Wka

Hur att behandla din pojkvän

Så flickor och kvinnor... Har du någonsin undrat hur du ska behandla din pojkvän ordentligt? Om du tror att du vet hur man behandlar din pojkvän ja, då har du någonsin slutat för en stund att tänka att du kanske hade missat ett par saker? Nå, kommer den här artikeln visar dig saker du bör veta om oss killar och hur du ska behandla din pojkvän!

Steg

Hur att behandla din pojkvän. Förvänta dig inte killar att alltid vara gentlemän.
Hur att behandla din pojkvän. Förvänta dig inte killar att alltid vara gentlemän.
 1. 1
  Lita. Det är förmodligen det viktigaste i en relation.
 2. 2
  Var ärlig. Även om vissa killar gör lögn till sina flickvänner och det är aldrig en trevlig känsla, så gör det för oss är inte bra heller. Om du inte vill bli lurad, inte ljuga. Killar har känslor också och det gör ont oss liksom. Plus, kommer det förorena några relationer eftersom det är normalt ett tecken på misstro.
 3. 3
  Respekt. Respektlöshet killar är aldrig bra och vice versa för tjejer också. Liggande OCH rättsgemenskapen är alltid en sårande sak.
 4. 4
  Förvänta dig inte killar att alltid vara gentlemän. Ibland är din pojkvän kan ha dåliga dagar eller är lynnig också eftersom vi kanske har en massa saker på vårt sinne och kan inte agera som om det hela tiden.... även om vi menar inte att.
 5. 5
  Ge din pojkvän lite utrymme. Lita mitt ord på detta, killar ibland vill och behöver lite ensam tid att spendera med sina killkompisar att göra några manlig bonding i baren eller something.So bli inte orolig om din pojkvän diken dig för hans kompisar. Alla behöver lite utrymme det är allt.
 6. 6
  På våra födelsedagar och speciella tillfällen, köpa oss en fin present skulle vara trevligt. Det behöver inte alltid vara tvärtom. Var inte en väsentlig tjej som alltid vill ha presenter och sådant och aldrig ger i gengäld.
 7. 7
  Bli inte alltför svartsjuk, och inte alltid misstänka killarna. Om någon kvinna någonsin försöker slå på din pojkvän, inte alltid anta att det var han som gjorde det första draget, eftersom det kan ha varit den kvinna som gjorde det först. Och, inte bara vara snabb att anklaga någon. Ha tillit som han bara pratar med en vän som är en flicka. Det kanske inte alltid vara sant, men det är värt att tänka på detta för att rädda dig själv svartsjuka.
 8. 8
  Bli inte svartsjuk när din pojkvän börjar kolla flickor. Det är helt naturligt för killar att oavsiktligt börjat kolla in andra tjejer förutom dig själv! Tjejer, när du var med din pojkvän, säg inte att du aldrig gjorde samma sak med andra killar också!
 9. 9
  Komplimang honom. Du vet hur bra det känns att få veta att du ser bra idag med din pojkvän, så återgälda tjänsten varje gång på ett tag. Om han utklädd till en av dina trevligare datum, låt honom veta att han gjorde ett bra jobb.

Tips

 • Ge oss en trevlig stor kram är också trevligt.
 • Ibland, alla killar bara vill göra är att bara sitta med vår flickvän på soffan tittar på några Lama och / eller random sak på TV att dela en stor pizza och koppla av en stund!
 • Ge oss en trevlig överraskning kyss då och då. Franska kyssar kan vara en fin touch.
 • Om du har försökt att antyda något, förvänta dig inte din pojkvän att alltid få bilden. Ibland behöver man bara vara rättfram och säga vad du vill.
 • Ibland oss ​​killar gillar när ni flickor öppnar upp för oss. Bara försöka hålla det nere till ett minimum eller att inte göra det under en dålig tid.
 • Bli inte upprörd med oss ​​om vi inte hittar tillräckligt med fritid att spendera med dig som vi inte alltid gör det avsiktligt!
 • Om vi ​​inte känner för att utföra (ha sex) på natten, inte tvinga oss som det kan göra natten värre i slutändan.

Varningar

 • Aldrig bli arg på oss om vi glömmer saker. Vi kanske inte har gjort det avsiktligt.
 • Inte alla killar tänker på sex eller är efter sex hela tiden. Så inte rusa in i det med oss ​​om vi inte är på humör.
 • Killar (typiskt) är inte lika känsliga som flickor. Förvänta dig inte att han ska förstå dig hela tiden, om du inte förklara.