Wka

Hur hittills en brasiliansk flicka

Brasilianska flickor är vackra, och om du är en utlänning som försöker få en date med en, kanske du hittar dessa tips är mycket användbart!

Steg

Hur hittills en brasiliansk flicka. Rör dem inte om inte uppmanas att göra detta.
Hur hittills en brasiliansk flicka. Rör dem inte om inte uppmanas att göra detta.
 1. 1
  Var självsäker. De älskar killar med ett stort leende och en fin hållning. Visa att du tycker om att vara runt dem och göra det uppenbart att du är intresserad.
 2. 2
  Rör dem inte om inte uppmanas att göra detta. De gillar att bli rörd, precis som alla andra, men bara när de gör det! Om du trycker på någon objuden, kan det verkligen vara ett missbruk. Det spelar ingen roll om hon är blyg eller inte, respekterar henne utrymme.
 3. 3
  Alltid bära en god parfym. Det kan tyckas slumpmässigt, men brasilianska flickor automatiskt dras till killar som luktar trevligt, även om du inte är en Brad Pitt eller George Clooney. De gillar uppfriskande dofter, och detta är sant för alla brasilianska flicka - luktar som om du precis har kommit ut ur ett stort badkar, och det kommer att öppna många dörrar för dig.
 4. 4
  Ta initiativ om så är fallet. De flesta av dem gillar killar som vet vad de vill. Men några andra föredrar att ta initiativ. Så, om du är för blyg för be dem ut, leta efter brasilianska tjejer som tar initiativ, och ge dem några tips så att de kan känna att du är intresserad.
 5. 5
  Klä sig väl. Om du vill göra ett gott intryck på en snygg tjej, ALLTID bära fina kläder. En stram skjorta och väl passande jeans kommer att öppna dörrar för dig.
 6. 6
  Talar ditt språk. Om du inte är brasilianska, kommer de att hitta dig sexig för att du är annorlunda. Detta är en bra sak! Komplimang henne i ditt språk, och hon kommer automatiskt att vilja veta vad det betyder. När du översätter det, kommer hon smälta ner med din söta prat. Och om du pratar med en tjej som talar ditt språk, försöka få henne att lära dig några portugisiska - och inte vara rädd för att inte säga vad hon lär dig i rätt. Du kommer att vara klassad som söt, rolig och lättillgänglig!
 7. 7
  Brasilianska flickor är inte öppna för alla. Många killar tror att bara för att de har fina kroppar och är mer öppna för att flirta än några andra tjejer där ute, kommer hon hittills alla. Behandla dem med respekt, men visa att du gillar deras företag och du kommer att bli bra.

Tips

 • Alltid vara en gentleman.
 • Brasilianska tjejer kanske gillar en oväntad kyss
 • Många brasilianska tjejer ÄLSKAR utlänningar!

Varningar

 • Försök inte att visa din kultur som överlägsen, de är mycket nationalistiska.
 • Detta är inte idiotsäkert, men fungerar bra för de flesta av dem.