Wka

Hur crossdress som en man (för kvinnor)

Hej, detta är för alla er tjejer som vill komma över som en människa. Oavsett om det är för att du känner i din själ att du inte skulle vara en kvinna, du vill experimentera eller ha lite kul. Personligen finner jag det tråkigt att vara en tjej hela tiden, så jag gillar att fritt hoppa mellan könen. Jag hoppas att dessa tips hjälper dig, om bara lite.

Steg

Hur crossdress som en man (för kvinnor). Tänk på dina egenskaper som en kvinna.
Hur crossdress som en man (för kvinnor). Tänk på dina egenskaper som en kvinna.
 1. 1
  Tänk på dina egenskaper som en kvinna. Spela för att de personlighetsdrag som du redan har, humor, musik och litteratur smaker, även din klädstil. Du kommer att göra en mer övertygande man genom att flytta din nuvarande persona, snarare än att ta på en helt ny identitet.
 2. 2
  Välj manliga kläder som passar din kropp typ. Du kan prova lågt hängande jeans, manliga skjortor och hoodies. Innan du köper alla dessa nya kläder men vara säker på att de passar riktigt och inte hålla sig till dina kurvor.
  • Håll dina underkläder i åtanke när du väljer din manliga kläder (s). Kanske du kan köpa några manliga boxare - de gör din rumpa ser plattare och mindre framträdande.
 3. 3
  Dölj bröstet. Det finns flera alternativ för detta:
  • Alternativ 1 - Använd baggy övre halvan kläder, eller skikt överkroppen i snäva att löst sittande kläder. Antalet skikt av antingen hårt eller löst toppar beror på vad du föredrar och hur väl din byst är dold.
  • Ha en sportbehå eller baddräkt toppen som inte framhäva brösten. Den sportbehå eller simning toppen bör vara ganska tätt men bekväma, tillräckligt för att dölja dina bröst under kläderna
  • Bär komprimering shirts (du kan få komprimering byxor också.) Dessa är bara åtsittande t-tröjor som stöder dina bröst samt komprimera dem, och kan vara mer bekväm än bandaget bindning.
  • Binding. Du kan göra detta genom att linda ett bandage hårt runt bröstet till remmen brösten ner platt. För mer stöd är det ibland bra att linda bandage över ena axeln. Flytta runt efter bindning till kontrollen för komfort, om du inte är bekväm, lossa bindningen. Oavsett vilken bröst storlek du är, kan dock bindande inte vara för dig som det ryktas att orsaka långsiktiga skador på ryggen Varning:. Du måste vara oerhört försiktiga med bindande, om det görs med ACE bandage det kan orsaka tumörer i brösten och extrema lungproblem som kan leda till döden. Bara binda om du vet vad du gör, och använder säkra material.
 4. 4
  Mimic manligt beteende. Titta på andra män-era bröder, kusiner, vänner, och notera detaljer om deras beteende. Detta varierar från hur de talar, där de sätter sina händer, hur de visar spänning.
  • Till exempel arbeta på sloppier hållning. Män inte brukar sitta med knäna ihop eller händerna i knät. Öva gående med en bit av en slöfock, inte för mycket men annars kommer du inte lura någon! Försök också att sitta med benen utbredda och armarna ut. Var inte rädd för att vara lite fränare eller klumpiga - inte alla män är balett dansare.
 5. 5
  Gör håret mer maskulin. Du kan använda make up i en kostym stil för att betona manliga egenskaper.
 6. 6
  Om du har kort hår redan, oroa dig inte om att hålla det för snyggt, men inte försumma det och låta bli att bli fet och av att sätta. Om ditt hår är långt och du vill följa med kanske du vill antingen överväga att få en kortare frisyr, eller knyta håret i en låg hästsvans vid basen av nacken. En peruk med kort hår kan också användas.
 7. 7
  Använd make up för att verka mer maskulin. Du kan använda make up i en kostym stil för att betona manliga egenskaper.
  • Om du vill skapa en illusion av ansiktshår, kan du ansöka ögonfrans lim på kinden, hakan eller överläppen och tryck sedan på små bitar av crepe ull, eller ett liknande material, den limmade området.
 8. 8
  Gör dina ögonbryn verkar bushier med mascara.

Tips

 • Om du anser dig vara transpersoner och vill göra en smidig övergång från kvinna till man, antingen försöka leta efter några fler artiklar på här eller använda din Google sökning färdigheter.
 • Oroa dig inte om att få det rätt första time.You kan få ett par off blickar, kommentarer eller frågor, men kommer över som en man kommer med övning och uthållighet.
 • Var inte rädd att prova nya saker - du behöver inte spela till din personlighet styrkor, om du vill bli en ny människa och åter uppfinna sig själv, få där ute gå för det!