Wka

Hur gå ner i vikt som en unge

Gå ner i vikt som barn kan vara svårt, eftersom barn inte kan gå till ett gym. Mycket få dieter är skapade för barn. Kostvanor för vuxna är ofta ohälsosamt för barn eftersom de är inriktade på mer mogna ämnesomsättning. Fortfarande finns det många sätt för små barn att gå ner i vikt, och därmed bli friskare och lyckligare!

Steg

Hur gå ner i vikt som en unge. Hitta hälsosamma mellanmål.
Hur gå ner i vikt som en unge. Hitta hälsosamma mellanmål.
 1. 1
  Sätt upp mål. Fråga dig själv varför du vill gå ner i vikt. Är det för att känna sig mer aktiv på rasten eller passa in trendigare kläder? Att veta vad som motiverar dig att gå ner i vikt kommer att ge dig en bättre chans att nå dina mål viktminskning.
 2. 2
  Gör ett diagram. Om du äter hälsosam mat, ge dig själv en stjärna. Om du äter ohälsosam mat, ge dig själv en x. Ha en belöning fäst vid den. Till exempel, hur mycket pengar du får som ersättning beror på hur många stjärnor du har. Sätt upp ett mål att nå, liksom ett visst antal stjärnor, till exempel, och om du gör det, göra något kul som att gå bowling eller på väg till parken!
 3. 3
  Drick mycket vatten. Bo hydrerad hastigheter viktminskning och sänker din aptit. Du kan också lägga citron i vattnet för smaksättning, men försök att inte dricka juice, cola och andra söta drycker, som är höga i kalorier. Drick vatten i stället. För en extra smaskig smak och lukt, tillsätt citron eller lime juice!
 4. 4
  Hitta hälsosamma mellanmål. Om du vill mellanmål mellan måltiderna, försök att välja hälsosam, kalorifattig alternativ som en frukt eller yoghurt.
 5. 5
  Undvik att äta något innan du går till sängs. Din kropp bränner kalorier långsammare på kvällen. Försök att sluta äta ett par timmar innan läggdags.
 6. 6
  Räkna dina kalorier. Du kan bli förvånad över hur mycket små saker, som en läsk med lunch, lägga upp. Tala med din läkare eller idrottslärare för att ta reda på hur många kalorier per dag du ska äta.
 7. 7
  Allt med måtta. Att försöka gå ner i vikt betyder inte att du aldrig kommer att kunna ha godis eller desserter igen. Ha enstaka mindre delar av de saker du älskar att äta.
 8. 8
  Hitta en sport du gillar att göra. Gillar du fotboll, simning, basket, friidrott, eller dans? Du kommer bli förvånad över hur många pounds du förlorar och hur mycket vältränad du blir!
 9. 9
  Kör. Börja i din egen takt men försök att hålla jogga varannan dag under minst 20-30 minuter.
 10. 10
  Push-ups och sit-ups. Gör 15 eller mer armhävningar och sit-ups varje dag. Detta kommer att ge dig mer armstyrka och hjälpa till att skärpa magen.
 11. 11
  Gå med i ett gym. Lokala gym har ofta reducerade skattesatser och särskilda klasser för barn.
 12. 12
  Var fokuserad. Låt inte problem eller dåliga dagar påverkar dina matvanor eller motionsprogram.
 13. 13
  Ha tålamod. Gå ner i vikt händer inte över en natt. Det finns några veckor kommer du att förlora mindre vikt än andra. Det finns några veckor kan du inte förlora någon vikt. Detta är naturligt och tyder inte på fel. Stick med din plan och ett resultat kommer så småningom.
 14. 14
  Försök att göra något som kommer att få dig att tänka på ohälsosamma eller gödning livsmedel och / eller dryck.
 15. 15
  Gör en nedräkning till en viss dag då du kommer ha velat förlora ett visst antal pounds. Gör det rimligt (1-2 pounds per vecka är en god takt). Kom ihåg att du förmodligen växer också, så om du bara förlorar fem pounds, men växer tre inches, har du gjort en hel del framsteg!
 16. 16
  Få massor av god sömn. Detta kommer att se till att du har gott om energi att gå ut och ha kul. Sömn är ett enkelt sätt att gå ner i vikt!
 17. 17
  Se till att du dricker mycket vatten när du tränar eller spelar under en längre tid. (De flesta sport / energidrycker har massor av socker).
 18. 18
  Schemalägg måltider i en dagbok. Schemalägg måltider och mellanmål i förväg och inte impulsivt äta! Skriv ner varenda sak du äter.
 19. 19
  Be dina vänner att hjälpa dig och stödja dig. De kan köra en mil med dig när du pratar eller har ett cykellopp. Tänk bara på att göra roliga saker!
 20. 20
  Om du inte är motiverade att göra varje övning, har ett dansparty inne med din familj! Slå på lite kul musik och dans. Bjud in vänner och ha en fest!
 21. 21
  Försök att ta itu med svett. Svettning är bra för dig. Tänk på svett som ett tecken på att du bränner kalorier. Om du gillar att hålla ren, försöka dra en handduk i isvatten efter ett träningspass för att torka din panna och nacke med.
 22. 22
  Ta en iPod eller en mp3 med dig när du tränar. Tiden går mycket snabbare när du har musik!

Varningar

 • Förstå att de flesta dieter inte är avsedda för barn, och en del är till och med skadligt för vuxna, liksom de som inte involverar att äta alls.