Wka

Så prata med din kärlek om han vet att du gillar honom

Det kan vara svårt att ha en konversation med killen som vet att du gillar honom. Det är inte slutet på världen. Här är några tips för att hålla läget lugnt och kanske locka honom.

Steg

Så prata med din kärlek om han vet att du gillar honom. Hitta saker du har gemensamt.
Så prata med din kärlek om han vet att du gillar honom. Hitta saker du har gemensamt.
 1. 1
  Agera normalt. Det låter hårt, men om du bara agera och göra saker som du normalt gör när du är runt honom, kommer han inte ser någon anledning att agera annorlunda. Det viktigaste här är att sätta honom på användarvänlighet.
 2. 2
  Hitta saker du har gemensamt. Nu när han vet att du gillar honom, oddsen är att han tycker det är ganska coolt. Åtminstone han har lite extra självförtroende och han har dig att tacka, så du har en stor chans att bli goda vänner med honom, och mer än vänner om du spelar dina kort rätt. Så få honom att prata om sig själv, hitta saker som ni två kan både prata om. Det kan vara vad som helst: senaste filmer, hans och dina fritidsintressen, lärare och klasser, musik etc.
 3. 3
  Alltid, alltid leende. Det sätter honom på användarvänlighet och låter honom veta att du tycker om att vara runt honom. Om du inte tror att du har en snygg leende, öva gör ansikten i spegeln (pinsamt, ja, men det verkligen fungerar) tills du är säker på alla dina uttryck. När du har fått muskler sekvenserna ner, är du klar.
 4. 4
  Anställ några subtila knep för att locka honom, utan att gå för långt och kryper ut honom. En riktigt bra är att, när du pratar, tittar in i hans ögon för en sekund, sedan titta bort och le, och rouge om du kan hantera det. Kanske snurra eller fixa håret med ena handen. Han vet redan att du gillar honom ändå, kan du lika gärna vara söt om det.
 5. 5
  Om du verkligen vill flirta, hitta ursäkter för att röra vid honom, särskilt hans överarmar. En lugnande klapp, en lekfull punch, något liknande kommer definitivt att få honom att känna mer maskulin, och killar gillar verkligen det. Även saker som att leka med ditt hår eller slicka dina läppar lite är bra sätt att flirta. Men gör inte sånt alltför ofta, han kanske tror att du är uttråkad, eller behöver Chapstick eller nåt sånt.
 6. 6
  Om han är med sina vänner, låt honom få utrymme. Se också till att du pratar med dina vänner såväl som honom eller han kanske tror att din inte mycket social. Glöm inte, att han skulle vara så nervös som du är.
 7. 7
  Inte galen eller något, han kanske tror att du är konstig!

Tips

 • Personlig hygien är ett måste. Ni kan rutinen:, använder deodorant, hålla huden mjuk och återfuktad, och använda lite smink och / eller parfym om du är i det, men inte för mycket. Om du använder parfym, fungerar det ibland om man spraya på ändarna av ditt hår, så att när du lämnar han kan lukta parfym, och om det fungerar rätt, kommer han inte vill att du ska lämna.
 • Det är bättre att flirta och prata med honom när hans vänner är inte runt. Han kommer inte att känna så mycket press och hans vänner kan vara idioter som gör narr av honom / dig när de ser honom med dig. De kan reta honom om dig, och då han inte kommer att vilja vara runt dig på grund av detta.
 • Viktigast vara dig själv. Om han inte gillar dig för vem du är, bör du inte vara intresserad av honom. Tycker inte allt han gillar, och inte förändra sig själv för honom. Hur länge ska du hålla fejka upp? Och sedan har du en hjärtskärande bryta upp.
 • Inte agerar nervöst omkring honom, är detta en kontrollampa tecken du krossning, och det kan skrämma honom. Precis agera som han är din vän, inget mer eller mindre.
 • Aldrig agera alltför ner. Om din bummed om något annat och mope om det hela tiden, det ska få honom ledsen också och få honom att tro att din alltid tråkigt om något.
 • Om du mer av en sportig tjej eller vice versa, se till att du inte agerar omkring honom som du tror att han vill att du ska. Det kommer definitivt att få dig att se ut som du försöker för hårt.
 • Var bara dig själv, och om du och han är goda vänner sedan agera normalt som du gör med någon annan person, och han kommer att känna sig mer bekväm omkring dig.
 • Om du mot förmodan skulle få hans nummer, inte ringa honom varje dag utan anledning. Bara ringa honom varje gång ett tag om du vill hänga ut. Om du är nervös, ring och fråga honom vad läxor är, och sidobrunn samtalet till något annat.
 • Om de populära barnen reda på att du gillar honom, kan de försöka att ställa er två tillsammans. Om detta händer, kan han känna sig obekväm omkring dig. Han skulle kanske även reda på att du gillar honom och han kommer att be dig ut!
 • Se till populära eller skvaller barnen inte veta.
 • Om du redan har frågat ut honom och fått avslag, le mot honom varje gång du ser honom. Detta kommer att låta honom veta att det finns inga hard feelings.
 • Bär kläder som smickrar dig, kommer du inte oroa dig för hur du ser ut. Inte klä felaktigt: du vill att han ska tycka om dig för den du är, inte för din kropp. Om du är en jeans och skjorta tee kinda flicka, slitage trevligare tees, och kanske nya jeans. Om du inte kan få nya jeans eller t-shirts eftersom din mamma / pappa inte kommer att köpa dem, och sedan hitta några glittriga pärlor och sy sedan på fickorna på dina jeans! Eller, för t-skjortor, gör en beading linje på den främre öppningen.

Varningar

 • Inte galen varje gång han talar till dig. Jag vet att du vill att flippa ut och berätta för dina vänner ASAP, men du måste spela det coolt.
 • Flörta inte så mycket att han tror att han kan dra nytta av dig.
 • Bär inte för mycket smink eller parfym, någonsin. Han kommer att tro att du är flirta och skrämma bort honom.
 • Inte galen varje gång han går förbi. Det kommer bara ge dig oönskad uppmärksamhet. Plus att det skulle flippa ut honom, och han kanske tror att din konstiga.
 • Om hans vänner är idioter till dig och gillar att reta dig för att gilla honom, försöker agera chill. Försök att prata med killen du gillar när hans vänner är inte runt. Det bästa är att bara kasta en snabb "Hej eller Hej" på honom när han passerar dig i korridoren.
 • Inte galen ut honom genom att prata om din ex-pojkvän (er). Om han talar om hans ex och låter upprörd, är han inte över henne. Gör inte ditt drag så att han kan använda dig att komma tillbaka på henne. Å andra sidan, om han låter stolt ut, "Jag är så glad att jag dumpade henne, är hon en sådan missfoster!" Det kan betyda att han använde henne, så se upp. Slutligen, om han låter sådär då är det inte en stor sak (om det gör dig obekväm, bara gå därifrån. Han kommer inte att tro någonting om du gör).
 • Fråga honom inte alltför mycket om tidigare relationer. Han kanske tror att du är ute efter riktigt specifika saker i en kille, och det låter som en säkerhetsprövning.
 • Förutsätt inte han kommer att gilla dig tillbaka, arbeta dig mot den kunskapen, för om du säger "Hej, jag vet att du gillar mig." då han kommer att tro att hon har en crush eller han kommer att vara förvirrad.
 • Även om du inte börjar flirta med killen du gillar, hålla reda på vem du talar om eftersom vissa människor gillar vad du försöker att få och kan försöka att ta det ifrån dig. Flirt bort men alltid titta på din rygg.
 • Om han är äldre än du (flera år skillnad) och han kramar dig och berör dig, kör då inte ut och vara blyg, bara gå bort och agera normalt så att han inte kommer att tro att du är besatt. Han kanske bara vara vänlig.