Wka

Hur förstå killar som vill långsiktiga relationer

Om du har äntligen fått in en långsiktig relation med en kille, vill du göra ditt bästa för att göra denna relation sist. Men ibland kan förstå killar som vill dessa långsiktiga relationer vara riktigt förvirrande. Du är skyldig att göra några misstag på vägen, men med lite engagemang och ett öppet sinne, kommer du att förstå din man. Du ska ge dig själv en chans att njuta av varaktig kärlek när du vet några nycklar till sinnet av din man.

Steg

Hur förstå killar som vill långsiktiga relationer. Partner med honom för att fatta beslut.
Hur förstå killar som vill långsiktiga relationer. Partner med honom för att fatta beslut.

Del 1: få honom att känna maskulina

 1. 1
  Partner med honom för att fatta beslut. Oavsett hur mycket du känner att du inte ska behöva få "OK" från din kille att göra något eller fatta beslut, skulle det vara bäst att åtminstone prata med honom om det och fråga honom först. Män vill känna att de gör saker för att de vill att deras partner ska vara lycklig, inte för att de känner sig tvingade att göra dem. Använda icke-verbala som "läppen" och "stora ögon" för att övertala din man när orden inte fungerar.
 2. 2
  Gör din man känner sig stor och stark. Han älskar att spela rollen av "riddare i skinande rustning." Även om du kan känna stark och oberoende utan hans hjälp, låta honom känna att han tar hand om dig och skydda dig kommer att göra honom lycklig. Uppskattar ridderliga gester, som när han öppnar dörren för dig eller ger dig in i ett rum först.
 3. 3
  Låt honom ta initiativ. Du kommer att ha en enklare tid att få din man att göra något om du övertyga honom att göra det är hans idé i första hand. Använd subtila ledtrådar som sakta kommer att pressa honom att fatta rätt beslut.
  • Om du vill att han ska fixa din bil, och du är trött på att fråga honom direkt, säger något i stil med, "Jag såg ett nedslitet bil på motorvägen idag. Du vet, det gör mig paranoid om min."
  • Du kan också säga, "Jag börjar tro att jag behöver en ny bil. Hur länge kommer vi att spara pengar till en handpenning?" Han är mycket mer benägna att fixa bilen eftersom han är antingen a) motiverad för att skydda dig eller b) i fråga om att spendera för mycket pengar.
 4. 4
  Respektera hans oberoende. Berätta inte dina vänner (särskilt om han står just där) att du har honom lindad runt fingret. Prata inte som om kan få honom att göra något eller kontrollera honom. Det sista din kille vill ska kastrerad i ögonen på dina vänner eller familj.
 5. 5
  Undvik bostad på tidigare relationer. Inte ständigt prata om ditt ex eller jämföra din nuvarande man till ditt ex. Också, dejtar inte en ny människa om du inte verkligen över ditt ex. Din nya killen förtjänar inte ska klandras för någon annans handlingar eller innehas till någon annans standard. Jämföra honom med ditt ex kommer att få honom att känna som mindre av en människa, så gör det inte.

Del 2: kommunicera enkelt och direkt

 1. 1
  Tolka manliga känslor. Manliga känslor är mycket mindre komplicerat än kvinnliga känslor. De vet vad de vill och vad de inte vill ha, och de skrämmer lätt. Killar brukar inte diskutera känslor och sällan känslomässigt öppna om de inte är extremt bekväm med dig. I många samhällen, män undvika att avslöja sina känslor så att de kan känna sig som om de är i kontroll.
 2. 2
  Lär dig innebörden bakom orden. Vissa män kommer att komma ut och svara "ja" och "nej" på dina frågor, men andra inte. Om du vill att de ska göra något, kan man säga "ja" när de inte vill. Du bör känna honom tillräckligt väl för att ta reda på om han säger "ja" bara för att behaga dig eller "ja" eftersom det är något han vill göra. Han kommer inte att vara arg om du inte lista ut det, men han kanske ogillar det och känna som om han blir kontrollerad.
 3. 3
  Håll dina önskemål enkel. Anta att du är att föra in matvaror medan han tittar på matchen på TV. Om du vill ha hjälp, säger något i stil med, "Vill du att jag ska vänta tills det kommersiella till slut föra saker i?" eller "Kan du ta en paus och hjälpa mig att ta in dessa påsar?" Inte starta i en lång diskussion om hur hans inte märker att du behöver hjälp känns försummade, hur han aldrig uppmärksamma dina behov, etc., eftersom han kommer omedelbart ställa ut. Håll det direkt och enkelt, och du är mer sannolikt att få din väg.
 4. 4
  Undvik att vara kritisk eller manipulativa. Både ständig kritik och manipulation är säker på att driva bort honom.
  • Lyssna på hans idéer med respekt, även om de skiljer sig från din. När du förstår honom och var han kommer ifrån, sedan kan du bestämma om du vill bo med honom eller leta efter en annan relation.
  • Om han måste ändra något större innan du kommer att vilja spendera livet med honom, låt honom veta hur du känner och håll dig till dina vapen. Han kanske vill ändra saker som sitt jobb, sin stad, sin religion eller något annat för att göra dig lycklig i första. Dock kan förändringen fastnar inte, och det kan bli ett stort problem på vägen.
  • Vara beredd att gå bort från förhållandet i stället för att be honom att vara någon han inte är. Samtidigt, vara den man är, och inte ändra vad du värdesätter bara så att han ska acceptera dig.

Del 3: förväntar fysisk kontakt

 1. 1
  Låt honom veta sina gränser. Killar vill få veta av sin partner vad de bör och inte bör göra fysiskt eftersom de inte alltid kommer att kunna räkna ut det på egen hand. Hans känslor kommer inte bli sårad, och det kommer inte att förstöra ögonblicket för honom. Om något, kommer det att vara en lättnad så han vet gränserna. Hoppa över de subtila signaler och berätta exakt vad som är okej och vad som inte.
 2. 2
  Acceptera hans tvångstankar. Killar kan ha tvångstankar över sina partners ögon, hår, händer eller andra slumpmässiga kroppsdelar. Om han gillar det när du gör något med ditt hår, gör det en hel del. Om han älskar dina händer och han ger dig en ring, bära den när du är med honom. Om han gillar en mer intim del av kroppen, njuta av det. Många kvinnor skulle döda för den uppmärksamhet som han betalar för din kropp.
 3. 3
  Vara tillgiven. Håll handen med båda händerna eller linda armarna runt hans. Lägg handen på hans ansikte, köra fingrarna upp och ner hans arm eller hålla handen mot ansiktet eller bröstet. Det är okej att vara tillgiven med din man, så länge du inte är klängig. Affection handlar om hängivenhet och kärlek, klängande handlar om ägande. Följ hans icke-verbala signaler för att lära sig vad han gillar och inte gillar.
 4. 4
  Använd din beröring för att lugna honom. Om din man har en dålig dag på jobbet, så ge honom en skuldra rub medan han berättar om det. Säg något sympatiskt om sin dag, och berätta för honom att du älskar och uppskattar honom.
 5. 5
  Njut av din sexualitet. Stereotyper säga att alla män vill ha är sex, men sanningen är att de vill behaga dig så mycket som de vill roa sig. När du låta honom veta att du njuta av hur han rör dig, kommer du att leverera ett stort ego boost för honom. Återigen, kommunicera vad du gillar och vad du inte gör. När han levererar vad du vill, göra samma sak för honom i gengäld.

Del 4: hålla kärleken vid liv

 1. 1
  Var tacksam för de saker han gör. En kille gillar att veta att hans partner känner tacksam att vara med honom. Han kommer att återgälda tjänsten 100 gånger. Om du gör honom känna att han inte är tillräckligt bra, kan han känna sig osäker om dina relationer med andra killar, eller han kan lämna dig. Killar gillar inte känslan sämre något mer än vad flickor gör.
 2. 2
  Ta väl hand om honom. Visst, han vill ta hand om dig, men du måste återgälda. Lär dig de saker som gör honom att känna sig uppskattad och älskad. Till exempel, om han älskar en hemlagad måltid, och du gillar matlagning, sedan laga sina favoriträtter för att visa honom att du älskar honom.
 3. 3
  Visa honom att du uppskattar honom. Minns hur det var i början, när du skulle både göra något för varandra. Håll detta tänkesätt, och behandla honom som någon som inte kan förloras. Bara se till att han gentjänsten och att du känner dig lika uppskattat som ni få honom att känna.
 4. 4
  Låt honom veta att du kommer att hålla med honom genom något. Säg till honom att du kommer aldrig att lämna hans sida. Aldrig ge honom "tunn is" känsla att få din väg. Hotar inte att avsluta relationen för att få din väg om något verkligen obetydlig. Å andra sidan, vet vad som är en deal breaker och vad som inte är så att du inte bär på en relation som inte är uppfyller dina behov.
 5. 5
  Ge honom ditt förtroende. När han säger att han inte kommer att lämna dig oavsett vad, och hans beteende matchar hans ord, då lita på honom. Fråga inte honom ständigt huruvida han älskar dig eftersom du ska köra honom nötter - och du kan driva bort honom.
 6. 6
  Var beredd på en liten territoriellt beteende. Killar tenderar att vara territoriella och svartsjuk, särskilt om deras partner visar någon uppmärksamhet till andra killar.
  • Respektera sina känslor och undvika att bli alltför känslomässigt eller fysiskt ansluten till andra män. Det sista du vill ha är en man som inte känner sig trygg i din kärlek.
  • Mystery är alltid bra. Bär inte kläder som är för avslöjande när du är ute bland folk. Oavsett hur mycket han gillar dina kurvor, han hatar det när du visar dem för andra eftersom han inte vill att någon annan tittar på sin dam. Se din bästa, men inte klä sig som en hora. Spara uppenbarelserna för de gånger då du är ensam.
  • Räkna med lite svartsjuka om du ofta ta turer själv. Killar har sett alltför många filmer där flickan möter någon ny när hon är borta och springer iväg med honom. Försök att inkludera honom i så många resor som möjligt. När du kommer hem från ett solo utflykt, se till att låta honom veta att du är glad att vara hemma.
 7. 7
  Njut av de saker som ni har gemensamt. Din man vill ska ingå i de saker som du gör. Samtidigt, respektera de saker han gillar att göra att du inte nödvändigtvis känner till.
  • Om han älskar att titta på en sport, sedan lära sig något om sporten eller försöka gå till spel med honom. Om du hatar det, så du behöver inte fortsätta gå. Samtidigt, kanske du upptäcker att du kommer att njuta av dig själv mer än du trodde.
  • Ge honom gåvor utifrån sina intressen, inte baserat på dina intressen. Att göra detta visar att du är i det han bryr sig om.
 8. 8
  Veta när man ska ge honom utrymme. Män är rädda för att förlora sin självständighet, och de fortfarande vill kunna umgås med sina kompisar och samtidigt älska dig. Medan han kan ha att göra mindre med sina vänner än vad han gjorde när han var singel, han behöver fortfarande chansen att gå ut då och då. Se till att du också upprätthålla vänskap bortsett från förhållandet så att du bevarar din egen identitet.

Tips

 • Ta reda på om han vill ha barn. Om du vill ha barn och han inte kan det förstöra din relation på vägen. Också, tala om hur du har uppkommit och hur han växte upp för att se till att du är på samma sida när det gäller föräldraskap.

Varningar

 • Alltid vara sanningsenlig. Om du vill ha en sund relation, berätta för din man sanningen. Visst, du kan ha några hemligheter, men du vill vara säker på att du inte stänger din man av vad som händer med dig mentalt eller känslomässigt.
 • Dejtar inte killar som du inte gillar. Om du har en historia av att ha många relationer i en kort tid, kommer killar som letar efter en långsiktig relation undvika dig. Om du inte är redo att slå sig ner med en kille som är, inte slösa sin tid. Han förtjänar en chans att gå vidare och hitta en bättre relation.
 • Försök aldrig att göra honom svartsjuk. Han kommer att bli mindre förtroendefullt av dig och väldigt arg på den andra killen.