Wka

Hur man gör underarm vakter

Underarm sköldar, även känd som klänning vakter eller skydd plagg, används för att förhindra armsvett från blötläggning in kläder och även hjälpa till att kontrollera kroppens lukt. De är av engångstyp, oftast fastnat på plagget, och de bästa märkena säljer för US5€ eller mer varje. Många anser att använda dessa som ett alternativ till deodorant och / eller antiperspirant.

Steg

Hur man gör underarm vakter. Sätt den på innan din andra kläder.
Hur man gör underarm vakter. Sätt den på innan din andra kläder.

Harness metod

 1. 1
  Gör selen. Det kan vara så enkelt som ett snöre eller liten diameter rep; detta exempel använder 1-tums diameter syntetisk väv.
  1. Mät avståndet mellan dina armhålor, över bröstet.
  2. Skär två banddelar till denna längd och försegla ändarna på både för att förebygga repar upp sig. Du kan göra detta med värme (med AA tändare eller tändsticka) eller genom sömnad.
  3. Sy eller niten ihop ändarna, eller använd tryckknappar, såsom visas i exemplet.
 2. 2
  Gör sköldarna. I detta exempel används ett par strumpor.
  1. Fyll varje strumpa med en liten mängd bakpulver eller hela vetemjöl.
  2. Säkerhetsnål varje socka genom selen så att den ligger an mot varje underarm utan att hindra cirkulationen.
 3. 3
  Sätt den på innan din andra kläder. Det enklaste sättet är att sätta in varje arm genom strumporna, som om du drar på en cut-off T-shirt. Sätt ditt huvud genom selen. Justera längden på sköldarna som behövs.

Avtagbar patch pocket metod

 1. 1
  Sy två vändbara väskor eller använda strumpor som föreslås ovan. Påsarna kan göras för att vara så liten (och oansenliga) som du vill ha dem. Du kan också använda barnet / barnens strumpor.
 2. 2
  Fäst dem direkt till armhålan på dina kläder med hjälp av knappar, säkerhetsnålar, eller kardborrband. Du kan bifoga dem permanent genom sömnad, men detta kunde göra rengöra dem svårare. Om du bär samma tröja flera gånger, kommer det inte vara för mycket arbete för att sy knapphål eller lim / sy fast kardborrebanden på varje plagg. Denna metod fungerar bäst, dock med relativt snäva skjortor som kommer att hålla påsarna eller strumpor mot dina underarmar och absorbera svett innan den reser.
 3. 3
  Fyll varje påse eller strumpa med bakpulver som beskrivs ovan.

Tips

 • Malet kaffe fungerar som en väldoftande deodorant, och har fördelen av att inte klampa och / eller härdning liksom bakpulver och mjöl, så det är lättare att tömma och byta. Samma faktor gör det lättare att "läcka" ut, så se till att vika den öppna änden över och stift genom den.
 • Mängden bakpulver kan varieras med omständigheterna. En matsked eller två kan räcka för en dag, och kommer att behöva bytas dagligen. Flera uns kan pågå en vecka, även om sova i sina kläder, och även i varma klimat.
 • Om du bär en behå, kan du kanske att fästa sköldar för att banden i stället för att använda en sele.
 • När du tvättar det, ta selen och sköldar isär så att sömmarna inte blir slet eller rivas under tvättning.
 • Hela vetemjöl fungerar ganska bra också, och inte är alkalisk.
 • Alternativt kan du bara hålla trosskydd i det inre underarm på tröjan du vill bära. Inte DIY, egentligen, men fungerar som en charm!

Varningar

 • Trots minskad kroppslukt kan inledningsvis göra dig mer attraktiv för det motsatta könet, skulle upptäckten av apparaten vara en chock för din partner som hämmar intimitet. Hitta en ursäkt för att använda toaletten och ta bort vakterna innan någon situation där din skjorta kan avlägsnas.
 • Var försiktig när värmeförsluta väven att du inte bränner dig med matchen, tändare, eller smält plast.
 • Om bakpulver irriterar huden, kan du behöva prova ett annat tyg som inte tillåter den bakpulver att fly, eller prova majsstärkelse, om irritation kvarstår, inte använda den här metoden.

Saker du behöver

 • Sadelgjord, sträng eller rep
 • Ett par strumpor
 • Två säkerhetsnålar (rostfritt stål är bäst, men svårare att hitta, söka efter blöja stift på eBay)
 • Bakpulver (natriumbikarbonat), hela vetemjöl, eller någon deodorant som fungerar för dig