Wka

Hur att behandla din flickvän

Varje kille kan ha en flickvän, men det tar en riktig man för att behandla sin flickvän rätt. Här är 15 tips på "Google" för att behandla din flickvän.

Steg

Hur att behandla din flickvän. Aldrig ljuga för henne.
Hur att behandla din flickvän. Aldrig ljuga för henne.
 1. 1
  Aldrig ljuga för henne. Det visar att du inte litar på henne, och ännu viktigare, kommer att resultera i att hon inte lita på dig.
 2. 2
  Aldrig vägra att kyssa henne offentligt (såvida du inte är redo ännu och inte känner sig bekväma), bara säga till dig själv, "om de skrattar åt mig, de är avundsjuka!". Naturligtvis finns det vissa människor som tror att det här är skam - prova att använda neutrala former av uttryck (t.ex. bokstäver) istället!
 3. 3
  Var inte rädd att röra henne, men vet hennes gränser. Varför skulle hon gå ut med dig om hon inte vill ha din beröring?
 4. 4
  Komplimang henne. Det kommer att betyda mycket för henne. Ändå vara sanningsenlig.
 5. 5
  Alltid öppna dörrar för henne och dra henne ut sätet för henne. Detta är grundläggande etikett för en gentleman. Titta på henne gå in i huset och stanna där tills dörren stängs!
 6. 6
  Aldrig göra narr av en tjej framför någon. Detta kan leda till sårade känslor, och hennes hand på ditt ansikte.
 7. 7
  Var dig själv. Lägg inte på en falsk show av dig själv.
 8. 8
  Använd inte henne! Aldrig be henne för pengarna, särskilt om hon har barn. Det kommer bara leda till problem i slutändan.
 9. 9
  Gör henne känns som den bästa personen i ditt liv. Hon är nog!
 10. 10
  När du spenderar tid med henne, se till att hon har din uppmärksamhet. Se till att du lyssnar på henne och prata med henne. Bara sitta bredvid henne räknas inte som tid tillsammans.
 11. 11
  Förstå att små saker betyder mycket! En kärlek noterar, ros, söt textmeddelande eller sånt här bara för att låta henne veta att du tänker på henne och ta hand om henne.
 12. 12
  Var den mannen, betala för saker ibland. Tjejer gillar inte att ha "hållit" män. (Notera:.. Denna regel beror på vem du dejtar Om hon rutinmässigt objekt till dig betala för allt på datum, är det förmodligen bättre för er relation att låta henne betala ibland, eller gå holländska så sätt att hon inte kommer att harmas dig eller känns som hennes åsikter betyder ingenting för dig.)
 13. 13
  Var försiktig med orden "heta" och "sexig". Några flickor åtnjuter inte som beskrivs / behandlas med sådana villkor. Det är en bra idé att vänta tills du upprätthålla en stark och förtroendefull relation innan du försöker dessa ord om henne (och om hon säger att inte kalla henne det och betyder inte att kalla henne det, är det bäst 99% av tiden att inte kalla henne det).
 14. 14
  Med vissa tjejer, är det en bra idé att text eller ring henne regelbundet innan du somnar och regelbundet på morgonen när du vaknar. Det kommer att göra henne att känna sig speciell. Men gå försiktigt, kan detta tolkas som stalking.
 15. 15
  Istället för att ringa henne varm eller sexig, kalla henne vacker eller vacker. Det visar dem att de betyder mycket för dig.
 16. 16
  Använd aldrig ovårdat språk på henne eller framför henne. Håll dina konversationer gratis för dirty talk.

Tips

 • Om du är textning din flickvän tar sig tid att skriva ut hela meningen "jag älskar dig" om du säger så.
 • Flickor är inte saker, och tycker inte om att bli behandlade som objekt. Undvik att vara alltför possessiva av dem eller behandla dem med mindre kärlek eller respekt än de förtjänar. Om hon är speciell för dig, så bevisa det, villkorslöst.
 • Fråga henne om datum ofta. De behöver inte kosta något: gå till en park är alltid trevligt.
 • Kramar kommer att ge ut budskapet att du är kärleksfull mot henne och vill hålla henne. Kramar är den universella medicinen!
 • Försök alltid att prata med henne kärleksfullt.
 • Berätta för henne allt, inte hålla några hemligheter från henne speciellt om du älskar henne, det visar att du litar på henne.
 • Gåvor behöver inte skäl som skall anges. Ge din flickvän gåvor på normala dagar. Om du har ingen aning om vad gåvan ges, skicka henne en tillgiven brev eller kort.
 • Skicka blommor men på ett annat sätt. Skicka dem till henne på frisör, tandläkare kontor, eller värsta fall arbete. Någonstans i offentligt att hon minst förväntar sig dem och inte hennes födelsedag eller alla hjärtans dag eller strax efter ett slagsmål men helt slumpmässigt.
 • Och kom ihåg: alltid sätta toalettsitsen ner De flesta par säger att detta är ett problem i deras förhållande.

Varningar

 • Vissa flickvänner kan ha vänner i ditt kontor. Aldrig prata om din sexuella förmåga på arbetsplatsen.