från striderna eller potentiellt dåliga situationer.