Wka

Hur man startar en stark " dejting " relation

När det kommer till relationer, det finns många missuppfattningar om att både män och kvinnor har utvecklats antingen från sina egna erfarenheter eller från vad de har fått höra av andra. Detta tenderar att leda till utvecklingen av idéer som folk tror är universella. I sanning, många av dessa idéer är det som leder till dåliga relationer, och hela denna "Hur" jag ska försöka räta några av de idéer ut med några enkla steg att följa för att förstå vad som är den bästa relationen till dig.

Steg

Hur man startar en stark " dejting " relation. När du börjar känna dig närmare en mycket god vän, inte hoppa in i den.
Hur man startar en stark " dejting " relation. När du börjar känna dig närmare en mycket god vän, inte hoppa in i den.
 1. 1
  Gör goda vänner. "True love" sällan kommer från en kvinna som du plockar upp på en bar (eller en kille som plockar du upp på en bar). Det kan hända också, men chanserna är mycket små. Den längsta "dating" relationer tenderar att vara de som börjar så starka "vän" relationer och så småningom bli mer intim. Kanske den svåraste regeln att tro är att kärlek är inte något man kör omkring och letar efter.
 2. 2
  När du börjar känna dig närmare en mycket god vän, inte hoppa in i den. Se till att han / hon är att dela en känsla av att en viss grad (Det spelar ingen roll om du är en man eller en kvinna, om du gör framsteg på en god vän som inte vill bli "delaktiga" med dig, kommer du inte börja dejta, men kommer i stället att förlora en vän.), och att ni båda har samma idé. Gå långsamt, och försök inte att tvinga er själva in i en relation. Det brukar vara ett ganska pålitligt sätt att irritera potentiella tjej / pojkvän. Jag kommer inte att säga att det finns specifika samhällsomfattande tecken, men du kommer att känna när han / hon är bekväm med håller hand, sätter armen om honom / henne, kyssa honom / henne, etc. Om de knuffar deras ansikten upp i din, de är förmodligen fråga bli kysst, till exempel. Det finns ingen formel för att tillämpa här, though. En puss på kinden kan betyda att någon har begått honom / henne till dig, medan med en del, är en puss på kinden ingenting mer än att säga "hej" eller "adjö" till en bekant.
 3. 3
  Om han / hon inte verkar vilja att avancera relationen bortom "vänner", inte anta att han / hon "leder dig vidare." Du kanske har sett hans / hennes vänliga anmärkningar som potentiell inviter för att du ville att de skulle vara. Kom bara ihåg detta: Du kan förbli vänner med honom / henne, utan att dejta eller tänka romantiskt på varandra.
 4. 4
  Om du hamnar dejting, det är allt jag kan säga. Detta är inte en hur-till för sex tips eller något annat än att bygga en sund romantisk relation.

Tips

 • En av de mest olyckliga missuppfattningar är att det finns sätt att generalisera den mentala funktionen av en man eller en kvinna. I sanning, är det enda som alla män och kvinnor har gemensamt med sitt eget kön biologiskt. Det finns kvinnor som agerar som "stereotypa" män, och vice versa. Därför kan man inte bedöma tillförlitligt hur en man eller kvinna beter sig i en given situation genom regeln att "kvinnor inte gillar x, y, z," eller att "Män föredrar z, y, x." Lär personens personlighet, lita inte på dating webbplatser för att berätta hur man talar.
 • På ett liknande anmärkning, är det också en fruktansvärd idé att prata på ett föreskrivet sätt. Om du letar efter mer än ett one-night stand, oavsett kön, bör du vara ute efter att locka den som gillar dig, inte den du låtsas vara. Eftersom förr eller senare, kommer denna barriär krascha ner och din kille / flickvän kommer att se vem du är.
 • En relation är förmodligen inte särskilt hälsosamt om endera parten blir kraftfull. Om du får höra att "Kvinnan är alltid rätt", eller att "Män är beslutsfattare, kvinnor bör lyda," du inte kan höra sexism. Du kan höra din betydande andra försöker kringgå din input. När detta händer, antingen sätt, du får tecken på att relationen är obalanserad. Om din kille / flickvän försöker skriva dig genom att säga män / kvinnor inte ska kunna fatta slutgiltiga beslut, då de minskar den andres syfte till en knepig-doer och "sex kompis." Så här är den allmänna regeln: Argumentera är en form av debatt som involverar två parter, varje försök att besegra den andra sidans poängen helt. Diskussioner är en form av debatt där de två parterna försöker kompromissa. I en bra relation, bör de allra flesta debatter slutar i kompromisser, inte en person som kastar upp sina händer resignerat.
 • Också se upp för förlust av relationen. Ofta kan relationer upplösas i kön. I sanning, att kunna prata är nödvändigt för att kunna leda en sund relation, oavsett vem du är. Det kommer att komma en tid när du inte längre att kunna använda sex som ett sätt att förneka din skillnader (vare sig det är ålder eller en slumpmässig tid i relationen), och när den tiden kommer, kommer det att vara självklart att du inte kan komma överens.