Wka

Hur känns fräsch efter eller under en lång plan eller road trip

Har du någonsin känt smutsiga eller trött efter lång flygtur eller bil resa? Denna guide kommer att ge dig massor av idéer om hur man kan hålla sig fräsch och känns ren snabbt och kostnadseffektivt under din resa.

Steg

Hur känns fräsch efter eller under en lång plan eller road trip. Alltid hålla upp håret.
Hur känns fräsch efter eller under en lång plan eller road trip. Alltid hålla upp håret.
 1. 1
  Alltid hålla upp håret. En bulle fungerar bäst. Detta kommer att minimera känslan av knutar och fet hår. Även många människor ser förvånansvärt mycket bra med sitt hår. Ibland också om du har mycket långt hår kan du använda en hästsvans eller flätor.
 2. 2
  Ha deodorant händig. En doftande typ är att föredra. Varje tre till sex timmar (beroende på hur mycket du behöver), lägga lite deodorant på. Lukten kommer också få dig att känna tvättas.
 3. 3
  Tvätta ansiktet. Du behöver inte ens använda tvål. Trots att en dusch inte skulle vara möjligt, tvätta ansiktet är alltid ett enkelt alternativ. Vare sig det är i en offentlig toalett eller med en vattenflaska och vävnad, tvätta ansiktet är en av de mest grundläggande sätten att känna ren.
 4. 4
  Undvik tung makeup. Undvik eyeliners, mascara, tung läppstift, och ögonskugga. Dessa kommer sannolikt smetar under långa tider och kommer att göra ditt ansikte känns tunga. Försök att hålla en ganska doftande eller tonat läppbalsam. Du kan också använda en ljus foundation. Men för mycket smink kommer cellprov.
 5. 5
  Håll lite fuktighetskräm på dig. Även här är doftande fuktighetskräm bra. Applicera lite på ditt ansikte (utan smink) eller dina armar och ben. Det kommer att koppla dig och agera som en tvål.
 6. 6
  Ha en nagelfil nära dig. På långa resor, många människor har en tendens att plocka eller bita sina naglar. Om du håller en nagelfil med dig, inte bara att du har något att leka med, kommer det att hålla dina naglar ser ganska.
 7. 7
  Byt strumpor varje sju till tolv timmar. Strumpor kan bli smutsig lätt, så ändra dem ofta gör dina fötter känner sig bortskämd. Utnyttja strumporna vissa flygbolag ger dig. Du kan använda fuktighetskräm på fötterna i-mellan förändringar också.
 8. 8
  Borsta tänderna eller hålla en förpackning med myntverk. Om du borsta tänderna efter varje måltid plan, kommer du att känna "Minty nytt". Men om en tandborste är inte händig, ta en mint varje så ofta. De ger något att tugga på och ge dig bra andedräkt. Återigen kommer en del flygbolag tillhandahåller dig med en tandborste och tandkräm-använda den.
 9. 9
  Stretch. Det låter fånigt, men stretching varje fem till tio timmar (beroende på dina önskemål), kan göra en enorm skillnad för hur du mår. Stretching kommer att få dig att känna dig avslappnad, men medveten.
 10. 10
  Borsta håret. Om du borsta håret under din resa, kommer det göra det känns fräsch och ren. Du kan också lägga babypuder till rötterna av håret för att minimera fet.
 11. 11
  Använd babypuder. Det låter dumt, men att sätta ett stänk av babypuder på en skjorta kommer att ge det en god doft om du har svettats. Du kan också lägga babypuder på halsen eller under armhålorna över deodorant för att känna sig fräsch (som ett barn), ger en naturlig doft, och minimera svettning.

Tips

  1. Kom ihåg, duschar är antalet en sak att göra för att känna sig ren, är den här listan precis vad du gör om du inte har möjlighet att duscha.
  2. Håll ett litet badrum eller necessär med alla dina nödvändigheter i det (tandborste, deodorant, fuktkräm etc.)
  3. Alltid dra nytta av de förpackningar flygbolagen ger dig på långa resor, de är där av en anledning.
  4. Din attityd räcker långt. Om du hålla saker fräsch, då är chansen att du kommer att känna dig fräsch.
  5. Carry handsanitizer, och kom ihåg att använda den efter att ha använt offentliga toaletter eller resten slutar.
  6. Drick mycket vatten. Uttorkning kan få dig att känna knaprig och kan göra din hud känns flagnande.
  7. Försök att äta hälsosam mat. Ta frukt eller bröd som tilltugg.

Varningar

  1. Överbelasta inte på fuktighetskräm. Om du gör det kommer du att känna dig nedtyngd och oljig.
  2. Fila inte naglarna till den punkt där de börjar göra ont. Använd endast din fil när du har desperat lust att börja bita.
  3. Dela aldrig en hårborste, deodorant, tandborste, etc. Detta kan orsaka infektioner och passera virus.