Wka

Hur man lyckas i ett förhållande med den perfekta tjejen

Så du har hittat flickan, varit på en dag eller två, vad händer sen? Var säker på att du vill få allvar innan behandlingen. Den här artikeln kommer att ge dig några tips om hur man lyckas i ett förhållande.

Steg

Hur man lyckas i ett förhållande med den perfekta tjejen. Folk älskar att prata om sig själva.
Hur man lyckas i ett förhållande med den perfekta tjejen. Folk älskar att prata om sig själva.
 1. 1
  Prata. Kommunikation är nyckeln. Om du är rädd för att prata med flickan som du dejtar, eller om du hellre vill göra något annat, måste du ange vissa prioriteringar. Fråga henne hur hennes dag var. Du vill att hon ska lyssna på dig, så du borde lyssna på henne - samtal är en ömsesidig process.
 2. 2
  Folk älskar att prata om sig själva. Fråga henne om hennes drömmar och förhoppningar. Det kommer att göra henne känna att du bryr dig om henne. Alltid fråga henne om skolan och hennes dag liksom.
 3. 3
  Försök att undvika att ställa massor av frågor om var hon varit och vad hon gjorde. Om de säger "Strax tillbaka, jag måste gå göra något", är det oftast bäst att inte fråga vad hon gjorde, eftersom det kan göra en tjej känner sig irriterad.
 4. 4
  Tänk innan du talar! Försök att hålla saker och ting väldigt mycket positivt. Om hon klagar livet, håller inte. Säg att hon stenar och stötta henne.
 5. 5
  Komplimanger är utmärkta, men vet att du ska stanna vid den punkt där du bara lyssna på dig själv prata. Tjejer vet när du är uppriktig och när du bara blåser varm luft. Men, aldrig berömmer skadat någon.
 6. 6
  Ingen kan skriva den definitiva guiden om dejting! Du måste experimentera själv! Kom ihåg, är romantik inte alltid en lätt sak.
 7. 7
  Lyssna på vad hon har att säga och uppmärksamma.
 8. 8
  Framför allt, ta hand om dig själv. Håll dina dagliga och livslångt mål i sikte. Ingenting stängs av en kvinna snabbare än en människa som väljer att uträtta någonting, även om all hans uppmärksamhet riktas mot henne.
 9. 9
  Var inte besatt. Ge henne lite utrymme. hon inte behöver du hänga på henne, hon vill kunna luta sig mot dig, inte tvärtom.
 10. 10
  Fuska inte på henne! Om du flirta med en annan tjej, för att göra henne "svartsjuk" och sedan dess inte kommer att fungera, kommer hon att tro att du gillar dem och kan hamna gå vidare. Inte alla tjejer blir avundsjuk på samma sätt.
 11. 11
  Gör hennes vänner som du, älskar inte dig. Om de älskar dig, kommer hon tro något annat eller något... Fall inte kär i henne vänner heller!

Tips

 • Stäng inte ifrån henne när hon skadar oavsett omständighet. Hon måste känna sig trygga i det ögonblicket.
 • Vara en axel att gråta på, massor av flickor älskar kramar. Kramar är ett utmärkt sätt att visa tillgivenhet. Om du är där för henne när hon är nere, det fungerar underverk.
 • Om hon ser sömnig, luta henne nära dig, och vila huvudet mot bröstet eller axeln, och bara låta henne vila. En kort tupplur med den hon älskar kommer att ge henne den energi hon behöver för att älska dig!
 • Var dig själv. Du kan ändra, men ska inte ändras till det sämre för flickan.
 • Glöm aldrig vad det är om dig som lockade henne till dig. Oavsett vad du gör, fortsätt med det. Om hon ville ha någon som inte gillar det, skulle hon inte ha valt dig.
 • Glöm aldrig kraften i en "Jag älskar dig". Personligen är bäst, går det bra med en kram.
 • Fråga runt och du kommer att finna att önskvärda kvinnor inte vill ha en man som "liggande" för dem. De vill ha en man för att vara en man.
 • Glöm inte årsdagar! Detta kan vara mördaren! Blommor är stora, smycken är stor, är choklad bra. För stora, ni vet, ett år, två år, gå till en handskriven dikt. Gör det, det fungerar riktigt bra.
 • Var snäll, men inte nedlåtande. Ibland ger henne värdighet hon förtjänar under hårda tider går mycket längre än en enkel one-liner som "Oroa dig inte" eller "Det är okej". Istället för att rida in på den vita hästen och ge råd genast, be och vara intresserade om vad hon ska göra åt situationen.
 • När i ett argument, ibland är det bäst att låta henne vara rätt, även om hon är helt fel. Kvinnor älskar att vara rätt, och inte håller med henne kommer bara trycka henne ännu mer att fortsätta.
 • Om hon är sjuk, gör det hela "Get Well Soon" sak. Få henne en stor ballong, några blommor, och kanske till och med ett litet gosedjur. Det verkar över toppen, men hon kommer att uppskatta det.
 • Picknick är bra datum, ta choklad, ost, mousserande cider och be för fint väder!
 • Var försiktig med att bli vänner först. Du vill att hon ska behöva hennes andra vänner och hon förmodligen har gott om dem. Vara hennes pojkvän.
 • Gå inte över toppen imponera på föräldrarna. "Sir" är bra om det inte är alltför utöver det vanliga i din region, men annars använder "Mr". Adress kvinnor som "Ms". Det visar en stor respekt, och kommer att få dig långt.
 • Gåvor för ingen anledning alls är välkomna. Använd tips från filmen "The Perfect Man", och kom ihåg, gula blommor är för din sjuka mormor på sjukhuset. Gå rött eller rosa. De fungerar bra. (Såvida gult är hennes absolut mest favoritfärg. Sedan hon kommer att uppskatta det faktum att du kom ihåg det här.)

Varningar

 • Ber henne att komma i säng med dig är inte söt... och hon kommer inte att uppskatta djärvhet och hur oromantiskt det är.
 • Om du är i ett förhållande med någon som är hemlighetsfull och alltid rätt, är du förmodligen inte att datera, och bör gå vidare till förmån för en tjej som kommer att behandla dig som en verklig person.
 • Glöm aldrig vem du är och aldrig sluta vara den personen för henne eller någon annan. Det är ok att ändra för att personlig förbättring, men gör dessa saker för dig själv.
 • Undvik stridslysten, nedsättande, icke-godmodig sarkasm. Denna typ av sarkasm kan leda till argument och argument leder till skylla. Låt inte argumenten komma ner till "du gjorde det och jag vet det!" Även dina argument bör vara konstruktiva och positiva steg mot att främja din relation med denna person. Om du är villig att sätta i tid och ansträngning att göra detta, då din relation inte kan vara så produktiv som du kan hoppas.
 • Ingen kan skriva en komplett guide till detta ämne, så du behöver för att experimentera själv.
 • Undvik negativa kommentarer eller kommentarer som baseras direkt på hennes kropp. Inte nog med att du styra ett intresse för ett område bäst kvar upptäcks senare i en relation, kan du komma ut som ytlig, eller bara vanlig gör henne obekväm.
 • Undvik att vara behövande! Även om du är handlöst förälskad i en tjej, inte vara behövande! Alla tjejer behöver lite utrymme, men detta beror på flickan. Räkna ut hur mycket uppmärksamhet hon behöver och hur mycket du kan ge henne, men blir inte behövande eller besatt.