Wka

Hur ansöker body spray

Vill du lukta fint överallt? Med hjälp av en body spray kan ge dig en långvarig fin doft.

Steg

Hur ansöker body spray. Ta av korken burken, om den har en.
Hur ansöker body spray. Ta av korken burken, om den har en.
 1. 1
  Ta av korken burken, om den har en.
 2. 2
  Rikta burken på den del av kroppen du vill spraya, och håll den minst sex inches från ytan. Någon närmare och det kommer att bli blöt. Du kan hålla den från längre om du vill sprida ut doften.
 3. 3
  Tryck ned knappen så långt det går och håll för bara en sekund i taget, upprepa vid behov. En bra strategi för ansökan är en snabb spray på varje underarm, varje handled, och i nacken.
 4. 4
  Du kan också spraya lite i handen och lätt klappa armarna med det medan det fortfarande är blött. Detta görs bäst med endast de lättaste dofter.

Tips

 • Experimentera med olika dofter. Vad luktar bra att du kan vara oattraktiv för andra, som smakar olika.
 • Doft tillämpas på puls-punkter kommer utstråla ytterligare. Istället för sprutning urskillningslöst vid slumpmässiga delar av kroppen, till några bra ställen sträva efter är: handlederna, insidan armbågar, insida knän, nacke, bröstben, bakom öronen, och underarmar. Applicera inte på varenda en av dessa samtidigt, bara ett par åt gången.
 • En spritz appliceras på nacken har effekten att lämna ett spår av doft i ditt kölvatten.
 • Många människor känner att Axe luktar trashy och har en oattraktiv och juvenil bild byggd runt det. Butiker som Bath & Body Works och The Body Shop erbjuder mäns produkter (inte bara kvinnor!) Och saknar en sådan bild. När du är på marknaden för en doft, anser surfa sådana platser i stället för att tillgripa Axe.
 • Om du är desperat för att täcka upp din lukt och inte har body spray, kan du använda roll-on deodorant och badda den på din skjorta. Kör inte svårt eller det kommer att kännas våt och lämna märken eller bara luktar för starkt.
 • Kom ihåg: Bara lite kommer att göra det. Det är alltid bättre att fela på sidan av ramen-applikation. Alltför små medel människor behöver för att komma närmare märker din kropp spray, men för mycket kan irritera och överväldiga andra och ofta luktar mer som alkoholen basen av sprayen än de faktiska tonerna i doften. Dessutom, en doft ofta verkar svagare till dess bärare än till andra som inte har marinering i det, så även om det verkar osynlig för dig, det finns en god chans att det är starkare än du tror.
 • Dock bör body spray användas sparsamt, som förstärkning, inte som ett sätt att maskera un-renhet eller svettning. Tillfällig användning som ett lock-up är okej, men försök att göra det till en vana att hålla sig fräsch och ren och du kommer att lukta bäst av allt.
 • Ett bra billigt alternativ är att prova en mängd rena doftande lotion och sprayer från apotek eller livsmedelsbutiker, eller butiker som Target, ofta, deras produkter är i paritet eller bättre än de dyrare ettor från specialbutiker.

Varningar

 • Body spray är inte ett frikort att avstå god hygien. Det är viktigt att regelbundet bada, bära deodorant, borsta tänderna, och hålla ren. Doft ska vara som grädde på moset.
 • Det kan är under tryck, undvika att punktera den eller sätta den i direkt solljus.
 • Det är lätt att över-tillämpa body spray, eftersom din näsa kan mättas med det på tunga ursprungliga ansökan eller vänja sig vid lukten över tid, vilket lämnar dig med uppfattningen att din doft är mycket svagare än det är för andra. Motstå frestelsen att dränka dig i en doft eller återanvända ofta.
 • När du först spray, kan du luktar faktiskt drivmedlet i luften. Undvik att andas in det för djupt, och det kommer att försvinna inom några sekunder.
 • Spruta aldrig mot ansiktet.
 • Spruta aldrig utan samtycke av de människor i närheten, till exempel killarna i din rad i omklädningsrummet.
 • Många kvinnor gillar inte doften av manliga sprayer och cologne, hålla sig till en trevlig manlig-doftande duschkräm och en oparfymerad deodorant om du hänga tjejer som ständigt klagar AXE och andra sprayer kropp.
 • Grejer i burken är brandfarligt.