Wka

Hur du tar en dusch i gymnastiken

Vissa människor känner sig obekväma med dusch i gymnastiken. Men slappna av... det är lätt att bekvämt ta en dusch i gymnastiken. Här är några riktlinjer att ta en under några omständigheter...

Steg

Hur du tar en dusch i gymnastiken. Ta med dina toalettartiklar, handduk och sko-slitage.
Hur du tar en dusch i gymnastiken. Ta med dina toalettartiklar, handduk och sko-slitage.

Enkel naken metod

 1. 1
  Bara få i duschen. Duscha efter gymnastiken är den enklaste och hälsosam strategi, och kommer att hålla dig borta från problem med gymnastiklärare. Andra metoder, medan användbar, kan ta värdefull tid när du kan vara i en tid-crunch innan din nästa klass.
 2. 2
  Ta med dina toalettartiklar, handduk och sko-slitage. Naturligtvis behöver du saker att städa själv i duschen, skydda dig från mul svampar som fotsvamp, kosmetika, deodorant och en handduk.
 3. 3
  Har lite självförtroende! Om människor har ett problem med dig duscha i naken, det är deras problem, inte ditt. I verkligheten, de flesta av oss är inte modeller, och det är okej. Att kunna vara naken inför andra kan göra underverk för ditt självförtroende, undvika det till varje pris kan ge dig en hang-up du inte behöver.
 4. 4
  Ta dina illaluktande träningskläder eller baddräkt och butik där de inte kommer att stinker upp dina rena kläder eller gör dem fuktiga.
 5. 5
  Sätt på duscha skor såsom flip-flops, för att förhindra infektioner i fötterna.
 6. 6
  Ta din handduk, vira den runt din torso (honor) eller midja (hanar) eller inte. Fortsätt till duschutrymmet.
 7. 7
  Ta handduken om du valde att lägga den på. Andra sätt slösa tid och bara göra det svårt när du förmodligen racing till nästa klass snart..
 8. 8
  Tvätta hela kroppen, så att den är ren.
 9. 9
  Avsluta våta duschutrymmet.
 10. 10
  Torka dig med ren, torr handduk. Vira handduk runt kroppen igen, om så önskas, när du går tillbaka till ditt skåp eller cubby.
 11. 11
  Sätt på de kläder man hade innan gymnastiken.
 12. 12
  Lås locker. Stöld är ett problem på många skolor. Var noga med att säkra dina kläder, skor och liknande.
 13. 13
  Groom själv. Kom ihåg deodorant. Borsta håret. Honorna får lust att åter använda kosmetika.

Med duschdraperi

 1. 1
  Om din skola har individuella bås, men inga dörrar, sätta din egen duschdraperi och gardinringar. De finns på dollar store.
 2. 2
  Packa dina träningskläder i förväg. Var noga med att inkludera en handduk och dina toalettartiklar.
 3. 3
  När du dusch, sätta upp gardinen, vilket gör att den går från vägg till vägg.
 4. 4
  Dusch så fort du kan. Kom ihåg, det finns andra barn som behöver att duscha också. Detta kommer också att skära ned på de obehagliga känslor, speciellt eftersom du tog så mycket tid att sätta upp och ta ner din speciella duschdraperi.

Med baddräkt

 1. 1
  Packa dina träningskläder kvällen innan. Inkludera en handduk, toalettartiklar, din baddräkt, och en stor plastpåse.
 2. 2
  Innan du dusch, gå in i badrummet och byter om till badkläder.
 3. 3
  Kom i duschar med baddräkt på och tvätta dig som vanligt. Du kommer att få fin och ren utan att vara naken, med undantag för det område som omfattas av din baddräkt. Men, kommer du åter göra det i din egen dusch efter skolan. Men se till att du gör, annars finns det en chans att du kan kontraktet hudinfektioner såsom "Jock kliar".
 4. 4
  När du kommer ut, ta bort din baddräkt och torka av sig, helst i ett badrum stall eller privata föränderliga område.
 5. 5
  Placera din baddräkt i handduk, och omsluta bunten i plastpåse. Det hjälper till att hålla din gym väska från att bli dyblöt.
 6. 6
  När du kommer hem, hänga upp eller tvätta din handduk och baddräkt. Våta föremål kommer att orsaka en enorm stank flera dagar senare om bortglömd i väskan!

Utan att vara naken

 1. 1
  Får inte helt avklädd - hålla dina underkläder och undertröja / bh på.
 2. 2
  Splash vatten på dina armhålor, hals, och alla andra platser där du kan ha blivit svettig. Tvål är valfritt. Torka med handduk eller hushållspapper.
 3. 3
  Spraya de områden som omfattas av huden med de-lousing medel som de kläder som du hade på dig under din dusch hindrade dessa områden från att rengöras och kan drabbas av "Jock kliar" i en kort tid.
 4. 4
  Var noga med att duscha ordentligt hemma.

Duscha naken

 1. 1
  Ta med dina toalettartiklar, handduk och sko-slitage. Naturligtvis behöver du saker att städa själv i duschen, skydda dig från mul svampar som fotsvamp, kosmetika, deodorant och en handduk.
 2. 2
  Bara få i duschen, redan! Duscha efter gymnastiken är den enklaste och hälsosam strategi, och kommer att hålla dig borta från problem med gymnastiklärare. Andra sätt slösa tid och bara göra det svårt när du förmodligen racing till nästa klass snart.
 3. 3
  Har lite självförtroende! Om människor har ett problem med dig duscha i naken, det är deras problem, inte ditt. I verkligheten, de flesta av oss är inte modeller, och det är OK. Att kunna vara naken inför andra kan göra underverk för ditt självförtroende, undvika det till varje pris kan ge dig en hang-up du inte behöver.

Tips

 • Förhindra idrottare mul-och andra sjukdomar. Bär rena strumpor, skor, träskor eller flip-flops på fötterna. Skor som flip flops, sandaler och träskor gummi kan bäras i duschen.
 • Förstå att ta en naken dusch med andra av samma kön inte göra dig till en homosexuell.
 • Var respektfull och vänlig mot dina andra duscha kamrater. Alla känns lite sårbar duscha framför alla andra.
 • Du kan också använda "Dusch-in-a-handduk" alternativ, som finns tillgängliga hos återförsäljare, droghandel, och jakt butiker utbudet. De är i grunden väldigt stora versioner av sidan våtservetter. Du kan använda dessa i ett privat utrymme, liksom en toalett stall. De är ganska dyra, och några av dem är ganska kraftigt doftande, dock.
 • Förändring i rena, torra kläder när du tränar om du dusch eller inte. Undvik att ha lukt locker dåligt från nedsmutsade kläder. Kom bara ihåg att om du inte duscha din kropp är fortfarande illaluktande, så dina kläder kommer stinka mycket snart också.
 • Om du blir retad, trakasserad, mobbad andra i duschar, eller utanför, varna läraren och / eller administratörer på din skola. Du har laglig rätt att bli behandlad med respekt.
 • Undvik dousing själv med cologne, sprayer kropp, eller parfymer i stället för en dusch. Luktade som svett och parfym är inte bättre än att bara lukta lite. Ännu värre, kan din svett förstärker doften av cologne eller parfym till den punkt du uppmärksamma dig på ett dåligt sätt och irritera andra.
 • Oroa dig inte städa ordentligt, kan du rengöra alltid bättre hemma!
 • Du kommer att må bättre efter din första gången precis som allt det tar tid att vänja sig.

Varningar

 • Skratta inte, peka eller stirra på andra människor (ever!). Gör inte kommentarer, antingen i omklädningsrummet eller ut. Det är mycket olämpligt och ett faux pas.