Wka

Hur kan man vara en vacker kurvig kvinna

Det finns ingen vikt kravet att vara en (stor) vacker kurvig kvinna. Du har varit välsignad med dina vackra kurvor, som timglas form!

Steg

Hur kan man vara en vacker kurvig kvinna. Prova ut höga klackar.
Hur kan man vara en vacker kurvig kvinna. Prova ut höga klackar.
 1. 1
  Markera midjan.
  • Om du har en midja, göra det bästa av det: det ger timglas siffror balans och gör dig avundas alla dessa kvinnor utan form!
  • Om du har ingen midja, gå för en stor jacka med ett bälte för att ge illusionen av en - det är mycket smickrande.
 2. 2
  Prova ut höga klackar.
  • "För varje centimeter av hälen du förlorar ett kilo i vikt," enligt Marina Rinaldi. Klackar göra dig längre, längre och smalare, men de kan trötta ut dig snabbt, så gå för stövlar under dagen och spara dina stilettos för kvällen om du kämpar med foten värker. Ett gott råd: Höga klackar och en kostym med ett skärp jacka kan göra vem som helst ser direkt smalare.
 3. 3
  Markera dina bästa tillgångar.
  • Följ dina kurvor. Jennifer Lopez har en klassisk kurvig figur och vet hur man arbetar det, men kom ihåg: inga två kurviga tjejer är densamma.
  • Om du har en tonad, peachy derriere som Jen, gå till en klänning som kommer att fastna i alla de rätta ställena för att visa dem.
  • Om du har verkliga autentiska 1950-kurvor, nyp midjan för att visa dem.
  • Om du är lång, satte benen på displayen i shorts. Den gyllene regeln är att aldrig dölja dina kurvor utan att klä upp dem subtilt.
 4. 4
  Flaunt dem.
  • Alla vandrande pinnar inom en 3-mils radie är avundsjuk på dina kannor och män kan bara inte låta bli att stirra. Så gör det bästa av dina tillgångar utan att gå konstigt - du vill inte göra någon annan känner sig otillräckliga, naturligtvis... Satsa på klänningar med störta necklines, öppna blusar, trench-stil rockar och jackor för att visa upp ditt dekolletage.

Tips

 • Den genomsnittliga storleken i Storbritannien är en 16, inte en 6! 40% av de franska kvinnorna och 45% av tyska kvinnor är också en storlek 16 +. Men tider förändras till det bättre, delvis tack vare en mängd kurviga kändisar som är ute för att visa oss allt som du inte behöver svälta sig själv för att vara sexig... tvärtom.
 • Acceptera din kropp och din form, acceptera det faktum att du aldrig kommer att vara en storlek 0 och acceptera att du inte skulle vilja vara! Det är också viktigt att acceptera att du får den enstaka gris-ut och att så länge du är förnuftiga och få tillräckligt med motion kommer du att bli lycklig och frisk, vilket är allt mer än kan sägas om någon storlek 0s - när var sista gången någon såg Victoria Beckham smile!
 • I brist på ett bättre ord, män ser kvinnor som en komplett "paket": utseende, kropp, stil och personlighet allt i ett. De tar inte ut varje liten fel och svaga punkt som kvinnor gör: de kommer inte att märka vad du tycker är en slapp mage eller lår åska, så det finns egentligen ingen anledning att få hängas upp över vad han inte ens märker! Vad mer, är självförtroende en stor faktor i sex appeal, så om du är säker med din kropp män kommer att få det allt mer sexig.
 • Bara för att du inte fastnar insekt betyder inte att du inte kan bära shorts, vilket är goda nyheter eftersom det finns några underbara par runt i minuten för både smarta och avslappnade. Balansera din utkik bra och du kan se fantastiska i shorts - bara bära dem med lite självförtroende! Om du inte har fått tändsticka ben och knock knän, desto större anledning att visa upp ett par sexiga ben. Gå till stilar som täcker toppar låren och matcha med en något decollete topp som går ner till midjan, för en subtil, sensuell look.
 • Hon är en av de mest eftertraktade skådespelerskor i Hollywood, men hon vann kvinnliga hjärtan över hela världen för att utestänga henne celluliter i Lost In Translation och fortfarande ser hopplöst sexig. Det är mycket riktigt att det är bara kvinnor som drömmer om att ha en figur som Victoria Beckham, medan män föredrar oss med lite kött på våra ben. Älska din kropp.
 • Vi är så vana vid att se sjukligt utseende stick insekter på catwalken och i tidningar att det är ingen riktig överraskning att vi har en skev bild av vad genomsnittet är.
 • Fråga någon människa som hans ultimata fantasi skulle vara och det ska vara en toss-up mellan Scarlett Johansson och Salma Hayek i stället magra Minnies som Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston eller Nicole Kidman. Scarlett har upprepade gånger blivit framröstad som den vackraste kvinnan i världen och sexigaste kvinnan i världen.
 • Efterfrågan --- Kurviga tjejer har aldrig varit så eftertraktade: titta bara på klassisk engelsk ros Kate Winslet, vackra Liv Tyler, Latin vackra Shakira och bootylicious Beyoncé.
 • Den senaste trenden FÖR KURVIG ute!

Varningar

 • Respektera kurviga kvinnor. Respektera magra kvinnor. Respektera kurviga smala kvinnor. Respekt kurva-minus kvinnor i alla storlekar (mager, medelstor, större). Respektera större kvinnor. Respektera överviktiga kvinnor. Respektera möjligen (allvarligt) underviktiga / (strängt) överviktiga kvinnor. Det finns absolut ingenting som gör en, genetiska BODY TYPE "realer" än den andra. En kropp förändras av extrem träning / kost / svält / kirurgi är annorlunda än en naturlig form. Förutsätt inte att någon är överviktig eftersom de är lata eller de överäta. Förutsätt inte nästa super tunn tjej du ser på gatan är anorektisk eller bulimiker. Ta ramstorlek hänsyn (små ben, normalstora ben, större ben).
 • Det finns skönhet runt oss, överallt. Arbeta på att utvidga din egen personliga definition är en av de enklaste och bästa steg till bredare spridning förändring!
 • Fira alla kroppstyper. Det finns skönhet i alla (och allt!)
 • Endast 8% av kvinnorna är genetiskt begåvad med ett timglas ("kurvig") form... och de finns i alla storlekar.