Wka

Hur man blir vän med en tjej


Bara att vara vän med en tjej är enkel och väl värt besväret. Om det finns en tjej du verkligen skatt och du vill att hon ska vara någon som är där hela ditt liv utan att behöva vara din älskare, sedan göra vänner med henne är en bra lösning för en varaktig och stödjande band. Ge det en go!

Steg

Hur man blir vän med en tjej. Låna henne dina redskap och låna hennes.
Hur man blir vän med en tjej. Låna henne dina redskap och låna hennes.
 1. 1
  Var djärv. Ofta flickor kommer att vara blyg och vill att du (mannen) att komma och prata med henne. Så, om du är säker nog, ta första steget. Du måste göra det riktigt klart från början att detta handlar om vänskap, inte romantisk kärlek, men det är verkligen inget fel med kärlek av vänner. Ett bra ställe att få vänner är i klassrummet där du kan arbeta tillsammans. Säg att du vill vara hennes vän.
 2. 2
  Plaska runt beröm. Tjejer älskar, försök att säga "Du ser bra ut idag" eller "söt skjorta". Smör upp henne och hon kommer tillbaka komplimanger för dig. Det är ett sätt att respektera varandra och bry sig om varandra. Försök att berömma annat än hennes utseende som hon kan ta det på fel sätt.
 3. 3
  Låna henne dina redskap och låna hennes. Den iPod, laptop, böcker, gitarr. Ni båda ska känna att det är okej att dela värdefulla saker med varandra. Inte bara föreslå det ingenstans eller det kan se ut som en teknik, vänta tills hon ber.
 4. 4
  Skratta åt hennes skämt även om de inte kan vara rolig. Om hon råkar vara offensiv framför någon du kan släppa information om personen "Åh, visste du Sarah var (oavsett skämtet skulle ha varit om)?" i en orelaterad kommentar senare. När allt inte utsätta vänner inte varandra offentligt, men de inte heller uppmuntrar förnedring.
 5. 5
  Alltid vara där för henne. Hon borde veta att hon kan lita på dig i vått och torrt. Att du ska ge henne en axel att gråta på när hennes kille relationer går fel. Att du ska köra henne till stationen mitt i natten för att komma tillbaka till sin familj i hällande regn. (Gör det inte alltför romantiskt och episkt klingande, kan hon vara ett fan av rom-coms) som du kommer att studera med henne för en riktigt hårda prov.
 6. 6
  Låt din kille vänner vet att hon är din vän, period. Om de vill träffa henne, det är bra med dig, men du alltid hålla ett öga på henne. Det kommer att hålla dem på den raka och smala också. Och det är vad som är en sann vän handlar om.

Varningar

 • Agera på samma sätt runt om henne när du är med dina vänner. Börja inte göra dumma skämt eller "prova" agerar coolt eftersom du är runt dina vänner. Tjejer hatar det!
 • Gör inte narr av hennes intresse eller henne, i allmänhet, om inte det är så ni två flirt. Men se till att hon vet du flirta.
 • Rör inte för mycket, kanske en tjej tar det på fel sätt och känna sig obekväm., Hög femmor, bulor näve huvud klappar, och kinden grabs är alla fina.
 • Prata inte perversa om henne eller mot henne. Det kan flyga med din kille vänner, men i de flesta fall med en flicka, som bara gör att hon vill spy, och definitivt inte göra henne vill hänga dig. Om du inte har någon respekt för henne än varför skulle hon vara vän med dig?